Maaltijdservice Carlsbourg

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Carlsbourg voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Carlsbourg? Geholpen door deze pagina treft u supersnel alle aanbieders in uw regio! Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of vriesverse maaltijden die een paar minuten in de microgolf gaan: er is veel mogelijk. Te bestellen vanaf €4,40 per keer. Aanschuiven voor Vegetarische grillstukjes met pomodorisaus en een Italiaanse rijstschotel en Kervelroomsoep? Maar is zelf koken geen optie meer? U kunt gelukkig lekker blijven eten. D.m.v. de maaltijddienst in Carlsbourg smult u weer van voedzame maaltijden, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieLuxemburg
GemeentePaliseul
ReactieZelf bezorgdag kiezen
Postcode6850
Gemiddelde prijs€5,26
Vaak gekozen maaltijdPasta/tonijnschotel

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Carlsbourg

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in de omgeving van Carlsbourg. U kunt denken aan veel gekozen bedrijven als Yumbel en Delimeal. Maar ook op regionaal niveau bestaan er interessante organisaties en vrijwilligersorganisaties. Iedere optie biedt z’n eigen aanbod en bestel- en bezorgmogelijkheden. Met behulp van maaltijdbutler.be kan u de bezorgdiensten gemakkelijk op een aantal punten vergelijken. Het uitkiezen van een relevante service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is hierdoor wat minder gecompliceerd. Twijfelt u nog? Ga dan eerst voor een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Zijn er in uw geval speciale voorkeuren als bijv. vloeibare of andere verse dieetmaaltijden in Carlsbourg? Ook dan bent u welkom! Veel traiteurs voor senioren kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met altijd kakelverse ingrediënten. Daarna worden de ingrediënten gekoeld en goed verpakt. Om die reden blijven smaak en voedingswaarden onaangeroerd. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Altijd 200 gram groente
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Geen pakjes en zakjes

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en razendsnel ingevroren (shock-freeze). Belangrijke voedingsstoffen gaan zo niet verloren. Meerdere maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging hoef je niet te doen.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Gezond en lekker
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Carlsbourg. Ideaal voor bijv. bejaarden die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Veelvuldig verzorgd door een lokale keuken.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Diverse firma’s faciliteren daarnaast een nuttige boodschappendienst voor ouderen. Op die manier krijgt u snel nuttige boodschappen zoals koffiecreamer en jonge kaas. Meestal gratis bezorgd tot in de keuken.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Carlsbourg vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een uitstekende diepvriesmaaltijd in Carlsbourg? Of neigt u meer naar een blijvende oplossing als koelverse opwarmmaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een service die zich focust op tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? Er zijn vele opwarmmaaltijden die overeenstemmen met uw eisen en eetpatroon. Zelf maaltijden online bestellen als Boereworst Met Wortelstamppot of Medaillon Blackwell Bloemkool, Broccoli Met Friet? Verderop treft u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in de omgeving Paliseul. Bekijk goed het proefpakket. Steeds vaker kunnen ouderen via een proefbox gezonde bereide gerechten met dagverse artikelen en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen testen. U kunt via verschillende manieren bestellen. Het eten wordt geleverd door een lokale / regionale bezorger. U zit niet vast aan een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Carlsbourg voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs per maaltijd wordt gevormd door factoren als de maaltijdservice, de grootte van de keuken, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd als Boomstammetje Savooikool Pastinaakpuree kunt u al laten bezorgen vanaf €6,35.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Kabeljauw Kreeftensaus Spinazie Koolrabi Aardappel vindt u vaak al vanaf €3,5.
 • Een warme dagschotel als Kip op Brabantse wijze. Parijse worteltjes. Aardappelpuree bestelt u vanaf €6,1.
Het eten kan men aanvullen met onder andere Goulashsoep, een stukje fruit en om het compleet te maken Vanille mousse als afsluiter. Heeft u een laag inkomen? In sommige gevallen kunt u een subsidie of regeling treffen met de gemeente Paliseul voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Geliefde bereide maaltijden

 • Schelvis in Dijon-mosterdsaus
 • Groentensoep met gehaktballen
 • Gegrilde groentenmix in saus
 • Gehaktballetjes in satésaus
 • Snijbonen met een kipfilet

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Carlsbourg regelen

 1. Inventariseer wensen

  Stel eerst vast welke vorm van een thuismaaltijd in overeenkomst is met uw leefpatroon. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies een cateringdienst of traiteurshop

  Vergelijk de gespecialiseerde bezorgservices en kies er een. Bekijk met name de voedingswaarden, bezorg- en betaalmogelijkheden, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De belangrijkste services werken met een scherp geprijsd proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Door hier gebruik van te maken kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met bekende services.

 4. Elke week een levering

  Was de proefbestelling goed? Dan kan men probleemloos weer nieuwe gerechten bestellen. Gewoonlijk doet u dit door even te bellen, met behulp van de menukaart, of via de website. De maaltijden voor senioren worden in algemene zin aan huis gebracht via een lokaal gezicht / bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Bij koelverse gerechten is er doorgaans een keuze menulijst met circa 25 menu’s. Kiest u voor diepvries dan is er een keus te maken uit 70+ vaste vaste gerechten. Met een tafeltje dekje kiest u voor een speciaal dagmenu. Bij sommige aanbieders is zelf een maaltijd samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Praktisch alle aanbieders bieden een ruim assortiment dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Kip, uiensaus, appelmoes, gebakken aardappelen of Preiroomsoep. Handig, want zo zijn er voor iedereen bezorgmaaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij de organisatie waar u klant bent.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats wanneer u zelf een bestelling geplaatst heeft. Aan de hand van een handige bestellijst kan men direct en zonder moeite – met de papieren lijst, online of telefonisch – de gerechten inkopen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De microgolf-maaltijden worden vaak door een lokale bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Bij koelvers: 1 of 2 keer per week. Het vriesverse assortiment 1 of 2 keer per maand.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een maaltijd met verse ingrediënten bevordert uw lichamelijke gezondheid. Een dagverse warme schotel is daarbij cruciaal. Veel senioren of hulpbehoevenden volgen een dieet of hebben een allergie. Om die reden onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Denk aan zoutarm, gemalen, natriumarm, glutenvrij of misschien eiwitrijk, koolhydraatarm, vegetarisch, vloeibaar: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Carlsbourg. Is er sprake van een laag inkomen? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: gerechten met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: zeer nuttig wanneer er sprake is van een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als slikken en/of kauwen een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit