Maaltijdservice Gijzenzele

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Gijzenzele voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Gijzenzele? Via www.maaltijdbutler.be vergelijkt u overzichtelijk alle services in uw regio! Een warme maaltijdservice, of dagverse gerechten die alleen maar even de microgolf in hoeven: u maakt zelf de keuze. Dit kan al vanaf €4,00 per maaltijd. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Runderstooflapje met jus. Rodekool met appeltjes. Aardappelpuree of Dieet Kalkoenblanket Oude Wijze Broccoli? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? Er is gelukkig een alternatief. Dankzij de maaltijdendienst in Gijzenzele krijgt u uitstekende maaltijden, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteOosterzele
ReactieSociale & Signalerende functie
Postcode9860
Maaltijd prijs€6,02
Vaak bestelde maaltijdVarkens-groenteschotel

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Gijzenzele

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in de omgeving van Gijzenzele. Denk aan belangrijke services als Prego en Traiteur Goossens. Maar ook lokaal zien we allerlei aanbieders en verswinkels. Iedere optie wordt bestempeld door een eigen type maaltijd en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Aan de hand van onze tool kan u daardoor de organisaties probleemloos tegen elkaar afzetten. Het selecteren van een goede leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zo wat aangenamer. Weet u niet of het wat voor u is? Start eens met een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Zijn er bepaalde wensen zoals bijv. vegetarische of andere verse dieetmaaltijden in Gijzenzele? Ook dan bent u welkom! Opvallend veel traiteurs worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, vol verse producten en veel groenten. Vervolgens worden deze producten gekoeld en goed verpakt. Hierdoor blijven smaak en voedingswaarden ongeschonden. Het is 1 week houdbaar.

 • Altijd volledig vers
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding shock-freeze ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen raken niet bedorven. Maanden lang op te slaan. Elke week bestellen is niet altijd nodig.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • NL en buitenlandse keuken

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Gijzenzele. Vaak toegepast door bijv. bejaarden die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Meestal verzorgd door een plaatselijk restaurant.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Mogelijke subsidie
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Verscheideneleveranciers faciliteren daarnaast een praktische boodschappendienst voor ouderen. In dat geval haalt u snel praktische of verse producten als afwasmiddel en wilde tomaten mix. Normaliter gratis mee bezorgd wanneer u dat wil.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Tot in de keuken geleverd
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Gijzenzele vergelijken

Incidenteel eens genieten van een smaakvolle diepvriesmaaltijd in Gijzenzele? Of geeft u de voorkeur aan een wekelijkse bezorgde koelverse maaltijden voor ouderen? Of heeft u liever een aanbieder met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit vele mogelijkheden die matchen met uw omstandigheden voedingspatroon. Genieten van de lekkerste gerechten als Kipcordon Bleu Appel/Abrikoos Met Puree of Kalkoenfilet Bordelaisesaus Wortelen Aardappelen? Op deze pagina ontdekt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in de streek Oosterzele. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. In veel gevallen kan men voor aantrekkelijke prijzen uitstekende bereide gerechten met veel voedingsstoffen en weinig vet beoordelen. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. Uw bestelling wordt geleverd door een vaste bezorger. Er geldt geen doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Gijzenzele voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs is afhankelijk van factoren als de maaltijdservice, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd als Vlaamse Karbonaden Met Appelmoes En Aardappelen kunt u al laten bezorgen vanaf €5,85.
 • Diepvriesmaaltijd als Zalmfilet Dillesaus Boontjes Kriel is verkrijgbaar vanaf €4,65.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Varkenshaas, botergroenten, gebakken aardappelen kunt u al bestellen vanaf €6,55.
Het diner is vaak uit te breiden met o.a. Courgettesoep, een extra rauwkostsalade en een toetje als Bavarois achteraf. Heeft u moeite met de financiën? Soms kan men een subsidie of regeling treffen met de gemeente Oosterzele voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Kippenpoot met doperwtjes wortel
 • Koolvis, broccoli, kruidenpuree
 • Spinazie schotel met gehaktbal
 • Macaroni, groenten-tomatensaus
 • Stamppot Andijvie met spekjes

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Gijzenzele aanvragen

 1. Wat zijn de wensen?

  Ga eerst na welk soort seniorenmaaltijd in overeenkomst is met uw eisen. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk traiteurs en cateraars

  Vergelijk professionele maaltijddiensten en selecteer er een. Controleer goed het gerechten-aanbod, keuze in bezorgdagen, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Begin met het proefpakket

  Het gros van de maaltijdservices geven een voordelig proefpakket. U moet dan denken aan 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Op basis daarvan kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met bekende aanbieders.

 4. Vaste levermomenten

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Dan kunt u zonder moeite nog een bestelling doen. Steeds vaker kan dat via telefoon, door gerechten in te vullen, of met de tablet. De maaltijden voor senioren worden in algemene zin bezorgd middels een regionale bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Bij koelverse gerechten is er een wekelijks wisselend assortiment met ongeveer 25 menu’s. Binnen het diepvries-segment is er een keus te maken uit 70 – 150 blijvende maaltijden. In het geval van tafeltje dekje heeft u te maken met een speciaal dagmenu. Bij meer en meer leveranciers is zelf samenstellen een speciale feature.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Doorgaan wel. Veel leveranciers komen u tegemoet met een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Zoals bijv. Kipfilet of Donkey Kicks Chicken. Hierdoor zijn er voor alle bejaarden warme maaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw bezorger.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd indien men deze ook zelf besteld heeft. Door middel van een speciale menukaart kunt u gemakkelijk – op meerdere manieren – de maaltijden inplannen.

Hoe verloopt de bezorging?

De kant-en-klaar maaltijden worden vaak door een vaste bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Bij koelvers is dat om de 3 dagen. Het vriesverse assortiment 1 of 2 keer per maand.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een maaltijd met voldoende groenten stimuleert uw vitaliteit en gezondheid. De warme schotel is essentieel. Diverse ouderen of mensen met een beperking eten volgens een strikt dieet. Op basis daarvan faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden thuisbezorgd. Denk aan zoutarm, glutenvrij, gemalen, natriumarm of wellicht vegetarisch, vloeibaar, eiwitrijk, veganistisch: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Gijzenzele. Heeft u een laag inkomen? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Wat voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: een uitkomst bij een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen of slikken lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit