Maaltijdservice Landskouter

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Landskouter voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Landskouter? Met behulp van onze vergelijker ontdekt u overzichtelijk alle organisaties in uw regio! Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of een opwarmmaaltijd die u gemakkelijk zelf opwarmt: er is veel mogelijk. Verkrijgbaar vanaf €5,40. Flink uitpakken met Schelvis in Dijon-mosterdsaus en Lekkerbekje? Maar is koken en boodschappen doen lastig voor u? Er is een oplossing! Door middel van de maaltijddienst in Landskouter hebt u toegang tot vers bereidde maaltijden, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteOosterzele
ReactieVerlicht de mantelzorg
Postcode9860
Gemiddelde prijs€6,03
Nummer 1-maaltijdReepjes varkensvlees in jus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Landskouter

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in en rondom Landskouter. Denk aan grote leveranciers als Viangro en Aldi. Maar ook lokaal ontstaan er verscheidene initiatieven en vrijwilligersorganisaties. Elke organisatie heeft weer een eigen type maaltijd en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Door middel van maaltijdbutler.be kunt u derhalve de bezorgdiensten snel en makkelijk met elkaar vergelijken. Het selecteren van een relevante bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij zodoende wat aangenamer. Zijn er nog twijfels? Start eens met eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Zijn er maaltijdvoorkeuren als bijv. gluten- en lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Landskouter? Dat is niet erg! Veel traiteurs en cateraars zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met 100% verse ingrediënten. Daarna worden de ingrediënten teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Hierdoor blijven smaak en vitamines gegarandeerd. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Heerlijke en smaakvol
 • Weinig zout en vetten

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken razendsnel ingevroren (shock-freeze). Vitamines en mineralen blijven optimaal behouden. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Elke week een bezorging is niet altijd nodig.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Grote keuze uit gerechten

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Landskouter. Perfect voor bijv. gehandicapten die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. In de regel georganiseerd door een lokale keuken.

 • Warm thuisbezorgd
 • Mogelijke subsidie
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Meerdere bezorgers beschikken over een premium boodschappendienst voor hulpbehoevenden. In dat geval haalt u probleemloos de boodschappen zoals paté of ontbijtspek. Veelal kosteloos bezorgd op een vooraf gekozen moment.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Landskouter vergelijken

Zoekt u een heerlijke diepvriesmaaltijd in Landskouter? Of prefereert u een blijvende oplossing als koelverse maaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een leverancier die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? Er zijn allerlei seniorenmaaltijden die voldoen aan uw situatie en mogelijke allergieën. Denk maar aan Tomatensoep Met Balletjes of Volkoren Penne Erwtjes Zoete Aardappelen Kaassaus? Verderop ontdekt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in en nabij Oosterzele. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Steeds vaker kunt een voor een lage prijs heerlijke bereide gerechten met verse producten en zonder conserveringsmiddelenuitproberen. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. Uw bestelling wordt geleverd door een persoonlijke bezorger. Er geldt geen vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Landskouter voor ouderen fluctueren ontzettend. Het uiteindelijke tarief heeft te maken met onderdelen als de leverancier, het soort maaltijd, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd zoals Kipfilet Provencaal, Groentemix Met Krieltjes is er al voor €6,2.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Dieet Blinde Vink Puree Met Prei is beschikbaar vanaf €5,1.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Vissoep kunt u al bestellen vanaf €7,45.
Het diner kan uitgebreid worden. Bestel ook Waterkerssoep, een gezonde salade en iets fris zoals Vla na. Beschikt u niet over voldoende geld? Wellicht kunt u hulp aanvragen bij de gemeente Oosterzele voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Top-5 bereide maaltijden

 • Penne pesto, kip, groene groenten
 • Bloemkool met rundvlees schotel
 • Wisselmenu Asperge Brabanconne
 • Vegetarische lasagna, spinazie
 • Stamppot rode kool met hachee

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Landskouter bestellen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Check als eerst wat voor type bezorgmaaltijd in overeenkomst is met uw voedingspatroon. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Vergelijk traiteurs en cateringdiensten

  Vergelijk aangeraden aanbieders en maak een keuze. Achterhaal altijd eerst het maaltijd-aanbod, de wijze van bezorgen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De grote aanbieders hebben een extra goedkoop proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Op basis daarvan kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met goede maaltijdservices.

 4. Elke week een levering

  Was de proefbestelling goed? Vervolgens kan men gelijk nieuwe gerechten bestellen. Vaak kan dat via de telefoon, door de menukaart in te vullen, of via de iPad. De thuismaaltijden worden in de regel thuisbezorgd middels een regionale bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Bij de koelverse variant, dan is er doorgaans een keuze menulijst met ongeveer 15 menu’s. Gaat men voor diepvries, dan hebt u de keuze uit 50 – 100 vaste menu’s. In het geval van tafeltje dekje is er sprake van een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Meer en meer is zelf een maaltijd samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Ja, steeds meer services hanteren een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Als o.a. Kip naar oma’s recept sperziebonen, aardappelpuree, tomatenblokjes of Groenteburger Prei Gekookte Aardappelen. Handig, want zo zijn er voor iedereen warme maaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw maaltijdservice.

Is er een minimale afname?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis op het moment dat u een bestelling heeft doorgegeven. Via de standaard bestellijst kunt u iedere week zelfstandig – op meerdere manieren – de gerechten inkopen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De microgolf-maaltijden worden normaliter door een vaste bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Het koelverse aanbod 1 a 2 keer per 7 dagen. Bij vriesvers is dat om de 2 weken.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een gewoon goede maaltijd draagt bij aan een goede balans en energie. De warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Veel bejaarden of hulpbehoevenden hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Hierdoor ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden thuisbezorgd. Dit heeft te maken met gemalen, lactosevrij, glutenvrij, natriumarm of juist eiwitrijk, vloeibaar, vegetarisch, veganistisch: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Landskouter. Is er sprake van een laag inkomen? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: praktisch bij een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als slikken of kauwen complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit