Maaltijdservice Melden

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Melden voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Melden? D.m.v. de maaltijdservice-vergelijker bekijkt u moeiteloos alle bedrijven in uw eigen gemeente. Warme gerechten, of koelverse gerechten die nog even in de microgolf moeten: u maakt zelf de keuze. En dat al vanaf €3,60 per gerecht. Genieten van Pulled pork zoete aard puree bonenmix of Rundersukade met vleesjus, aardappelpuree, rode bieten? Maar gaat het koken u moeilijk? Er is een oplossing! Geholpen door de maaltijddienst in Melden profiteert u van ambachtelijke maaltijden, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteOudenaarde
ReactieGezond, goed en lekker
Postcode9700
Gemiddelde prijs€5,6
Geliefde maaltijdTortellini met gehakt en kaas

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Melden

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in de regio van Melden. U kunt denken aan landelijke leveranciers als Meal-Story of Delimeal. Ook binnen de gemeente kan men kiezen voor uitstekende partijen en slagerijen. Iedere service biedt een heel eigen menu en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Door gebruik te maken van deze pagina kunt u dus de aanbieders rustig met elkaar vergelijken. Het selecteren van een relevante verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan wat minder gecompliceerd. Eerst eens proberen? Bestel in dat geval een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u bepaalde wensen als onder andere gemalen of andere verse dieetmaaltijden in Melden? Er kan meer dan u denkt! Een groot aantal traiteurs voor senioren zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met de meest verse ingrediënten. Nadien wordt het eten gekoeld en goed verpakt. Daardoor blijven voedingsstoffen en smaak onaangeroerd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Maximale versheid
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Zonder conserveringsmiddelen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het koken ingevroren via de shock-freeze methode. Mineralen, vitamines en smaak blijven zo erg lang goed. 10 weken lang eetbaar. Een wekelijkse bezorging hoef je niet te doen.

 • Lang houdbaar
 • Kleine en grote porties
 • NL en buitenlandse keuken

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Melden. Een prima oplossing voor bijv. bejaarden die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. U kunt meteen aanschuiven! Vaak geïnitieerd door een lokale zorginstelling.

 • Warm thuisbezorgd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Een aantal bedrijven hebben ook een speciale boodschappendienst voor ouderen. Zo bestelt men moeiteloos de supermarktartikelen als toetjes of vlokken. Gewoonlijk gratis mee bezorgd wanneer u dat wil.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Melden vergelijken

Houdt u van een smaakvolle diepvriesmaaltijd in Melden? Of prefereert u vers bereidde koelverse maaltijden? Of zoekt u een service gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? We onderscheiden talloze mogelijkheden die aansluiten bij uw voorkeuren en eventuele dieet. U kunt denken aan Varkensstoofvlees Andijvie En Krielaardappelen of Dieet Kalfsworst Bloemkool Aardappelen? Hieronder bekijkt u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in de regio Oudenaarde. Let ook goed op het proefpakket. Doorgaans kan men voor aantrekkelijke prijzen heerlijke bereide gerechten met min. 200 gram groenten en zonder conserveringsmiddelenuittesten. U kunt via verschillende manieren bestellen. De menu’s worden geleverd door een lokale / regionale bezorger. Aanbieders werken niet met een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Melden voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs is afhankelijk van aspecten als de leverancier, kwaliteit van ingrediënten, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd als Vleesbrood Krieken En Aardappelen Met Peterselie is er al vanaf €5,8.
 • Diepvriesmaaltijd als Kippenbout Groentenkrans Met Puree vindt u vaak al vanaf €3,95.
 • Een warme dagschotel als Speklapje met vleesjus, gebakken aardappelen, bloemkool kunt u al laten bezorgen vanaf €7,35.
De recepten is niet het enigste: Wat te denken van Ciorbă, een stukje fruit en niet te vergeten een toetje als Yoghurtijs als nagerecht. Heeft u weinig financiële middelen? Soms kan u hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Oudenaarde voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Top-5 bereide maaltijden

 • Kipsaté en ei met bami goreng
 • Stamppot Andijvie met spekjes
 • Rode kool met gehakt schotel
 • Linzensoep met bleekselderij
 • Spaghettischotel bolognese

Steden in deze regio


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Melden bestellen

 1. Inventariseer behoeftes

  Onderzoek allereerst welk soort kant-en-klaar maaltijd in overeenkomst is met uw leefpatroon. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Selecteer cateringdienst of traiteur

  Vergelijk de professionele leveranciers en bepaal uw voorkeuren. Controleer goed het assortiment, de bestel en bezorgopties, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De meeste verstrekkers hebben een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Denk dan aan 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Zodoende kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met bekende services.

 4. Wekelijks bestellen

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Dan kunt u eenvoudignieuwe gerechten bestellen. Meestal kan dit telefonisch, door gerechten in te vullen, of via de iPad. De (warme) maaltijden wordt in de regel aan huis gebracht via een persoonlijke bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Bij koelverse gerechten profiteert u van een menukaart met plusminus 15 gerechten. Spreken we over diepvries, dan is er een keus te maken uit 90+ blijvende maaltijden. Rondom tafeltje dekje is er sprake van een vaststaand menu per dag. Steeds vaker is zelf een maaltijd samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Vaak wel. Bijna alle leveranciers voorzien in een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Neem nou Slavink met andijvie a la crème gek aard jus en Kiptajine. Daardoor ontvangt men altijd goede bezorgmaaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw maaltijdservice.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, aanbieders hanteren geen doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis op het moment dat men deze ook zelf besteld heeft. Aan de hand van de menulijsten kunt u wekelijks zelf – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de gerechten inkopen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De maaltijden voor ouderen worden gewoonlijk door een eigen bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Het koelverse aanbod 1 a 2 keer per 7 dagen. Het vriesverse aanbod 1 of 2 keer per maand.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Gezond en vers eten bevordert uw energie en levenslust. Een dagelijkse warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Diverse senioren of hulpbehoevenden volgen een dieet of hebben een allergie. Op basis daarvan ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden voor thuis. Denk aan natriumarm, zoutarm, glutenvrij, lactosevrij of veganistisch, eiwitrijk, koolhydraatarm, vloeibaar: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Melden. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: gerechten met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: een uitkomst wanneer er sprake is van een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat slikken en/of kauwen voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit