Maaltijdservice Oudenaarde

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Oudenaarde voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Oudenaarde? Geholpen door deze website treft u probleemloos alle aanbieders in uw eigen gemeente. Warme gerechten, of een diepvries maaltijd die nog even in de microgolf moeten: dat kunt u zelf beslissen. Dit kan al vanaf €5,60 per maaltijd. Genieten van Sukadelapje in jus en Spitskoolschotel met aardappelpuree? Maar is zelf koken geen optie meer? Er is een oplossing! Met behulp van de maaltijdendienst in Oudenaarde geniet u van voedzame gerechten, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteOudenaarde
ErvaringGoed, vers en lekker
Postcode9700
Maaltijd prijs€6,78
Maaltijd-topperGestoofde prei

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Oudenaarde

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in en rondom Oudenaarde. Denk aan grote bezorgers als 15Gram of Spar. Ook in deze plaats zelf zijn er tal van instellingen en sociale voorzieningen. Elke partij biedt een “eigen” assortiment en bestel-, betaal-, en bezorgopties. D.m.v. de maaltijdservice-vergelijker kan u de firma’s overzichtelijk op een aantal punten vergelijken. Het uitzoeken van de best passende aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij op die manier een beetje makkelijker. Weet u niet of het wat voor u is? Kijk dan eerst naar een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Is er sprake van bepaalde wensen als o.a. gemalen of andere verse dieetmaaltijden in Oudenaarde? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Meer en meer traiteurs in België zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met 100% verse ingrediënten. In de volgende stap wordt het gerecht snel teruggekoeld. Door dit proces blijven voedingswaarden onaangeroerd. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • 100% dagvers
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct middels de shock-freeze procedure ingevroren. Smaak en gezonde vitaminen blijven zo erg lang goed. Meerdere maanden te bewaren. Elke week een bezorging is niet altijd nodig.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Gezond en lekker
 • Maaltijden uit alle keukens

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Oudenaarde. Ideaal voor bijv. bejaarden die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Vaak georganiseerd door lokale vrijwilligers.

 • Direct aanschuiven
 • WMO mogelijkheden
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Veel organisaties hebben ook een bruikbare boodschappendienst voor bejaarden. Hiermee koop men snel nuttige boodschappen zoals sandwich spread of stroopwafels. Niet zelden zonder bezorgkosten op een vast tijdstip.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Oudenaarde vergelijken

Af en toe profiteren van een voedzame diepvriesmaaltijd in Oudenaarde? Of houdt u juist van vers bereidde koelverse maaltijden voor senioren? Of zoekt u een organisatie die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? Er zijn talloze thuismaaltijden die rijmen met uw omstandigheden en mogelijke diëten. Wat te denken van Dieet Gehaktbal Uiensaus Prei Aardappelen en Linzen Met Varkensvlees, Spek Wortelen Aardappel? Via onze vergelijker bekijkt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in en rondom Oudenaarde. Overweeg ook altijd het proefpakket. Meestal kan men voor aantrekkelijke prijzen uitstekende bereide gerechten met veel voedingsstoffen en weinig zout proeven. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. Uw bestelling wordt geleverd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. U zit niet vast aan een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Oudenaarde voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs voor een gerecht wordt gevormd door factoren als de aanbieder, het aanbod in gerechten, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd zoals Bloemkoolsoep kunt u al laten bezorgen vanaf €5,7.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Dieet Gentse Waterzooi kunt u al bestellen vanaf €3,8.
 • Een daghap aan huis als Gegrilde kippenpoot kunt u al laten bezorgen vanaf €6,7.
De recepten kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Seolleongtang, een lekker bijgerecht en voor de volledigheid een Hangop om het feest compleet te maken. Heeft u te maken met geldproblemen? Soms kan men een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Oudenaarde voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Geliefde bereide maaltijden

 • Broccoli kaassaus
 • Babi ketjap, bami
 • Zuurkoolstamppot
 • Zalm in roomsaus
 • Burpee Chicken

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Oudenaarde aanvragen

 1. Inventariseer behoeftes

  Check als eerst wat voor ouderenmaaltijd rijmt met uw voedingspatroon. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Kies cateraar of traiteurwinkel

  Vergelijk de professionele maaltijdvoorzieningen en kies een geschikte. Achterhaal altijd eerst het soort gerechten, keuze in bezorgdagen, en de klantwaardering.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De populaire services stunten met een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. U moet dan denken aan 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Op basis daarvan kunt u laagdrempelig kennismaken met geschikte dienstverleners.

 4. Bestellingen plaatsen

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Zo ja, dan kunt u zonder problemen een nieuwe bestelling plaatsen. Meestal kan dit telefonisch, met behulp van de menulijst, of via internet. De menu’s worden in de regel geleverd aan huis door een lokaal gezicht / bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Bij koelverse gerechten is er doorgaans een keuze menulijst met gemiddeld 30 gerechten. Gaat men voor diepvries, dan hebt u de keuze uit 70+ blijvende menu’s. Bij tafeltje dekje treft men een vast weekmenu. In steeds meer gevallen is zelf uw bord samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke services bieden een speciale menulijst voor mensen met een dieet. ZoalsKalfsblanket Oude Wijze Met Aardappelen Peterselie of Bloemkoolsoep. Handig, want zo ontvangt men altijd goede warme maaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij vaste maaltijd-dienstverlener.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd als u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Met behulp van de unieke menukaart / lijst kan men op eigen houtje – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de gerechten inkopen.

Hoe werken de leveringen?

De microgolf-maaltijden worden in de meeste gevallen door uw eigen bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Binnen het koelverse segment 1 of 2 keer per week. Bij vriesverse gerechten om de 2 weken.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Gezond en vers eten stimuleert uw lichamelijke gezondheid. Elke dag een warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Diverse senioren of gehandicapten hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Daarom faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden voor thuis. Het betreft lactosevrij, zoutarm, glutenvrij, natriumarm en ook vloeibaar, eiwitrijk, vegetarisch, veganistisch: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Oudenaarde. Is uw inkomen niet toereikend? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Wat voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: praktisch bij een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat slikken en/of kauwen lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente