Maaltijdservice Hertsberge

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Hertsberge voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u verse maaltijden aan huis voor ouderen in Hertsberge? Aan de hand van maaltijdbutler.be bekijkt u gemakkelijk alle bedrijven in uw eigen gemeente. Warme gerechten, of een thuismaaltijd die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: dat kunt u zelf beslissen. Al beschikbaar vanaf €4,00 per persoon. Aanschuiven voor Rode bieten met gekookte aardappel en een speklap en Speklapje met vleesjus, gekookte aardappelen, rode bieten? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? Geen probleem! Met behulp van de maaltijdendienst in Hertsberge smult u weer van verse maaltijden, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieWest Vlaanderen
GemeenteOostkamp
RecensieGoed, vers en lekker
Postcode8020
Maaltijd prijs€6,11
Vaak bestelde maaltijdPannenkoeken met appelvulling

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Hertsberge

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in de buurt van Hertsberge. Neem interessante aanbieders als 15Gram of Viangro. Ook binnen de gemeente bestaan er verschillende initiatieven en restaurants. Ieder bedrijf wordt gekenmerkt door zijn eigen type maaltijd en bestelvoorwaarden. Aan de hand van de maaltijdservice-vergelijker kan u de firma’s rustig met elkaar vergelijken. Het uitzoeken van de best passende dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is hierdoor wat overzichtelijker. Weet u niet of het wat voor u is? Profiteer nu van een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Bestaan er allergieën of dieetwensen zoals bijvoorbeeld veganistische of andere verse dieetmaaltijden in Hertsberge? Er is gelukkig een alternatief. Steeds meer traiteurs voor ouderen zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met altijd kakelverse ingrediënten. Daarna worden deze maaltijden snel teruggekoeld. Om die reden blijven voedingsstoffen en smaak onaangeroerd. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen shock-freeze ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen gaan zo niet verloren. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Iedere 7 dagen inkopen doen is dan ook overbodig.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Hertsberge. Een goede vervanger voor bijv. senioren die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. In de regel afgehandeld door een lokale keuken.

 • Warm thuisbezorgd
 • Extra hulp mogelijk
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Veel leveranciers bieden ook een bruikbare boodschappendienst voor gehandicapten. Daarmee krijgt u moeiteloos de supermarktartikelen als margarine en gekookte achterham. In algemene zin zonder extra kosten bezorgd door de vaste bezorger.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Hertsberge vergelijken

Houdt u van een uitstekende diepvriesmaaltijd in Hertsberge? Of bent u meer op zoek naar gezonde en lekkere koelverse seniorenmaaltijden? Of heeft u liever een service die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? Er zijn veel verschillende type aanbieders die matchen met uw wensen en diëten/allergieën. Genieten van de lekkerste gerechten als Gebraad Provencaalse Wijze Courgettemix Kriel of Medaillon Blackwell Bloemkool, Broccoli Met Friet? Aan de hand van deze website ziet u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in de gemeente Oostkamp. Onze tip: begin met een proefpakket. Meestal kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling complete bereide gerechten met verse ingrediënten en zonder conserveringsmiddelenproeven. U kunt via verschillende manieren bestellen. Uw bestelling wordt geleverd door een persoonlijke bezorger. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Hertsberge voor ouderen wijken nogal af. Het tarief voor een maaltijd wordt samengesteld door aspecten als het bedrijf, het soort maaltijd, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Hamburger Viergroentenstamppot bestelt u vanaf €5,5.
 • Diepvriesmaaltijd als Scharrolletjes Dugléré Saus Erwten Spinazie Puree is verkrijgbaar vanaf €4,55.
 • Een daghap aan huis als Vleesbrood Krieken En Aardappelen Met Peterselie is er al vanaf €6,05.
De gerechten is niet waar het bij blijft. Ook Rundvleessoep, een extra rauwkostsalade en iets lichts zoals Karnemelkse bloempap als nagerecht. Is uw budget niet toereikend? Doorgaans kunt u ondersteuning aanvragen via uw gemeente Oostkamp voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Rundergehakt, witlof, aardappelpuree
 • Stoofpotje peer, rundvlees en puree
 • Spitskoolschotel en aardappelpuree
 • Kip, sperziebonen, aardappelpuree
 • Viergroentenstamppot, gehaktbal

Steden in deze regio


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Hertsberge bestellen

 1. Inventariseer wensen

  Bedenk eerst wat voor kant-en-klaar maaltijd aansluit op uw voedingspatroon. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk de aangesloten bezorgservices en bepaal uw voorkeuren. Let goed op het soort gerechten, bezorg- en betaalmogelijkheden, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Bestel het proefpakket

  De grote verstrekkers hebben een extra goedkoop proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Door hier gebruik van te maken kunt u op een prettige manier kennismaken met geschikte leveranciers.

 4. Bestellingen plaatsen

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Dat is fijn, nu kan men direct een nieuwe bestelling plaatsen. Steeds vaker doet u dat door even te bellen, door maaltijden aan te kruisen, of online. Uw bestelling wordt altijd tot in de keuken geleverd via een vriendelijke bezorgservice in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Zodra u kiest voor koelvers, dan is er een wekelijks keuzemenu met plusminus 20 gerechten. In het aanbod van diepvries hebt u de keuze uit 70+ blijvende maaltijden. Bij tafeltje dekje krijgt men een vaststaand menu per dag. In sommige gevallen is zelf samenstellen ook een optie.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Doorgaan wel. Veel dienstverleners komen u tegemoet met een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Als o.a. Kabeljauwfilet met vegetarische jus, witte rijst, doperwten en Kip korma, rijstmix. Op die manier zijn er voor alle ouderen opwarmmaaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw bezorger.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen zodra men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Middels de welbekende bestellijst kan men op eigen houtje – digitaal, telefonisch of met pen en papier – de gerechten laten brengen.

Hoe verloopt de levering?

De opwarmmaaltijden worden in de meeste gevallen door een lokale bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Koelvers: 1 of 2 keer per week. Bij vriesvers: om de 2 weken.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Gezond en vers eten draagt bij aan uw lichamelijke gezondheid. Elke dag een warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Veel ouderen of hulpbehoevenden hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Mede daardoor onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis. Bijvoorbeeld zoutarm, lactosevrij, natriumarm, glutenvrij of juist vegetarisch, vloeibaar, veganistisch, koolhydraatarm: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Hertsberge. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: handig bij een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen of slikken lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit