Maaltijdservice Mater

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Mater voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Mater? D.m.v. onze vergelijker doorzoekt u eenvoudig alle bedrijven die aan huis leveren. Warm geleverd, of een diepvries maaltijd die nog even in de microgolf moeten: u bepaalt het helemaal zelf. Al te verkrijgen vanaf €3,65 p.p. Genieten van Zalmfiletstukjes in kervelsaus. Penne met groente en Slavink in uienjus? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Geholpen door de maaltijddienst in Mater beschikt u over verse maaltijden, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteOudenaarde
RecensieHeldere instructies
Postcode9700
Maaltijd prijs€5,59
Maaltijd-topperKipsaté en ei met bami goreng

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Mater

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten in Mater. Bijvoorbeeld veel gekozen partijen als Colruyt en Home Cuisine. Ook in deze plaats zelf zien we prima aanbieders en wijkrestaurants. Iedere optie heeft zo zijn eigen aanbod en bestel- en bezorgmogelijkheden. Aan de hand van onze vergelijker kan u de services snel en makkelijk vergelijken op allerlei onderdelen. Het uitzoeken van een geschikte verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt zo leuker en makkelijker. Weet u niet of het wat voor u is? Bestel dan een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Is er sprake van bepaalde voorkeuren zoals bijv. vegetarische of andere verse dieetmaaltijden in Mater? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Steeds meer cateraars en traiteurs worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met 100% verse ingrediënten. Daarna worden ze gekoeld en goed verpakt. Door dit proces blijven structuur en smaak beschermd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Ambachtelijk bereid
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding ingevroren via de shock-freeze methode. Belangrijke voedingsstoffen blijven optimaal behouden. Maanden lang op te slaan. Elke week bestellen is dan ook overbodig.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Grote keuze uit gerechten

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Mater. Vaak toegepast door bijv. bejaarden die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. Veelvuldig op touw gezet door een lokale keuken.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • 100% vers
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Veel bedrijven hebben daarnaast een praktische boodschappendienst voor bejaarden. Daarmee koop men moeiteloos verse of handige boodschappen als snijworst of pindakaas. Normaliter gratis bezorgd tot in de keuken.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Op een vast moment in de week
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Mater vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een uitstekende diepvriesmaaltijd in Mater? Of heeft u liever een structurele oplossing zoals koelverse maaltijden voor senioren? Of geeft u de voorkeur aan een leverancier gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? Er is de keuze uit verscheidene thuismaaltijden die passen bij uw uw omstandigheden en eventuele dieet. U kunt denken aan Veg. Balletjes Italiaanse Saus, Volkoren Penne of Lasagne Met Linzen Tomaat & Quorn? Aan de hand van deze website ontdekt u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in en rondom Oudenaarde. Bekijk goed het proefpakket. Dikwijls kunt u tegen een zeer scherpe prijs smaakvolle bereide gerechten met min. 200 gram groenten en zonder ongezonde toevoegingen proeven. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De maaltijden worden bezorgd door een vaste bezorger. Er geldt geen abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Mater voor ouderen wijken nogal af. Het uiteindelijke tarief hangt namelijk af van elementen als de organisatie, het productieproces, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd zoals Rundstong Madeirasaus Puree kunt u al laten bezorgen vanaf €6,3.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Veg. Balletjes Italiaanse Saus, Volkoren Penne wordt al bezorgd vanaf €3,75.
 • Een warme dagschotel als Runderstoofpot Champignonsaus Sperziebonen Puree wordt al bezorgd vanaf €6,45.
De recepten hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Paprikasoep, een extra rauwkostsalade en om het compleet te maken Brownie achteraf. Is uw budget niet toereikend? Soms kan u hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Oudenaarde voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Zomerzuurkool met casselerrib
 • Spareribs met patat en salade
 • Bloemkool cordonbleu schotel
 • Nasi goreng, quorn, satésaus
 • Tagliatelleschotel met kip

Plekken in de omgeving


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Mater aanvragen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Check als eerst welk type kant-en-klaar maaltijd klopt met uw situatie. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Selecteer een cateringdienst of traiteur

  Vergelijk de aangesloten maaltijddiensten en kies er een. Let goed op de versheid van ingrediënten, de bestel en bezorgopties, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Proefpakket bestellen

  De grote maaltijdservices bieden een extra goedkoop proefpakket. Vaak gaat het om 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Zo kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met aantrekkelijke maaltijdservices.

 4. Vaste levermomenten

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Zo ja, dan kan men overzichtelijk nog een bestelling doen. Dikwijls kan dit via een speciaal telefoonnummer, door gerechten in te vullen, of via de iPad. Uw bestelling wordt dikwijls geleverd door een lokale leverancier in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Bij koelverse gerechten is er doorgaans een keuze menulijst met ongeveer 15 gerechten. Als we het hebben over diepvries is het assortiment beperkt tot 70 – 150 vaste maaltijden. Met een tafeltje dekje gebruikt men een vast weekmenu. Soms is zelf een maaltijd samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Vaak wel. Bijna alle maaltijdverstrekkers hebben een ruim assortiment dieetmaaltijden. Als o.a. Kebab van kip-, kalkoen- en kalfsvlees, knoflooksaus, patat en Aspergesoep. Hiermee krijgt iedereen geschikte thuismaaltijden voor senioren! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw eigen aanbieder.

Is er een minimale afname?

Nee, er is geen sprake van een contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd zodra u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Via de unieke menukaart / lijst kunt u gemakkelijk – op meerdere manieren – een bestelling plaatsen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De maaltijden voor ouderen worden in algemene zin door een vaste bezorgdienst elke week op hetzelfde moment geleverd. Bij koelverse maaltijden elke week 2 keer. Bij vriesvers spreken we van om de 2 weken.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Verse voeding stimuleert een vitaal en energiek lichaam. Een dagelijkse warme schotel mag dan ook niet ontbreken. Sommige senioren of mensen met een beperking hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Daardoor bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden voor thuis. Dit heeft te maken met glutenvrij, natriumarm, gemalen, zoutarm of misschien koolhydraatarm, eiwitrijk, vloeibaar, veganistisch: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Mater. Heeft u een laag inkomen? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: aan te raden in het geval van glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat kauwen en slikken lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit