Maaltijdservice Ellikom

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Ellikom voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Ellikom? Via deze pagina ontdekt u snel en simpel alle leveranciers in uw eigen gemeente. Maaltijden warm bezorgd, of microgolf-maaltijden die alleen maar even de microgolf in hoeven: u bepaalt het helemaal zelf. Verkrijgbaar vanaf €4,60 per persoon. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Boerengehaktschotel en Gehaktschotel, prei à la crème, aardappelpuree, kaas? Maar lukt het niet (meer) om voor uzelf boodschappen te doen en te koken? Er is gelukkig een alternatief. Dankzij de maaltijdendienst in Ellikom smult u weer van uitstekende gerechten, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieLimburg
GemeenteOudsbergen
RecensieSmaakvol en gezond
Postcode3670
Gemiddelde menuprijs€6,9
Vaak bestelde maaltijdKipragout met Parijse wortelen

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Ellikom

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten die bezorgen in Ellikom. Bijvoorbeeld landelijke leveranciers als Viangro en Smartmat. Maar ook lokaal kunt u terecht bij verschillende organisaties en wijkrestaurants. Iedere organisatie wordt gekenmerkt door een eigen type maaltijd en bestelvoorwaarden. Middels onze tool kunt u derhalve de leveranciers probleemloos naast elkaar bekijken. Het selecteren van een geschikte maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan ook wat aangenamer. Eerst eens proberen? Bestel in dat geval een aantrekkelijk proefpakket! Zijn er voorkeuren als bijvoorbeeld gluten- en lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Ellikom? Er is een oplossing! Meer en meer traiteurs voor ouderen zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met 100% verse ingrediënten. Later worden deze producten snel teruggekoeld. Om die reden blijven voedingswaarden gewaarborgd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Kleur, smaak en geur blijven optimaal behouden. 10 weken lang eetbaar. Continue bestellingen plaatsen is dus niet noodzakelijk.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Eenvoudig op te warmen
 • Grote keuze uit gerechten

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Ellikom. Ideaal voor bijv. gehandicapten die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. Doorgaans verzorgd door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Extra hulp mogelijk
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

De meeste aanbieders beschikken over een handige boodschappendienst voor ouderen. In dat geval haalt men zonder moeite praktische of verse producten als chocolade of ontbijtspek. Gewoonlijk zonder bezorgkosten door de vaste bezorger.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Ellikom vergelijken

Af en toe profiteren van een complete diepvriesmaaltijd in Ellikom? Of bent u meer op zoek naar een blijvende oplossing als koelverse opwarmmaaltijden? Of neigt u meer naar een organisatie met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? Er zijn diverse opties die overeenstemmen met uw voorkeuren en mogelijke diëten. Wat te denken van Penne Pesto Kip Wokgroenten of Dieet Kalfsblanket Tomatensaus Prinsessen Puree? Onderstaand vergelijkt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in de gemeente Oudsbergen. Overweeg ook altijd het proefpakket. Bij veel aanbieders kunt u extra voordelig ambachtelijke bereide gerechten met verse ingrediënten en weinig vet keuren. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. De maaltijden worden geleverd door een vaste bezorger op een vast moment. Aanbieders werken niet met een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Ellikom voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs is afhankelijk van zaken als de organisatie, het productieproces, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd zoals Groentesoep Met Balletjes kunt u al bestellen vanaf €4,8.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Dieet Rundstong Tomatensaus Puree is verkrijgbaar vanaf €4,1.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Witlofschotel, ham, kaassaus, aardappelpuree bestelt u vanaf €7,05.
Het diner kan uitgebreid worden. Bestel ook Ramen, een extra rauwkostsalade en een dessert als Mokka ijs om het feest compleet te maken. Heeft u te maken met geldproblemen? Wellicht kunt u een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Oudsbergen voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Stamppot Boerenkool met rookworst
 • Rookworst met stamppot zuurkool
 • Hete Bliksem met een speklapje
 • Rundvlees met gegrilde groente
 • Couscous, kip, mergueze worst

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Ellikom regelen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Stel eerst vast wat voor type kant-en-klaar maaltijd in lijn is met uw leefpatroon. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Vergelijk traiteurs en cateringdiensten

  Vergelijk de gespecialiseerde bezorgdiensten en bekijk de beschikbaarheid. Achterhaal altijd eerst het gerechten-aanbod, de bestel en bezorgopties, en recensies van andere klanten.

 3. Bestel het proefpakket

  Het gros van de services stunten met een scherp geprijsd proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Op basis daarvan kunt u op een prettige manier kennismaken met goede leveranciers.

 4. Vaste levermomenten

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Mooi, dan kunt u elke dag een nieuwe bestelling plaatsen. Dikwijls kan dat via telefoon, door maaltijden aan te kruisen, of via de website. Het eten wordt veelal geleverd door een regionale bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

In het geval van koelverse maaltijden profiteert u van een menukaart met grofweg 20 gerechten. Gaat men voor diepvries, dan is er een keus te maken uit 50 – 100 blijvende menu’s. Via het tafeltje dekje principe is er vaak een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Steeds vaker is zelf ingrediënten combineren een extra dienst die afgenomen kan worden.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Praktisch alle maaltijdverstrekkers gebruiken een speciale categorie met dieetmaaltijden. Denk aan Bloemkool met rundvlees schotel of Verse fruitsalade. Hierdoor zijn er voor alle bejaarden warme maaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met de organisatie waar u klant bent.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, leveranciers werken niet met een contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd zodra u deze besteld heeft. Aan de hand van de unieke menukaart / lijst kan men direct en zonder moeite – online, telefonisch of met een bestellijst – de gerechten inkopen.

Hoe verloopt de levering?

De microgolf-maaltijden worden vaak door uw persoonlijke bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Bij koelverse maaltijden om de 4 dagen. Bij vriesvers spreken we van om de 14 dagen.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een maaltijd met verse ingrediënten helpt mee aan uw vitaliteit en gezondheid. Een dagverse warme schotel is daarbij van groot belang. Sommige bejaarden of mensen met een beperking volgen een dieet of hebben een allergie. Op basis daarvan zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden voor thuis. U kunt denken aan gemalen, natriumarm, lactosevrij, zoutarm en niet te vergeten vloeibaar, koolhydraatarm, veganistisch, eiwitrijk: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Ellikom. Is uw inkomen niet toereikend? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: aan te raden als er iets speelt als een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat kauwen & slikken een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit