Maaltijdservice Nederhasselt

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Nederhasselt voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar verse maaltijden aan huis voor ouderen in Nederhasselt? Middels www.maaltijdbutler.be treft u overzichtelijk alle services die leveren in uw plaats. Warm geleverd, of kant-en-klaar maaltijden die u gemakkelijk zelf opwarmt: het kan allemaal. Te bestellen vanaf €4,75 per persoon. Flink uitpakken met Vegetarische grillstukjes met pomodorisaus met een Italiaanse rijstschotel en Gemalen Wortelpuree Met Rundsvlees? Maar is koken/boodschappen doen (tijdelijk) onmogelijk? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Met behulp van de maaltijdendienst in Nederhasselt krijgt u voedzame gerechten, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteNinove
ReactieEenvoudig bestellen
Postcode9400
Gemiddelde prijs€6,66
Vaak gekozen maaltijdStroganoff du chef

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Nederhasselt

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten die bezorgen in Nederhasselt. Bijvoorbeeld erkende firma’s als Smartmat of 0. Maar ook lokaal zien we verschillende leveranciers en wijkrestaurants. Elke partij wordt bestempeld door z’n eigen aanbod en bestel- en bezorgmogelijkheden. Door middel van maaltijdbutler.be kan u daarom de organisaties rustig naast elkaar zetten. Uitkomen bij een geschikte service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat hierdoor wat aangenamer. Twijfelt u nog? Bestel in dat geval een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er in uw geval bepaalde wensen als bijvoorbeeld vloeibare of andere verse dieetmaaltijden in Nederhasselt? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Opvallend veel cateraars en traiteurs houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met altijd verse producten. Later worden ze gekoeld naar onder 5⁰C. Door dit proces blijven geur, kleur en smaak gewaarborgd. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Altijd 200 gram groente
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Weinig zout en vetten

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en ingevroren via de shock-freeze methode. Vitamines en mineralen blijven zo erg lang goed. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Iedere 7 dagen inkopen doen is dus niet noodzakelijk.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Maaltijden uit alle keukens

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Nederhasselt. Ideaal voor bijv. bejaarden waarbij ook opwarmen niet meer lukt. U kunt meteen aanschuiven! Meestal georganiseerd door lokale vrijwilligers.

 • Warm thuisbezorgd
 • Mogelijke subsidie
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Diverse organisaties bieden ook een premium boodschappendienst voor ouderen. Zo koop u zonder moeite praktische of verse producten als griekse yoghurt en koffiekoeken. Normaliter zonder bezorgkosten door uw eigen bezorger.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Nederhasselt vergelijken

Houdt u van een voedzame diepvriesmaaltijd in Nederhasselt? Of houdt u juist van vers bereidde koelverse maaltijden voor ouderen? Of houdt u juist van een organisatie die zich focust op tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? Er is de keuze uit een hoop seniorenmaaltijden die in lijn zijn met uw wensenlijstje voedingspatroon. Neem nu Lamsslavink Bloemkool Bechamelsaus En Krieltjes of Kipcordon Bleu Appel/Abrikoos Met Puree? Aan de hand van deze website ziet u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in en rondom Ninove. Let ook goed op het proefpakket. In veel gevallen kunt u extra voordelig complete bereide gerechten met dagverse artikelen en zonder ongezonde toevoegingen uittesten. U kunt via verschillende manieren bestellen. De gerechten worden bezorgd door uw eigen bezorger. Er is geen sprake van een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Nederhasselt voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs die wordt gerekend hangt namelijk af van bijvoorbeeld de maaltijdservice, herkomst ingrediënten, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd zoals Spaghetti Bolognese Kaas is verkrijgbaar vanaf €5,1.
 • Diepvriesmaaltijd als Dieet Kippenbout Perziken Puree is beschikbaar vanaf €3,55.
 • Een warme dagschotel als Runderlapje met vleesjus, gekookte aardappelen, snijbonen kan je kopen vanaf €5,65.
De gerechten hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Okrosjka, een extra salade en om het compleet te maken Bosvruchten yoghurt ijs om het feest compleet te maken. Heeft u weinig financiële middelen? Soms kan men hulp aanvragen bij de gemeente Ninove voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Schnitzel mexico schotel
 • Spinaziestamppot, omelet
 • Pittige sperzieboontjes
 • Heldere vermicellisoep
 • Vier-groentenstamppot

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Nederhasselt regelen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Stel eerst vast welk soort opwarmmaaltijd matcht met uw situatie. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer cateringdienst of traiteur

  Vergelijk professionele maaltijddiensten en geef de voorkeur door. Bekijk met name het type maaltijden, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Proefpakket bestellen

  De professionele verstrekkers hebben een spotgoedkoop proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Zodoende kunt u laagdrempelig kennismaken met gespecialiseerde leveranciers.

 4. Een vaste leverdag

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? In dat geval kan men probleemloos nog een bestelling doen. Dikwijls doet u dat per telefoon, door maaltijden aan te kruisen, of via internet. De maaltijden worden gemiddeld genomen tot in de keuken geleverd via een vriendelijke bezorgservice in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Zodra u kiest voor koelvers, dan kunt u zelf kiezen van een bestellijst met grofweg 25 gerechten. Als we het hebben over diepvries kunt u kiezen uit 80+ vaste menu’s. Rondom tafeltje dekje krijgt men een vaststaand menu per dag. Bij meer en meer leveranciers is zelf gerechten samenstellen een speciale feature.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Doorgaan wel. Veel aanbieders voorzien in een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Babi pangang. Pikante groenten met ananas. Nasi goreng en Kalkoenfilet, sinaasappelsaus, halve peren, krieltjes. Handig, want zo ontvangt men altijd goede warme maaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw eigen aanbieder.

Is er een minimale afname?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd in het geval u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Door middel van een handige bestellijst kunt u gemakkelijk – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – een bestelling doorgeven.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De bezorgmaaltijden worden in algemene zin door een regionale bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Bij koelvers is dat 1 a 2 keer per 7 dagen. Binnen het vriesverse segment om de 14 dagen.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een voedzame maaltijd is cruciaal voor uw vitaliteit en gezondheid. Elke dag een warme schotel is daarbij van groot belang. Sommige ouderen of beperkten volgen een dieet of hebben een allergie. Hierom bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden voor thuis. U kunt denken aan glutenvrij, gemalen, natriumarm, zoutarm of misschien veganistisch, vloeibaar, eiwitrijk, vegetarisch: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Nederhasselt. Heeft u een laag inkomen? Dan is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: menu’s met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: perfect bij coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken en/of kauwen lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit