Maaltijdservice Ottignies-Louvain-La-Neuve

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Ottignies-Louvain-La-Neuve voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Ottignies-Louvain-La-Neuve? Met behulp van de maaltijdservice-vergelijker vergelijkt u gemakkelijk alle organisaties die maaltijden thuisbezorgen. Maaltijden warm bezorgd, of vriesverse maaltijden die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: er is veel mogelijk. Dit kan al vanaf €5,05 per maaltijd. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Thais gestoofde vis, pikante cajun rijst of Kipfilet met kippenjus. Bladspinazie. Gekookte aardappelen? Maar is zelf koken geen optie meer? Er is gelukkig een alternatief. D.m.v. de maaltijddienst in Ottignies-Louvain-La-Neuve krijgt u ambachtelijke maaltijden, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieWaals Brabant
GemeenteOttignies-Louvain-La-Neuve
ReactieBezorging tot in de keuken
Postcode1340
Maaltijd prijs€5,19
Vaak gekozen maaltijdRunderlapje in jus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Ottignies-Louvain-La-Neuve

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in en rondom Ottignies-Louvain-La-Neuve. Neem populaire bedrijven als Dienstenthuis.be of 15Gram. Maar ook in de buurt kan men kiezen voor allerlei aanbieders en vrijwilligersorganisaties. Elke aanbieder hanteert een eigen assortiment en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Via onze vergelijker kunt u derhalve de leveranciers rustig naast elkaar bekijken. Het selecteren van een solide verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan ook een stuk eenvoudiger. Moeite met kiezen? Bestel dan een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Is er sprake van maaltijdvoorkeuren zoals o.a. kaliumbeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Ottignies-Louvain-La-Neuve? Er kan meer dan u denkt! Veel traiteurs worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, vol verse producten en veel groenten. Hierna wordt de maaltijd direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Door deze handeling blijven voedingsstoffen en smaak onaangeroerd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Altijd volledig vers
 • Heerlijke en smaakvol
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en razendsnel ingevroren (shock-freeze). Smaak en gezonde vitaminen blijven optimaal behouden. Maximaal 3 maanden houdbaar. Elke week bestellen is dus niet noodzakelijk.

 • Maandenlang te bewaren
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Maaltijden uit alle keukens

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Ottignies-Louvain-La-Neuve. Vaak toegepast door bijv. bejaarden die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. Dikwijls op touw gezet door een lokale zorginstelling.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • WMO mogelijkheden
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Een aantal bezorgers voorzien in een bruikbare boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Hierdoor krijgt men direct praktische of verse producten als karnemelk en boter. Niet zelden zonder bezorgkosten door uw eigen bezorger.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Alles aan huis bezorgd
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Ottignies-Louvain-La-Neuve vergelijken

Houdt u van een voedzame diepvriesmaaltijd in Ottignies-Louvain-La-Neuve? Of bent u meer op zoek naar vers bereidde koelverse maaltijden voor senioren? Of geeft u de voorkeur aan een leverancier met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? We onderscheiden talloze opwarmmaaltijden die in lijn zijn met uw gesteldheid en menu voorkeuren. Wat te denken van Kipfilet Provencaal, Groentemix Met Krieltjes of Kipgyros Rijst? Aan de hand van deze website bekijkt u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in de regio Ottignies-Louvain-La-Neuve. Bekijk goed het proefpakket. Gewoonlijk is er een proef-mogelijkheid. U kan ambachtelijke bereide gerechten met verse producten en weinig kunstmatige toevoegingen testen. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De gerechten worden bezorgd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Er is geen sprake van een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Ottignies-Louvain-La-Neuve voor ouderen zijn ontzettend divers. Het uiteindelijke tarief wordt gevormd door o.a. de aanbieder, het aanbod in gerechten, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd zoals Gehaktsteak Aardappelgratin Met Broccoli vindt u vaak al vanaf €4,8.
 • Een vriesverse maaltijd als Gemalen Rundergehakt Met Rode Kool En Puree kunt u al bestellen vanaf €3,8.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Reepjes kalkoenvlees in saus wordt al bezorgd vanaf €6,65.
De maaltijden hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Kippensoep, een extra salade en een toetje als Vla als afsluiter. Beschikt u niet over voldoende geld? Wellicht kunt u ondersteuning aanvragen via uw gemeente Ottignies-Louvain-La-Neuve voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Top-5 bereide maaltijden

 • Groentesoep
 • Kerriesoep
 • Macaroni
 • Penne, champignonragout, broccoli
 • Kip tikka massala, basmatirijst

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Ottignies-Louvain-La-Neuve aanvragen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Ga eerst na wat voor soort maaltijdservice in overeenkomst is met uw eetpatroon. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Kies een cateringdienst of traiteurshop

  Vergelijk de meest gekozen bezorgdiensten en bepaal uw voorkeuren. Let met name op het gerechten-aanbod, bezorg- en betaalmogelijkheden, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Een proefpakket nemen

  De bekende maaltijd-verzorgers bieden een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Vaak gaat het om 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Door hier gebruik van te maken kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met bekende verstrekkers.

 4. Maaltijden afnemen

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Dan kunt u snel en simpel een nieuwe bestelling doorgeven. Steeds vaker is dat mogelijk via de telefoon, door de menukaart in te vullen, of met de computer. De thuismaaltijden worden meestal bezorgd middels een vertrouwde bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Bij koelverse gerechten is er vaak een menulijst van zo’n 25 gerechten. Kiest u voor diepvries dan kunt u meestal kiezen uit 50 – 100 blijvende gerechten. In het geval van tafeltje dekje is er vaak een daghap, zonder keuze. Steeds vaker is zelf mixen en combineren een speciale feature.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Ja, steeds meer dienstverleners gebruiken een groot aanbod aan dieetmaaltijden. ZoalsGebakken witvis of Moussaka, aubergine, courgette, aardappelschijfjes. Zo krijgt iedereen geschikte kant-en-klaar maaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd als u zelf een bestelling geplaatst heeft. Via de menulijsten kan men eenvoudig – online, telefonisch of op papier – de gerechten laten brengen.

Wanneer wordt er geleverd?

De verse maaltijden worden in algemene zin door uw eigen bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Bij koelvers spreken we van elke week. Het vriesverse assortiment om de 14 dagen.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een voedzame maaltijd is van belang voor uw energie en levenslust. Een verse warme schotel is daarbij een voorwaarde. Sommige senioren of invaliden hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Hierom kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden thuisbezorgd. U kunt denken aan glutenvrij, natriumarm, gemalen, zoutarm en ook eiwitrijk, vegetarisch, koolhydraatarm, veganistisch: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Ottignies-Louvain-La-Neuve. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: praktisch bij een situatie als een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen & slikken een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente