Maaltijdservice Gruitrode

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Gruitrode voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Gruitrode? Met behulp van www.maaltijdbutler.be ontdekt u moeiteloos alle leveranciers die maaltijden thuisbezorgen. Een warme maaltijdservice, of een koelverse maaltijd die een paar minuten in de microgolf gaan: u maakt zelf de keuze. Dit kan al vanaf €4,15 p.p. Flink uitpakken met Kip Kerriesaus Met Rijst of Kalkoenlapje met Provençaalse jus, aardappelpuree, broccoli à la crème? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? Er is gelukkig een alternatief. Met behulp van de maaltijdendienst in Gruitrode profiteert u van ambachtelijke maaltijden, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieLimburg
GemeenteOudsbergen
ErvaringSnel en eenvoudig bestellen
Postcode3670
Gemiddelde kosten€6,91
Maaltijd-topperGepaneerde kipschnitzel

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Gruitrode

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in Gruitrode. Denk dan aan erkende aanbieders als Marley Spoon of Colruyt. Ook binnen de gemeente ontstaan er tal van aanbieders en zorginstellingen. Ieder bedrijf biedt zijn eigen productaanbod en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Geholpen door maaltijdbutler.be kan u daarom de organisaties gemakkelijk met elkaar vergelijken. Uitkomen bij een geschikte aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat zo wat minder gecompliceerd. Zijn er nog twijfels? Ga dan eerst voor een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Is er sprake van maaltijdvoorkeuren zoals bijvoorbeeld kaliumbeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Gruitrode? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Steeds meer traiteurs in België houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met de meest verse ingrediënten. Hierna wordt het gerecht teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Met deze techniek blijven voedingswaarden onaangeroerd. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Vers van het land
 • Heerlijke en smaakvol
 • Weinig zout en vetten

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en middels de shock-freeze procedure ingevroren. Smaak, geur en mineralen blijven zo intact. 10 weken lang eetbaar. Een wekelijkse bezorging hoef je niet te doen.

 • Maandenlang te bewaren
 • Eenvoudig op te warmen
 • Ruime keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Gruitrode. Een prima oplossing voor bijv. chronisch zieken die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Meestal verzorgd door een lokale zorginstelling.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Verschillende organisaties beschikken over een handige boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Op die manier koop u snel de supermarktartikelen als rijstepap of halvarine. Doorgaans zonder bezorgkosten wanneer u dat wil.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Gruitrode vergelijken

Houdt u van een handige diepvriesmaaltijd in Gruitrode? Of houdt u juist van een structurele oplossing zoals koelverse seniorenmaaltijden? Of houdt u juist van een instelling met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? Er is de keuze uit verscheidene soorten maaltijden die passen bij uw uw voorkeuren en voedingsadvies. Denk maar aan Kip Op Grootmoeders Wijze of Dieet Kalfsblanket Tomatensaus Prinsessen Puree? Hieronder vergelijkt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in en rondom Oudsbergen. Onze tip: begin met een proefpakket. Dikwijls is er een proef-mogelijkheid. U kan complete bereide gerechten met min. 200 gram groenten en weinig zout uitproberen. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. Het eten wordt geleverd door een vaste bezorger. Er is geen sprake van een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Gruitrode voor ouderen wijken nogal af. De prijs wordt samengesteld door factoren als de leverancier, het totale assortiment, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd zoals Runderstoofpotje Stroganoff Snijbonen Krieltjes is verkrijgbaar vanaf €5,45.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Dieet Gehakt Van Rundsvlees Rode Kool Puree kunt u al laten bezorgen vanaf €4,45.
 • Een thuisbezorgde daghap als Vegetarische zadenburger met vegetarische jus, witte rijst, wokgroenten kan je kopen vanaf €7,35.
De maaltijden is vaak uit te breiden met o.a. Czernina, een gezonde salade en om het compleet te maken Dame blanche als nagerecht. Heeft u moeite met de financiën? In sommige gevallen kunt u een subsidie of regeling treffen met de gemeente Oudsbergen voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Penne pesto, kip, groene groenten
 • Raapstelen stamppot met beenham
 • Runderhachee, stamppot hutspot
 • Draadjesvlees in rode wijnsaus
 • Rundergehaktballetjes in saus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Gruitrode bestellen

 1. Wat zijn de wensen?

  Achterhaal eerst welk soort kant-en-klaar maaltijd in lijn is met uw leefpatroon. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Kies een cateringdienst of traiteurshop

  Vergelijk populaire bezorgdiensten en geef de voorkeur door. Bekijk met name het aanbod, op welke manieren u kunt bestellen, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Start met een proefpakket

  De grote dienstverleners hanteren een goedkoop of gratis proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Daardoor kunt u laagdrempelig kennismaken met bepaalde dienstverleners.

 4. Maaltijden afnemen

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Vervolgens kan men overzichtelijk nog een bestelling doen. Gewoonlijk kan dit per telefoon, via een menulijst, of online. De seniorenmaaltijden worden steeds vaker geleverd door een vriendelijke bezorgservice in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Bij dagvers / koelverse gerechten is er een wekelijks wisselend assortiment met gemiddeld 15 gerechten. Kiest u voor diepvries dan kunt u meestal kiezen uit 100+ vaste menu’s. Rondom tafeltje dekje kiest u voor een daghap, zonder keuze. Soms is zelf ingrediënten combineren een extra dienst die afgenomen kan worden.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Vaak wel. Bijna alle maaltijdservices hanteren een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Zoals bijv. Kiprollade tutti frutti met kruidenjus, aardappelpuree met persillade, gemengde groente en Tapasballetjes in arrabiatasaus. Bladspinazie. Tortelloni. Handig, want zo ontvangt men altijd goede opwarmmaaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw maaltijdservice.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht vast abonnement voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats als u deze besteld heeft. Door gebruik te maken van de unieke menukaart / lijst kunt u iedere week zelfstandig – digitaal, telefonisch of met pen en papier – de maaltijden inplannen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De seniorenmaaltijden worden gewoonlijk door een regionale bezorger op een vast tijdstip geleverd. Bij koelvers: 1 a 2 keer per 7 dagen. In het geval van vriesvers: 1 – 2 keer per 4 weken.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Een verse maaltijd bevordert uw energie en levenslust. Elke dag een warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Sommige bejaarden of invaliden hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Mede daardoor ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Het betreft glutenvrij, gemalen, lactosevrij, natriumarm of wellicht vegetarisch, veganistisch, eiwitrijk, koolhydraatarm: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Gruitrode. Heeft u moeite met de financiën? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: perfect in het geval van een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen en/of slikken lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit