Maaltijdservice Okegem

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Okegem voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Okegem? Door gebruik te maken van deze website achterhaalt u supersnel alle organisaties die maaltijden thuisbezorgen. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of kant-en-klaar maaltijden die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: u kunt alle kanten op. Dit kan al vanaf €4,65 p.p. Genieten van Kruudmoes met gortepap of Hachee van paddenstoelen. Rode bietjes met zilveruitjes. Aardappelpuree met tuinkruiden? Maar vraagt boodschappen doen/koken/afwassen te veel inspanning? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Via de maaltijddienst in Okegem krijgt u verse gerechten, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteNinove
ErvaringWekelijkse bestellijst
Postcode9400
Maaltijd prijs€6,67
Populaire maaltijdHeldere kippensoep

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Okegem

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten in Okegem. Denk aan belangrijke bedrijven als HelloFresh en/of 0. Maar ook op regionaal niveau bestaan er verscheidene leveranciers en verswinkels. Iedere leverancier biedt een heel eigen menu en voorwaarden. Met behulp van maaltijdbutler.be kunt u derhalve de organisaties gemakkelijk op een aantal punten vergelijken. Het uitkiezen van een goede verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan wat minder gecompliceerd. Moeite met kiezen? Begin dan met een aantrekkelijk proefpakket! Is er sprake van allergieën of dieetwensen als o.a. vloeibare of andere verse dieetmaaltijden in Okegem? Geen probleem! Nogal wat traiteurs in België zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met 100% verse ingrediënten. Nadien worden deze producten teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Om die reden blijven structuur en smaak ongeschonden. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Met verse producten bereid
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Smaak, geur en mineralen gaan zo niet verloren. Weken lang goed te houden. Elke week bestellen hoef je niet te doen.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • NL en buitenlandse keuken

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Okegem. Vaak toegepast door bijv. bejaarden die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Normaliter geïnitieerd door lokale vrijwilligers.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Meerdere services hebben daarnaast een bruikbare boodschappendienst voor ouderen. Hiermee haalt u probleemloos de supermarktartikelen als chocolade en cola. Vaak zonder bezorgkosten door uw eigen bezorger.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Tot in de keuken geleverd
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Okegem vergelijken

Incidenteel eens genieten van een gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Okegem? Of bent u meer op zoek naar een structurele oplossing zoals koelverse bezorgmaaltijden? Of prefereert u een organisatie gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? Er zijn veel verschillende thuismaaltijden die aansluiten bij uw wensenlijstje en diëten/allergieën. Denk maar aan Medaillon Blackwell Bloemkool, Broccoli Met Friet of Spaghetti Carbonara? Via onze vergelijker ziet u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in de omgeving Ninove. Bestel eerst eens een proefpakket. Doorgaans kan men voor aantrekkelijke prijzen voedzame bereide gerechten met verse producten en zonder conserveringsmiddelentesten. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De gerechten worden bezorgd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. U zit niet vast aan een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Okegem voor ouderen fluctueren ontzettend. Het uiteindelijke tarief hangt af van o.a. de leverancier, het aantal verwerkte maaltijden, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd zoals Scharrolletjes Dugléré Saus Erwten Spinazie Puree kunt u al bestellen vanaf €5,35.
 • Diepvriesmaaltijd als Spaghetti Carbonara vindt u vaak al vanaf €4,15.
 • Een daghap aan huis als Spinazie schotel met gehaktbal is beschikbaar vanaf €6,95.
Het eten is niet het enigste: Wat te denken van Ossenstaartsoep, een gezonde salade en niet te vergeten een toetje als Vanille ijs als afsluiter. Is uw budget niet toereikend? Mogelijk kan u dan een subsidie of regeling treffen met de gemeente Ninove voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Top-5 bereide maaltijden

 • Broccoli rollade schotel
 • Risotto, bospaddestoelen
 • Gekarameliseerde witlof
 • Gebonden rundvleessoep
 • Pannenkoeken met spek

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Okegem bestellen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Stel eerst vast wat voor type maaltijdservice aansluit op uw eisen. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies een cateringdienst / traiteur

  Vergelijk de professionele leveranciers en kies een geschikte. Let goed op het type maaltijden, de bestel en bezorgopties, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Bestel het proefpakket

  Het gros van de verstrekkers bieden een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Vaak gaat het om 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Mede daarom kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met professionele maaltijd-verzorgers.

 4. Maaltijden afnemen

  Bevalt het proefpakket? Dan kan men overzichtelijk een nieuwe bestelling plaatsen. Doorgaans kan dit via telefoon, door gerechten in te vullen, of email / internet. De thuismaaltijden worden doorgaans tot in de keuken geleverd via een lokale leverancier in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Bij dagvers / koelverse gerechten is er een wekelijks wisselend assortiment van zo’n 15 gerechten. Spreken we over diepvries, dan is het assortiment beperkt tot 70+ vaste vaste gerechten. Bij de tafeltje dekje service krijgt men een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Steeds vaker is zelf uw bord samenstellen ook een optie.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Ja, heel veel maaltijdservices bieden een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Als o.a. Champignon omelet en Draadjesvlees in rode wijnsaus. Hierdoor zijn er voor alle bejaarden warme maaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw eigen dienstverlener.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, er is geen sprake van een contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen in het geval u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Met behulp van een handige bestellijst kunt u wekelijks zelf – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de maaltijdservice bestellen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De maaltijden voor ouderen worden gewoonlijk door een regionale bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Koelvers: 1 of 2 keer per week. Bij vriesverse maaltijden om de 2 weken.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een voedzame maaltijd is cruciaal voor een optimale lichamelijke gesteldheid. Een dagverse warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Diverse ouderen of invaliden eten volgens een strikt dieet. Om die reden zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. Het gaat om natriumarm, lactosevrij, gemalen, zoutarm of wellicht koolhydraatarm, veganistisch, vegetarisch, vloeibaar: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Okegem. Heeft u moeite met de financiën? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Enkele voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: een uitkomst in het geval van glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen of slikken een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit