Maaltijdservice Koolkerke

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Koolkerke voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Koolkerke? Aan de hand van deze pagina bekijkt u gemakkelijk alle leveranciers die maaltijden thuisbezorgen. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of een dagvers maaltijd die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: de mogelijkheden zijn enorm. Verkrijgbaar vanaf €4,20 per persoon. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Zomerzuurkool met casselerrib en Hamlapje in jus? Maar gaat het koken u moeilijk? Dat hoeft niet erg te zijn! Door de maaltijdendienst in Koolkerke geniet u van uitstekende gerechten, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieWest Vlaanderen
GemeenteBrugge
ReactieGeen doorlopend lidmaatschap
Postcode8000
Maaltijd prijs€6,1
Nummer 1-maaltijdCouscous, kip, mergueze worst

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Koolkerke

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in de omgeving van Koolkerke. Bijvoorbeeld populaire partijen als 15Gram of 0. Echter, ook heel lokaal kunt u terecht bij uitstekende partijen en vrijwilligersorganisaties. Elke service wordt bestempeld door een eigen manier van bereiding en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Door middel van maaltijdbutler.be kan u daarom de bezorgers snel en makkelijk op een rijtje zetten. Uitkomen bij een degelijke verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat derhalve wat aangenamer. Eerst eens proberen? Profiteer nu van een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er in uw geval speciale voorkeuren als bijv. glutenvrije of andere verse dieetmaaltijden in Koolkerke? Dat hoeft niet erg te zijn! Flink wat traiteurs voor senioren kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, vol verse producten en veel groenten. Nadien wordt het eten snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Door deze handeling blijven smaak en vitamines gewaarborgd. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Rijke smaak en beleving
 • Geen pakjes en zakjes

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen blijven zo intact. Weken lang goed te houden. Een wekelijkse bezorging hoeft dan ook vaak niet.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Ruime keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Koolkerke. Een redding voor bijv. senioren die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Normaliter afgehandeld door een lokale keuken.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Maximale versheid
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Diverse firma’s bieden ook een premium boodschappendienst voor gehandicapten. Op die manier haalt u direct praktische of verse producten als koffie en jam. Gewoonlijk zonder bezorgkosten tot in de keuken.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Koolkerke vergelijken

Af en toe profiteren van een gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in Koolkerke? Of zoekt u gezonde en lekkere koelverse maaltijden voor senioren? Of zoekt u een instelling gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? U kunt kiezen uit meerdere mogelijkheden die aansluiten bij uw voorkeuren en mogelijke allergieën. Genieten van de lekkerste gerechten als Linguine Zalm Met Erwten & Courgette of Fish-Sticks Tomatensaus Met Puree? Verderop ziet u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in de regio Brugge. Let ook goed op het proefpakket. Vaak kunt u extra voordelig vers bereidde bereide gerechten met veel voedingsstoffen en zonder conserveringsmiddelenuitproberen. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. Het eten wordt bezorgd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Aanbieders werken niet met een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Koolkerke voor ouderen wijken nogal af. De prijs die u betaalt komt tot stand door elementen als de maaltijdservice, de mate van versheid, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd zoals Zalmfilet Dillesaus Boontjes Kriel vindt u vaak al vanaf €6,25.
 • Diepvriesmaaltijd als Vlaamse Karbonaden Met Appelmoes En Aardappelen kan je kopen vanaf €3,8.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Pompoensoep kunt u al laten bezorgen vanaf €7,35.
Een verse maaltijd is niet het enigste: Wat te denken van Schaaldierensoep, een extra rauwkostsalade en voor de volledigheid een Sorbet na. Is uw budget niet toereikend? Soms kan men hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Brugge voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Varkensvlees, erwten, aardappelpuree
 • Doperwtje wortel kippenpoot schotel
 • Hachee met rodekool en witte rijst
 • Gehakt, bloemkool, aardappelpuree
 • Pannekoeken met een gebakken ei

Plaatsen in de buurt


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Koolkerke regelen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Ga eerst na welk soort maaltijdservice past bij uw wensen. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies cateraar of traiteurwinkel

  Vergelijk aangesloten bezorgdiensten en bepaal uw voorkeuren. Let met name op de versheid van ingrediënten, de wijze van bezorgen, en de klantwaardering.

 3. Proefpakket bestellen

  De professionele services hebben een goedkoop of gratis proefpakket. Bijvoorbeeld 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Mede daarom kunt u zonder hoge kosten kennismaken met alle maaltijd-verzorgers.

 4. Vaste levermomenten

  Genoten van de proefmaaltijd? Dat is fijn, nu kunt u eenvoudignieuwe gerechten bestellen. Doorgaans doet u dat per telefoon, door gerechten in te vullen, of via internet. De bezorgmaaltijden worden gemiddeld genomen bezorgd middels een persoonlijke bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Bij de koelverse variant, dan is er een wekelijks keuzemenu met gemiddeld 30 menu’s. Gaat men voor diepvries, dan kunt u meestal kiezen uit 50 – 100 maaltijden die het hele jaar vaststaan. Bij tafeltje dekje gebruikt men een vaststaand menu per dag. Steeds vaker is zelf ingrediënten combineren ook mogelijk.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer maaltijdverstrekkers komen u tegemoet met een speciale categorie met dieetmaaltijden. Als o.a. Koolvisfilet in mosterdsaus of Rundersaucijsje met vleesjus, stamppot witte kool met appel. Op die manier zijn er voor alle bejaarden seniorenmaaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij de organisatie waar u klant bent.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, aanbieders hanteren geen doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats zodra u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Door gebruik te maken van de menulijsten kan men op eigen houtje – met de papieren lijst, online of telefonisch – de gerechten inkopen.

Wanneer wordt er geleverd?

De maaltijden voor ouderen worden in de meeste gevallen door een lokale bezorger op een vast tijdstip geleverd. Bij koelvers: om de 4 dagen. Het vriesverse assortiment 1 of 2 keer per maand.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een maaltijd met verse ingrediënten bevordert uw lichamelijke gezondheid. Elke dag een warme schotel is daarbij cruciaal. Sommige bejaarden of mensen met een beperking hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Hierdoor kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden voor thuis. Het gaat om gemalen, glutenvrij, lactosevrij, natriumarm of wellicht vegetarisch, veganistisch, eiwitrijk, vloeibaar: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Koolkerke. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: zeer nuttig bij een situatie als glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als slikken of kauwen een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit