Maaltijdservice Leupegem

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Leupegem voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Leupegem? D.m.v. deze pagina bekijkt u eenvoudig alle bezorgers in uw regio! Een warme maaltijdservice, of een thuismaaltijd die een paar minuten in de microgolf gaan: de mogelijkheden zijn enorm. Al beschikbaar vanaf €4,85. Genieten van Aardappelgratin of Drumsticks met vleesjus, wilde rijst, witte kool en kerriesaus? Maar lukt zelf koken niet meer? Er is een oplossing! Geholpen door de maaltijddienst in Leupegem krijgt u verse gerechten, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteOudenaarde
ReactieEenvoudig te verwarmen
Postcode9700
Gemiddelde menuprijs€5,58
Populaire maaltijdZomerzuurkool met casselerrib

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Leupegem

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in en rondom Leupegem. Bijvoorbeeld veel gekozen firma’s als Home Cuisine of Ekomenu. Ook in de gemeente zelf kunt u terecht bij uitstekende instanties en vrijwilligersorganisaties. Iedere partij heeft zo een eigen assortiment en bestelvoorwaarden. D.m.v. onze vergelijker kunt u derhalve de bezorgers overzichtelijk vergelijken op allerlei onderdelen. Een keuze maken voor een goede dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt op die manier een beetje makkelijker. Weet u niet of het wat voor u is? Begin dan met een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Bestaan er bepaalde wensen zoals bijv. lactosebeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Leupegem? Dat hoeft niet erg te zijn! Opvallend veel traiteurs voor senioren zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, vol verse producten en veel groenten. Daarna wordt het eten gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Om die reden blijven structuur en smaak beschermd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Meest verse maaltijden
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Zonder conserveringsmiddelen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en razendsnel ingevroren (shock-freeze). Smaak, geur en mineralen gaan zo niet verloren. Weken lang goed te houden. Continue bestellingen plaatsen hoef je niet te doen.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Uitgebreid assortiment

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Leupegem. Een redding voor bijv. gehandicapten die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! In de regel geregeld via een lokale keuken.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • WMO mogelijkheden
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Verscheideneaanbieders beschikken over een bruikbare boodschappendienst voor ouderen. Zodoende haalt men direct verse of handige boodschappen als hagelslag en roomboter. Niet zelden gratis bezorgd met de maaltijden.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Leupegem vergelijken

Liefhebber van een handige diepvriesmaaltijd in Leupegem? Of neigt u meer naar de meest verse koelverse maaltijden? Of neigt u meer naar een bedrijf gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? Er zijn een groot aantal thuismaaltijden die rijmen met uw wensenlijstje en mogelijke allergieën. Denk maar aan Dieet Gehakt Van Rundsvlees Rode Kool Puree of Witte Pens Met Rodekool En Puree? Op deze pagina ziet u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in de gemeente Oudenaarde. Overweeg ook altijd het proefpakket. Gewoonlijk kunt een voor een lage prijs uitstekende bereide gerechten met verse producten en weinig koolhydraten proeven. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. De maaltijden worden geleverd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Zij werken vaak niet met een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Leupegem voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs wordt samengesteld door bijvoorbeeld de organisatie, de grootte van de keuken, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd zoals Tagliatelle Ham Champignon Kaassaus is beschikbaar vanaf €5,05.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Dieet Kippenblanket Roerbakgroenten Aardappelen kunt u al bestellen vanaf €3,55.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Gepaneerde kipschnitzel is beschikbaar vanaf €6,5.
Het diner kan men aanvullen met onder andere Preisoep, een stukje fruit en een toetje als Dame blanche als nagerecht. Beschikt u niet over voldoende geld? Wellicht kunt u een subsidie of regeling treffen met de gemeente Oudenaarde voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Alaska-koolvis in mosterdsaus
 • Zomerzuurkool met casselerrib
 • Varkenshaas boontjes schotel
 • Champignonsoep met rundvlees
 • Kip piri piri, pilav rijst

Steden in deze regio


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Leupegem aanvragen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Trek eerst na welk type maaltijdservice past bij uw voedingspatroon. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer een traiteurshop of cateringdienst

  Vergelijk professionele maaltijd-bedrijven en geef de voorkeur door. Check vooral het maaltijd-aanbod, op welke manieren u kunt bestellen, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De professionele verstrekkers hanteren een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Op basis daarvan kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met goede services.

 4. Maaltijden afnemen

  Was het proefpakket naar wens? Vervolgens kunt u zonder problemen een nieuwe bestelling plaatsen. Vaak is dat mogelijk via een speciaal telefoonnummer, via een menulijst, of online. De seniorenmaaltijden worden gemiddeld genomen thuisbezorgd middels een vertrouwde bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Zodra u kiest voor koelvers, dan kunt u gerechten kiezen op een lijst van zo’n 15 menu’s. Bij diepvries is het aanbod gelimiteerd tot 90+ vaste maaltijden. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan krijgt men een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Meer en meer is zelf een maaltijd samenstellen een speciale feature.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Ja, steeds meer leveranciers komen u tegemoet met een ruim assortiment dieetmaaltijden. ZoalsRundersukade met vleesjus, gekookte aardappelen, stoofpeertjes en Garnalensoep. Zo zijn er voor alle ouderen opwarmmaaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw eigen aanbieder.

Is er een minimale afname?

Nee, er geldt geen contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen wanneer men deze ook zelf besteld heeft. Door middel van een handige bestellijst kunt u gemakkelijk – op meerdere manieren – de gerechten inkopen.

Wanneer wordt er geleverd?

De maaltijden worden in de meeste gevallen door uw persoonlijke bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Bij koelvers spreken we van om de 3 dagen. Bij vriesvers is dat maandelijks.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Gezond en vers eten helpt mee aan een vitaal en energiek lichaam. Een dagelijkse warme schotel is heel belangrijk. Diverse ouderen of gehandicapten volgen een dieet of hebben een allergie. Daarom zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden voor thuis. Het betreft gemalen, zoutarm, glutenvrij, lactosevrij en ook vloeibaar, koolhydraatarm, veganistisch, eiwitrijk: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Leupegem. Voor ouderen met een laag inkomen bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst als u te maken heeft met een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen en/of slikken lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit