Maaltijdservice Waardamme

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Waardamme voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Waardamme? Geholpen door deze pagina treft u overzichtelijk alle aanbieders die leveren in uw plaats. Een warme maaltijdvoorziening, of een vriesvers maaltijd die alleen maar even de microgolf in hoeven: dat kunt u zelf beslissen. Verkrijgbaar vanaf €4,80 per maal. Aan tafel voor Vegetarische cordon bleu met vegetarische jus, aardappelpuree, gemengde groenten en Vegetarische Italiaanse carre met vegetarische jus, gebakken aardappelen, wortelen met peterselie? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? Er is een oplossing! Dankzij de maaltijdendienst in Waardamme beschikt u over ambachtelijke maaltijden, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieWest Vlaanderen
GemeenteOostkamp
BeoordelingModerne hoogwaardige keuken
Postcode8020
Gemiddelde prijs€6,13
Nummer 1-maaltijdKipsaté en ei met bami goreng

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Waardamme

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten die bezorgen in Waardamme. We hebben het over veel gekozen firma’s als Dienstenthuis.be of Aldi. Maar ook op regionaal niveau zijn er allerlei leveranciers en speciale eetpunten. Elk bedrijf wordt gekenmerkt door een heel eigen assortiment en bestel- en bezorgmogelijkheden. D.m.v. deze pagina kan u daardoor de aanbieders probleemloos op een aantal punten vergelijken. De keuze maken voor de best passende service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is derhalve een stuk gemakkelijker. Weet u niet of het wat voor u is? Profiteer nu van een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Spelen er menu-voorkeuren zoals bijvoorbeeld eiwitrijke of andere verse dieetmaaltijden in Waardamme? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Opvallend veel traiteurs kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met 100% verse ingrediënten. Nadien wordt de maaltijd gekoeld naar onder 5⁰C. Door deze handeling blijven vitaminen en mineralen gegarandeerd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • 100% dagvers
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct razendsnel ingevroren (shock-freeze). Smaak, geur en mineralen blijven in goede conditie. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging is niet altijd nodig.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Maaltijden uit alle keukens

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Waardamme. Een redding voor bijv. gehandicapten die het eten niet meer kunnen opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Vaak op touw gezet door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • WMO mogelijkheden
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Verscheideneaanbieders hebben ook een handige boodschappendienst voor bejaarden. Zo bestelt u snel verse of handige boodschappen als kaas extra belegen montbeliarde en margarine. Vaak gratis afgeleverd door uw eigen bezorger.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Alles aan huis bezorgd
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Waardamme vergelijken

Incidenteel eens genieten van een voedzame diepvriesmaaltijd in Waardamme? Of prefereert u een blijvende oplossing als koelverse thuismaaltijden? Of houdt u juist van een organisatie die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? Er is de keuze uit een groot aantal type aanbieders die matchen met uw situatie en mogelijke allergieën. Zelf maaltijden online bestellen als Ardeensgebraad Italiaansesaus Gebak. Roseval Aard. of Vleesbrood Krieken En Aardappelen Met Peterselie? Op maaltijdbutler.be vergelijkt u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in en nabij Oostkamp. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Doorgaans kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling uitstekende bereide gerechten met dagverse artikelen en zonder conserveringsmiddelenuittesten. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. De gerechten worden bezorgd door een vaste bezorger op een vast moment. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Waardamme voor ouderen wijken nogal af. Het tarief voor een maaltijd hangt namelijk af van factoren als de maaltijdservice, kwaliteit van ingrediënten, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd als Linguine Zalm Met Erwten & Courgette bestelt u vanaf €5,15.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Luikse Balletjes Sperziebonen Bieslookpuree is beschikbaar vanaf €4,25.
 • Een warme dagschotel als Lamsvlees in rozemarijnsaus is er al vanaf €7,2.
De recepten kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Waterkerssoep, een extra salade en om het compleet te maken Slagroom om het af te maken. Heeft u weinig financiële middelen? Soms kan men vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Oostkamp voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Top-5 bereide maaltijden

 • Beef teriyaki. Tjap tjoy. Gele rijst
 • Spitskoolschotel met aardappelpuree
 • Babi saté, Tjaptjoy en witte rijst
 • Schnitzel met gebakken aardappels
 • Kip, worteltjes, aardappelpuree

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Waardamme bestellen

 1. Inventariseer behoeftes

  Bedenk eerst welk type bezorgmaaltijd past bij uw wensen. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer cateringdienst of traiteur

  Vergelijk beschikbare leveranciers en kies een geschikte. Check vooral de voedingswaarden, bezorg- en betaalmogelijkheden, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Bestel het proefpakket

  De grote verstrekkers stunten met een zeer betaalbaar proefpakket. Denk dan aan 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Op basis daarvan kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met bepaalde maaltijdservices.

 4. Wekelijks bestellen

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? In dat geval kan men snel en simpel een nieuwe bestelling plaatsen. Doorgaans doet u dit via de telefoon, door maaltijden aan te kruisen, of met de tablet. De gerechten worden in de regel thuisbezorgd middels een lokale leverancier in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Bij dagvers / koelverse gerechten profiteert u van een menukaart met pakweg 25 gerechten. In het aanbod van diepvries kunt u meestal kiezen uit 80+ vaste vaste gerechten. Bij de tafeltje dekje service gebruikt men een vaste menulijst zonder al te veel keuze. In steeds meer gevallen is zelf samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer dienstverleners bieden een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Onder andere Dieet Kalkoenblanket Oude Wijze Broccoli en Rookworst met stamppot zuurkool. Daardoor zijn er voor alle ouderen bezorgmaaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw eigen aanbieder.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd als men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Middels de standaard bestellijst kunt u iedere week zelfstandig – online, telefonisch of op papier – de maaltijdservice bestellen.

Hoe verloopt de levering?

De maaltijden worden normaliter door een eigen bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Bij koelvers is dat 1 a 2 keer per 7 dagen. Bij vriesverse maaltijden maandelijks.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Verse voeding heeft invloed op een optimale lichamelijke gesteldheid. Een warme schotel in de avond is daarbij een voorwaarde. Veel senioren of invaliden hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Mede daardoor kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden aan huis. U kunt denken aan gemalen, natriumarm, lactosevrij, zoutarm of juist vloeibaar, eiwitrijk, koolhydraatarm, vegetarisch: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Waardamme. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: perfect als er iets speelt als een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat slikken en/of kauwen een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit