Maaltijdservice Ottignies

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Ottignies voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u verse maaltijden aan huis voor ouderen in Ottignies? D.m.v. maaltijdbutler.be ontdekt u moeiteloos alle bedrijven in uw regio! Warme gerechten, of een kant-en-klaar maaltijd die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: de mogelijkheden zijn enorm. Te bestellen vanaf €4,35 p.p. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Sperziebonen en Pasta Carbonara met ei, spek en ui? Maar is koken en boodschappen doen lastig voor u? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Geholpen door de maaltijddienst in Ottignies geniet u van de lekkerste maaltijden, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieWaals Brabant
GemeenteOttignies-Louvain-La-Neuve
ErvaringVeel variëteit in gerechten
Postcode1340
Kosten maaltijd (gemiddeld)€5,14
Vaak gekozen maaltijdVarkenslapje in jus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Ottignies

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten in en rondom Ottignies. Denk aan interessante leveranciers als Marley Spoon of Foodbag. Ook in deze plaats zelf ontwikkelen zich uitstekende partijen en sociale voorzieningen. Iedere leverancier heeft zo zijn eigen menu en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Via onze vergelijker kan u daarom de aanbieders snel en makkelijk tegen elkaar afzetten. Het uitkiezen van een geschikte leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt hierdoor een stuk gemakkelijker. Eerst eens proberen? Begin dan met een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Bestaan er bepaalde wensen als o.a. zoutarme of andere verse dieetmaaltijden in Ottignies? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Steeds meer traiteurs voor ouderen zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met altijd verse producten. Vervolgens worden deze producten direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Daardoor blijven vitaminen en mineralen intact. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Altijd volledig vers
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Geen pakjes en zakjes

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het koken middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Structuur en smaak blijven optimaal behouden. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Iedere 7 dagen inkopen doen is hier niet aan de orde.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Ottignies. Een prima oplossing voor bijv. bejaarden die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. Het eten wordt warm bezorgd. Dikwijls gedaan door een plaatselijk restaurant.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • 100% vers
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

De meeste leveranciers hebben ook een premium boodschappendienst voor chronisch zieken. In dat geval krijgt u moeiteloos verse of handige boodschappen als kaas extra belegen montbeliarde of afwasmiddel. Normaliter gratis bezorgd door de vaste bezorger.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Ottignies vergelijken

Zoekt u een gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in Ottignies? Of bent u meer op zoek naar echt 100% verse koelverse bezorgmaaltijden? Of neigt u meer naar een organisatie die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? Er is de keuze uit een hoop bezorgmaaltijden die matchen met uw omstandigheden en mogelijke allergieën. Zelf maaltijden online bestellen als Tagliatelle Ham Champignon Kaassaus of Tagliatelle Ham Champignon Kaassaus? Onderstaand achterhaalt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in de regio Ottignies-Louvain-La-Neuve. Bestel eerst eens een proefpakket. Bij veel aanbieders is er een proef-mogelijkheid. U kan uitstekende bereide gerechten met verse ingrediënten en weinig koolhydraten testen. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. Uw bestelling wordt geleverd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Aanbieders werken niet met een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Ottignies voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs voor een gerecht heeft te maken met o.a. de aanbieder, het aanbod in gerechten, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd als Vispannetje Met Parijse Wortelen En Puree wordt al bezorgd vanaf €5.
 • Diepvriesmaaltijd als Varkensgebraad Orloff Wortelen En Aardappelgratin vindt u vaak al vanaf €3,5.
 • Een warme dagschotel als Lamsnavarin Prinsessenbonen Gebak. Aardappelkubus wordt al bezorgd vanaf €6.
Het eten kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Tom yum, iets te drinken en voor de volledigheid een Hemelse modder om mee af te sluiten. Zijn kosten voor u een probleem? Soms kan men een subsidie of regeling treffen met de gemeente Ottignies-Louvain-La-Neuve voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Geliefde bereide maaltijden

 • Lekkerbekje
 • Kiptajine
 • Rode bieten met een speklap en jus
 • Maaltijdsalade met kip en avocado
 • Asperge beenhamschotel met kip

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Ottignies bestellen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Kijk eerst na welk soort ouderenmaaltijd in lijn is met uw eetpatroon. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Selecteer een cateringdienst of traiteur

  Vergelijk de beschikbare maaltijdservices en kies een geschikte. Achterhaal altijd eerst het maaltijd-aanbod, bezorg- en betaalmogelijkheden, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Start met een proefpakket

  De bekende verstrekkers werken met een goedkoop of gratis proefpakket. U moet dan denken aan 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Hierdoor kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met alle leveranciers.

 4. Een vaste leverdag

  Was het proefpakket naar wens? Vervolgens kan men probleemloos nog een bestelling doen. Meestal kan dit per telefoon, door de menukaart in te vullen, of via internet. De menu’s worden meestal geleverd aan huis door een vriendelijke bezorgservice in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Bij dagvers / koelverse gerechten profiteert u van een menukaart met grofweg 15 gerechten. Spreken we over diepvries, dan kunt u meestal kiezen uit 70+ blijvende menu’s. Bij tafeltje dekje kiest u voor een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Soms is vers op maat een extra dienst die afgenomen kan worden.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke maaltijdverstrekkers komen u tegemoet met een speciale categorie met dieetmaaltijden. Neem nou Kip tikka massala, basmatirijst en Gebakken kibbeling met vegetarische jus, aardappelpuree, broccoli. Hiermee zijn er voor alle ouderen opwarmmaaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw leverancier.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd wanneer men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Middels de standaard bestellijst kan men op eigen houtje – met de papieren lijst, online of telefonisch – de gerechten inkopen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De bezorgmaaltijden worden normaliter door uw eigen bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Koelvers: 1 a 2 keer per 7 dagen. Bij vriesvers is dat maandelijks.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een voedzame maaltijd vormt de basis voor uw energie en levenslust. Een verse warme schotel is essentieel. Diverse ouderen of invaliden hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Daarom zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. U kunt denken aan gemalen, natriumarm, glutenvrij, lactosevrij of wellicht koolhydraatarm, eiwitrijk, vegetarisch, veganistisch: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Ottignies. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: handig wanneer er sprake is van een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen of slikken lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit