Maaltijdservice Voorde

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Voorde voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Voorde? Door gebruik te maken van onze tool vergelijkt u eenvoudig alle aanbieders in de buurt! Warme gerechten, of vriesverse gerechten die een paar minuten in de microgolf gaan: er is veel mogelijk. Dit kan al vanaf €5,10 per keer. Genieten van Sucadelapje met jus, witlof à la crème en gekookte aardappelen of Boe­ren­kool­stoof met ei? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Dankzij de maaltijdendienst in Voorde krijgt u heerlijke gerechten, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteNinove
ErvaringGeen vaste verplichtingen
Postcode9400
Gemiddelde kosten€6,68
Vaak bestelde maaltijdKip korma, rijstmix

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Voorde

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten die bezorgen in Voorde. Neem veel gekozen organisaties als HelloFresh of Dienstenthuis.be. Ook binnen de gemeente zijn er uitstekende instellingen en vrijwilligersorganisaties. Iedere leverancier wordt bestempeld door een eigen manier van bereiding en voorwaarden. Middels onze vergelijker kunt u dus de services probleemloos met elkaar vergelijken. Het uitkiezen van de best passende dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij zo leuker en makkelijker. Zijn er nog twijfels? Kijk dan eerst naar een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Zijn er dieetwensen als onder andere lactosebeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Voorde? Er kan meer dan u denkt! Erg veel traiteurs en cateraars zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, bomvol natuurlijke ingrediënten. Hierna wordt de maaltijd teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Zo blijven structuur en smaak ongedeerd. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Ambachtelijk bereid
 • Heerlijke en smaakvol
 • Weinig zout en vetten

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het koken shock-freeze ingevroren. Kleur, smaak en geur blijven in goede conditie. Voor meerdere maanden houdbaar. Elke week bestellen hoeft dan ook vaak niet.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Voorde. Ideaal voor bijv. bejaarden waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Er is geen verdere handeling nodig. Meestal verzorgd door een lokale zorginstelling.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

De meeste leveranciers faciliteren daarnaast een speciale boodschappendienst voor ouderen. Zo bestelt u direct de boodschappen zoals koffiekoeken en dranken. Doorgaans gratis bezorgd tot in de keuken.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Op een vast moment in de week
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Voorde vergelijken

Af en toe profiteren van een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Voorde? Of bent u meer op zoek naar echt 100% verse koelverse thuismaaltijden? Of bent u meer op zoek naar een instelling gericht op tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? We onderscheiden talloze maaltijdservices die kloppen met uw eisen voedingspatroon. Wat dacht u van Volkoren Penne Erwtjes Zoete Aardappelen Kaassaus of Kalkoenfilet Bordelaisesaus Wortelen Aardappelen? Aan de hand van deze website bekijkt u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in en rondom Ninove. Bekijk goed het proefpakket. Dikwijls kunt u extra voordelig uitstekende bereide gerechten met lekker veel groenten en weinig koolhydraten testen. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. Uw bestelling wordt geleverd door uw eigen bezorger. Er is geen sprake van een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Voorde voor ouderen variëren nogal. De prijs die wordt gerekend hangt af van zaken als de organisatie, het aantal verwerkte maaltijden, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd als Omelet Met Hollandaisesaus Broccoli En Puree is verkrijgbaar vanaf €5,25.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Dieet Rundstong Tomatensaus Puree is verkrijgbaar vanaf €5,45.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Varkenssaucijsjes in uienjus. Groentemix. Gekookte aardappelen is er al vanaf €5,7.
De recepten kan uitgebreid worden. Bestel ook Ossenstaartsoep, een extra salade en iets fris zoals Cranachan om het af te maken. Zijn kosten voor u een probleem? Dan kunt u mogelijk hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Ninove voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Top-5 bereide maaltijden

 • Volkoren macaronischotel
 • Cordon Bleu met groenten
 • Macaroni-gehakt schotel
 • Asperge beenham schotel
 • Aardappelpannenkoeken

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Voorde aanvragen

 1. Wat zijn de wensen?

  Check als eerst welk soort maaltijdservice klopt met uw voedingspatroon. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Vergelijk traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk de populaire bezorgservices en bepaal uw voorkeuren. Let goed op het gerechten-aanbod, de bestel en bezorgopties, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Begin met het proefpakket

  De bekende verstrekkers bieden een goedkoop of gratis proefpakket. Typische acties zijn 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Zodoende kunt u laagdrempelig kennismaken met goede verstrekkers.

 4. Elke week een levering

  Was het proefpakket naar wens? Mooi, dan kan men moeiteloos een nieuwe bestelling plaatsen. Doorgaans is dat mogelijk per telefoon, door gerechten in te vullen, of via de iPad. De maaltijden worden altijd geleverd aan huis door een lokale leverancier in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

In het geval van koelverse maaltijden krijgt u meestal te maken met een bestellijst met om en nabij de 20 gerechten. Kiest u voor diepvries dan hebt u de keuze uit 75 – 125 blijvende gerechten. Bij tafeltje dekje krijgt men een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. In steeds meer gevallen is zelf een maaltijd samenstellen ook mogelijk.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Ja, heel veel aanbieders komen u tegemoet met een groot aanbod aan dieetmaaltijden. ZoalsDrumstick met kippenjus, tutti frutti en gekruide aardappeltjes en Stamppot boerenkool. Handig, want zo zijn er voor alle bejaarden bezorgmaaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw maaltijdservice.

Is er een minimale afname?

Nee, er geldt geen abonnementsvorm voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen zodra men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Door gebruik te maken van een speciale menukaart kan men direct en zonder moeite – online, telefonisch of met een bestellijst – een bestelling doorgeven.

Wanneer wordt er bezorgd?

De verse maaltijden worden gewoonlijk door een vaste bezorgdienst elke week op hetzelfde moment geleverd. In het geval van koelvers: om de 4 dagen. Bij vriesvers spreken we van om de 2 weken.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Verse voeding bevordert uw algehele gesteldheid. Elke dag een warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Sommige senioren of mensen met een beperking hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Daarom faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden aan huis. Het gaat om lactosevrij, natriumarm, gemalen, glutenvrij en ook koolhydraatarm, vloeibaar, veganistisch, eiwitrijk: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Voorde. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: gerechten met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst in het geval van coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen & slikken complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit