Maaltijdservice Ruddervoorde

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Ruddervoorde voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Ruddervoorde? Door gebruik te maken van maaltijdbutler.be ontdekt u overzichtelijk alle bedrijven die maaltijden thuisbezorgen. Maaltijden warm bezorgd, of een vriesvers maaltijd die alleen maar even de microgolf in hoeven: er is veel mogelijk. Verkrijgbaar vanaf €3,95 p.p. Flink uitpakken met Kalkoenroulade Fine Champagne Saus Met Kroketten of Beef Squats? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Door de maaltijdendienst in Ruddervoorde krijgt u vers bereidde gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieWest Vlaanderen
GemeenteOostkamp
Waarom bestellen?Ik kijk er weer naar uit
Postcode8020
Maaltijd prijs€6,12
Vaak bestelde maaltijdZomerzuurkool met casselerrib

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Ruddervoorde

We zien meer en meer maaltijdendiensten in Ruddervoorde. We hebben het over populaire bedrijven als Dienstenthuis.be en Spar. Ook binnen de gemeente bestaan er tal van instanties en slagerijen. Elke service levert een eigen type maaltijd en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Met behulp van www.maaltijdbutler.be kunt u dus de firma’s probleemloos tegen elkaar afzetten. Het uitzoeken van een relevante verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat zo wat minder gecompliceerd. Zijn er meerdere opties? Profiteer nu van eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Bestaan er bepaalde voorkeuren zoals o.a. zoutarme of andere verse dieetmaaltijden in Ruddervoorde? Dat is niet erg! Erg veel traiteurs in België zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met 100% verse ingrediënten. Later worden deze producten direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Door deze handeling blijven structuur en smaak beschermd. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Altijd volledig vers
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Weinig zout en vetten

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct razendsnel ingevroren (shock-freeze). Smaak, geur en mineralen blijven in goede conditie. Voor meerdere maanden houdbaar. Een wekelijkse bezorging is dus niet noodzakelijk.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Veel verschillende menu’s

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Ruddervoorde. Vaak toegepast door bijv. gehandicapten die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Dikwijls geregeld via een lokale keuken.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Extra hulp mogelijk
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Meerdere firma’s beschikken over een handige boodschappendienst voor chronisch zieken. Zodoende krijgt men moeiteloos broodnodige boodschappen als halfvolle kwark of roomboter. Doorgaans gratis mee bezorgd door de vaste bezorger.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Ruddervoorde vergelijken

Incidenteel eens genieten van een smaakvolle diepvriesmaaltijd in Ruddervoorde? Of prefereert u echt 100% verse koelverse maaltijden voor senioren? Of bent u meer op zoek naar een organisatie met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? Er zijn verscheidene mogelijkheden die in lijn zijn met uw wensenlijstje en eetpatroon. Denk maar aan Gemalen Wortelpuree Met Rundsvlees of Tagliatelle Met Kip En Bospaddestoelen? Hieronder ontdekt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in de regio Oostkamp. Overweeg ook altijd het proefpakket. Vaak kunt u extra voordelig complete bereide gerechten met dagverse artikelen en zonder conserveringsmiddelenproberen. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. De menu’s worden bezorgt door uw eigen bezorger. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Ruddervoorde voor ouderen variëren nogal. Het uiteindelijke tarief hangt af van aspecten als de leverancier, het aanbod in gerechten, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd als Kabeljauw Garnaal-Bieslook Saus Venkeltomaatpuree is er al voor €5,95.
 • Diepvriesmaaltijd als Dieet Gehaktbal Uiensaus Prei Aardappelen is beschikbaar vanaf €4,75.
 • Een thuisbezorgde daghap als Varkensreepjes met satésaus, taugé-kool-paprikamix en witte rijst bestelt u vanaf €5,95.
Het diner hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Phở, een lekker bijgerecht en iets lichts zoals Boerenjongens mousse na. Heeft u weinig financiële middelen? Soms kan men een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Oostkamp voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Snijbonenstamppot met slavink en jus
 • Andijvie stamppot met een gehaktbal
 • Rundergehaktbal met jus en hutspot
 • Penne, champignonragout, broccoli
 • Kip tikka massala, basmatirijst

Plekken in de omgeving


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Ruddervoorde aanvragen

 1. Wat zijn de wensen?

  Bedenk eerst welk soort maaltijdservice rijmt met uw eetpatroon. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Kies een cateringdienst / traiteur

  Vergelijk de aangeraden maaltijdvoorzieningen en geef de voorkeur door. Check vooral het maaltijd-aanbod, de manier van bezorging, en recensies van andere klanten.

 3. Een proefpakket nemen

  De meeste leveranciers verstrekken een zeer betaalbaar proefpakket. Denk dan aan 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Hierdoor kunt u zonder hoge kosten kennismaken met bekende verstrekkers.

 4. Vaste levermomenten

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Mooi, dan kunt u gelijk een nieuwe bestelling doorgeven. Vaak doet u dit telefonisch, via een menulijst, of via de iPad. De bezorgmaaltijden worden altijd aan huis gebracht via een vertrouwde bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

In het geval van koelverse maaltijden kunt u gerechten kiezen op een lijst met ruwweg 15 maaltijden. Gaat men voor diepvries, dan hebt u de keuze uit 70 – 150 blijvende gerechten. Bij de tafeltje dekje service heeft u te maken met één maaltijd per dag. Bij meer en meer leveranciers is zelf samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Zeker. Landelijke services hanteren een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Vispotje in botersaus of Koninginnesoep met kip. Hierdoor zijn er voor iedereen seniorenmaaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met de organisatie waar u klant bent.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, er is geen sprake van een vast abonnement voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd zodra u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Door gebruik te maken van de wekelijks vernieuwde bestellijst kan men op eigen houtje – op meerdere manieren – een bestelling plaatsen.

Hoe verloopt de bezorging?

De maaltijden voor ouderen worden in algemene zin door een regionale bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. In het geval van koelvers: elke 3/4 dagen. Het vriesverse assortiment om de 14 dagen.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een verse maaltijd draagt bij aan uw algehele gesteldheid. Elke dag een warme schotel is heel belangrijk. Diverse bejaarden of invaliden hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Om die reden ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden aan huis bezorgd. U kunt denken aan lactosevrij, gemalen, zoutarm, natriumarm of vloeibaar, vegetarisch, veganistisch, koolhydraatarm: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Ruddervoorde. Is uw inkomen niet toereikend? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Enkele voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: een uitkomst als er iets speelt als een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen of slikken complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit