Maaltijdservice Rijkevorsel

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Rijkevorsel voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Rijkevorsel? Door middel van onze vergelijker vindt u gemakkelijk alle services die aan huis leveren. Warme gerechten, of een thuismaaltijd die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: u maakt zelf de keuze. Verkrijgbaar vanaf €3,85 per gerecht. Aanschuiven voor Kabeljauw in kruidensaus of Asperge beenham schotel? Maar is koken en boodschappen doen lastig voor u? Er is een oplossing! Met behulp van de maaltijdendienst in Rijkevorsel smult u weer van verse maaltijden, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieAntwerpen
GemeenteRijkevorsel
BeoordelingZoutarm of glutenvrij
Postcode2310
Maaltijd prijs€5,91
Maaltijd-topperAardappelpannenkoeken

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Rijkevorsel

We zien meer en meer maaltijdendiensten in Rijkevorsel. Neem bijv. belangrijke organisaties als Yumbel en/of HelloFresh. Maar ook op regionaal niveau zien we allerlei instanties en slagerijen. Elke organisatie onderscheidt zich door een eigen keuken en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Geholpen door de maaltijdservice-vergelijker kan u daardoor de leveranciers op uw gemak naast elkaar zetten. Uitkomen bij een degelijke dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan ook wat overzichtelijker. Zijn er nog twijfels? Profiteer nu van een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er in uw geval specifieke wensen als o.a. gemalen of andere verse dieetmaaltijden in Rijkevorsel? Er is een oplossing! Een aanzienlijk deel van de traiteurs houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met altijd kakelverse ingrediënten. Vervolgens worden ze teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Zo blijven geur, kleur en smaak intact. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Meest verse ingrediënten
 • Heerlijke en smaakvol
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen razendsnel ingevroren (shock-freeze). Belangrijke voedingsstoffen blijven zo erg lang goed. 10 weken lang eetbaar. Wekelijks een bezorger aan huis is niet altijd nodig.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • NL en buitenlandse keuken

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Rijkevorsel. Ideaal voor bijv. ouderenwaarbij ook opwarmen niet meer lukt. Het eten wordt warm bezorgd. In de regel afgehandeld door een lokale zorginstelling.

 • Direct aanschuiven
 • 100% vers
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Verschillende bedrijven beschikken over een extra boodschappendienst voor senioren. Daarmee bestelt men probleemloos verse of handige boodschappen als koffiepads en zakdoekjes. Meestal zonder bezorgkosten op een vast tijdstip.

 • Direct alles in huis
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Rijkevorsel vergelijken

Zoekt u een complete diepvriesmaaltijd in Rijkevorsel? Of geeft u de voorkeur aan gezonde en lekkere koelverse opwarmmaaltijden? Of heeft u liever een instelling die zich focust op tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? Er is de keuze uit een hoop menu’s die in lijn zijn met uw gesteldheid en diëten/allergieën. Wat dacht u van Dieet Kalfsblanket Tomatensaus Prinsessen Puree of Witte Pens Met Rodekool En Puree? Hieronder achterhaalt u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in de regio Rijkevorsel. Bekijk goed het proefpakket. Bij veel aanbieders kunt u extra voordelig voedzame bereide gerechten met verse ingrediënten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen proberen. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. Het eten wordt bezorgd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Rijkevorsel voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs die wordt gerekend wordt samengesteld door zaken als het bedrijf, de mate van versheid, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd zoals Gemalen Zalm In Vissaus Met Wortelen En Puree is er al voor €5,95.
 • Vriesverse maaltijd als Vispannetje Met Parijse Wortelen En Puree vindt u vaak al vanaf €5,5.
 • Een thuisbezorgde daghap als Rundvlees, rode kool, aardappelpuree is beschikbaar vanaf €5,9.
De maaltijden hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Chinese tomatensoep, extra groenten en iets lichts zoals Tiramisu mousse om het feest compleet te maken. Heeft u te maken met geldproblemen? Wellicht kunt u een subsidie of regeling treffen met de gemeente Rijkevorsel voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Gestoofde wortel
 • Wrap kip madras
 • Macaronischotel
 • Doperwtenpuree
 • Rundergoulash

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Rijkevorsel bestellen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Achterhaal eerst welk type thuismaaltijd aansluit op uw omstandigheden. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer cateringdienst of traiteur

  Vergelijk de meest gekozen maaltijdservices en kies er een. Controleer goed het maaltijd-aanbod, bezorg- en betaalmogelijkheden, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Een proefpakket nemen

  Het gros van de services hebben een extra goedkoop proefpakket. Typische acties zijn 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Daardoor kunt u laagdrempelig kennismaken met geschikte verstrekkers.

 4. Bezorgafspraken maken

  Beviel het proefpakket? Vervolgens kunt u probleemloos weer nieuwe gerechten bestellen. Dikwijls doet u dit door even te bellen, met behulp van de menulijst, of email / internet. De gerechten worden doorgaans bezorgd middels een lokaal gezicht / bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Bij de koelverse variant, dan is er een wekelijks wisselend assortiment met pakweg 20 gerechten. Spreken we over diepvries, dan hebt u de keuze uit 50 – 100 blijvende menu’s. Met een tafeltje dekje gebruikt men een vast weekmenu. Bij sommige aanbieders is zelf gerechten samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Ja, heel veel maaltijd-verzorgers gebruiken een speciale categorie met dieetmaaltijden. ZoalsZalmfilet, dillesaus, Parijse worteltjes, aardappelpuree en Gehaktbal met jus, bloemkool à la crème en gekookte aardappelen. Hiermee zijn er voor iedereen opwarmmaaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw bezorger.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, aanbieders hanteren geen abonnementsvorm voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen wanneer u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Door middel van de wekelijks vernieuwde bestellijst kan men eenvoudig – online, telefonisch of op papier – de maaltijdservice bestellen.

Hoe werkt de bezorging?

De maaltijden voor ouderen worden normaliter door uw eigen bezorger op een vast tijdstip geleverd. Bij koelvers is dat wekelijks. Het vriesverse aanbod maandelijks.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Gezond en vers eten bevordert uw algehele gesteldheid. Een warme schotel in de avond wordt dan ook van harte aanbevolen. Veel ouderen of beperkten hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Daarom bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden aan huis. U kunt denken aan zoutarm, gemalen, lactosevrij, natriumarm of misschien vegetarisch, veganistisch, koolhydraatarm, eiwitrijk: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Rijkevorsel. Heeft u moeite met de financiën? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: praktisch als u te maken heeft met een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen en/of slikken lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit