Maaltijdservice Ninove

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Ninove voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Ninove? Aan de hand van www.maaltijdbutler.be achterhaalt u moeiteloos alle organisaties in de buurt! Maaltijden warm bezorgd, of een dagvers maaltijd die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: u bepaalt het helemaal zelf. Nu al voor €4,90 per keer. Genieten van Gemalen Kip Met Worteltjes En Aardappelpuree en Rode kool met gehakt schotel? Maar is koken/boodschappen doen (tijdelijk) onmogelijk? Er is een oplossing! Door de maaltijdendienst in Ninove ontvangt u gezonde maaltijden, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteNinove
RecensieSimpel bestellen
Postcode9400
Gemiddelde kosten€6,63
Maaltijd-topperPasta Venetia

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Ninove

We zien meer en meer maaltijdendiensten in de omgeving van Ninove. U kunt denken aan erkende organisaties als Ekomenu en/of Colruyt. Ook binnen de gemeente ontwikkelen zich uitstekende initiatieven en slagerijen. Elke partij levert zijn eigen menu en bestelvoorwaarden. D.m.v. onze vergelijker kan u de leveranciers gemakkelijk met elkaar vergelijken. Het kiezen van een geschikte aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan ook leuker en makkelijker. Zijn er meerdere opties? Kijk dan eerst naar een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Spelen er bepaalde voorkeuren zoals lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Ninove? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Opvallend veel traiteurs voor ouderen kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, vol verse producten en veel groenten. Vervolgens wordt de maaltijd direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Daardoor blijven smaak en voedingswaarden in topconditie. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • 100% dagvers
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Geen pakjes en zakjes

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en razendsnel ingevroren (shock-freeze). Vitamines en mineralen gaan zo niet verloren. Voor meerdere maanden houdbaar. Continue bestellingen plaatsen is geen verplichting.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Ninove. Vaak toegepast door bijv. hulpbehoevenden waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Het eten wordt warm bezorgd. Doorgaans op touw gezet door een meer lokale partij.

 • Direct aanschuiven
 • Extra hulp mogelijk
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Meerdere aanbieders beschikken over een speciale boodschappendienst voor senioren. In dat geval bestelt men gelijk de boodschappen zoals peren of magere kwark. Vaak gratis afgeleverd op een vooraf gekozen moment.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Ninove vergelijken

Zoekt u een handige diepvriesmaaltijd in Ninove? Of geeft u de voorkeur aan een blijvende oplossing als koelverse seniorenmaaltijden? Of houdt u juist van een organisatie die zich focust op tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? We onderscheiden relatief veel leveranciers die in lijn zijn met uw gesteldheid en eventuele dieet. Zelf maaltijden online bestellen als Dieet Rundsvlees Spruiten Kookaardappelen of Lasagne Bolognese? Onderstaand ontdekt u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in en nabij Ninove. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. In veel gevallen kunt een voor een lage prijs de lekkerste bereide gerechten met verse ingrediënten en weinig koolhydraten uittesten. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. De gerechten worden geleverd door een persoonlijke bezorger. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Ninove voor ouderen wijken nogal af. De prijs die wordt gerekend heeft te maken met elementen als de maaltijdservice, herkomst ingrediënten, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Gehaktballetje Tomaat Prinsessen Aardappelen is er al voor €4,8.
 • Vriesverse maaltijd als Boomstammetje Savooikool Pastinaakpuree kunt u al laten bezorgen vanaf €3,7.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Koolvis, broccoli, kruidenpuree is beschikbaar vanaf €7,25.
De avondmaaltijd kan uitgebreid worden. Bestel ook Courgettesoep, een lekker bijgerecht en niet te vergeten een toetje als Kwark om mee af te sluiten. Heeft u moeite met de financiën? Wellicht kunt u een subsidie of regeling treffen met de gemeente Ninove voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Heldere uiensoep
 • Runderstoofpotje
 • Wrap kip madras
 • Pasta carbonara
 • Spekpannenkoek

Steden in deze regio


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Ninove regelen

 1. Wat zijn de wensen?

  Achterhaal eerst wat voor categorie seniorenmaaltijd past bij uw wensenlijstje. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Vergelijk traiteurs en cateringdiensten

  Vergelijk meest gekozen bezorgservices en selecteer er een. Kijk goed na het maaltijd-aanbod, de bestel en bezorgopties, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Bestel het proefpakket

  Het gros van de verstrekkers werken met een voordelig proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Door hier gebruik van te maken kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met geschikte aanbieders.

 4. Wekelijks bestellen

  Beviel het proefpakket? Vervolgens kan men direct een nieuwe menulijst invullen. In veel gevallen doet u dat via telefoon, door gerechten in te vullen, of via de iPad. De gerechten worden dikwijls bezorgd tot in de keuken via een vertrouwde bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Bij de koelverse variant, dan krijgt u meestal te maken met een bestellijst met grofweg 30 gerechten. Gaat men voor diepvries, dan is er een keus te maken uit 80+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Bij tafeltje dekje krijgt men een vaststaand menu per dag. Soms is zelf ingrediënten combineren een extra dienst die afgenomen kan worden.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Praktisch alle maaltijd-verzorgers voorzien in een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Denk aan Varkensstoofvlees Andijvie En Krielaardappelen en Kipfilet in uienjus. Andijviestamppot. Zodoende ontvangt men altijd goede opwarmmaaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw eigen aanbieder.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, er is geen sprake van een doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen nadat u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Door het invullen van een speciale menukaart kunt u iedere week zelfstandig – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – een bestelling doorgeven.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De seniorenmaaltijden worden gewoonlijk door uw eigen bezorger op een vast tijdstip geleverd. Bij koelverse maaltijden elke 3/4 dagen. Binnen het vriesverse segment om de 14 dagen.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Verse voeding heeft invloed op uw algehele gesteldheid. Een dagverse warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Sommige ouderen of invaliden volgen een dieet of hebben een allergie. Hierdoor faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Denk aan glutenvrij, lactosevrij, gemalen, zoutarm en ook veganistisch, vegetarisch, koolhydraatarm, vloeibaar: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Ninove. Voor ouderen met een laag inkomen kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: een uitkomst als er iets speelt als een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen en/of slikken een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente