Maaltijdservice Paliseul

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Paliseul voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar verse maaltijden aan huis voor ouderen in Paliseul? Met behulp van www.maaltijdbutler.be vergelijkt u snel en simpel alle services in de buurt! Warme gerechten, of koelverse maaltijden die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: u maakt zelf de keuze. Nu al voor €4,85. Smullen van Lasagne Met Linzen Tomaat & Quorn of Varkenssaucijsjes in uienjus. Groentemix. Gekookte aardappelen? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? Geen probleem! Via de maaltijddienst in Paliseul geniet u van vers bereidde gerechten, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieLuxemburg
GemeentePaliseul
BeoordelingGericht op 50 jaar en ouder
Postcode6850
Maaltijd prijs€5,08
Meest gekozen maaltijdSpeklapje in jus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Paliseul

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten in de regio van Paliseul. U kunt denken aan populaire organisaties als 15Gram of Meal-Story. Maar ook op regionaal niveau zien we verscheidene aanbieders en slagerijen. Iedere optie biedt z’n eigen menu en voorwaarden. Met behulp van onze vergelijker kan u daardoor de aanbieders snel en makkelijk tegen elkaar afzetten. Een keuze maken voor de best passende dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is derhalve een stuk eenvoudiger. Twijfelt u nog? Start eens met een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Spelen er bepaalde voorkeuren zoals eiwitrijke of andere verse dieetmaaltijden in Paliseul? Geen probleem! Opvallend veel traiteurs voor bejaarden houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met uitsluitend verse groenten. Daaropvolgend worden ze gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Hierdoor blijven smaak en vitamines onaangeroerd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Meest verse ingrediënten
 • Rijke smaak en beleving
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het koken middels de shock-freeze procedure ingevroren. Kleur, smaak en geur blijven zo erg lang goed. Weken lang goed te houden. Een wekelijkse bezorging is dan ook overbodig.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • NL en buitenlandse keuken

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Paliseul. Een goede vervanger voor bijv. chronisch zieken die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. In de regel georganiseerd door een lokale zorginstelling.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Extra hulp mogelijk
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Verschillende bedrijven hanteren ook een handige boodschappendienst voor ouderen. Daarmee haalt men moeiteloos nuttige boodschappen zoals sappen en halfvolle kwark. Veelal zonder bezorgkosten wanneer u dat wil.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Paliseul vergelijken

Incidenteel eens genieten van een smaakvolle diepvriesmaaltijd in Paliseul? Of geeft u de voorkeur aan de meest verse koelverse seniorenmaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een aanbieder die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? Er zijn allerlei opties die overeenstemmen met uw situatie en eetpatroon. Wat dacht u van Lamsnavarin Prinsessenbonen Gebak. Aardappelkubus of Varkensreepjes Zoetzure Saus Met Groenten En Rijst? Onderstaand vergelijkt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in de gemeente Paliseul. Bekijk goed het proefpakket. Gewoonlijk kunt een voor een lage prijs heerlijke bereide gerechten met lekker veel groenten en weinig vet uittesten. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. De gerechten worden bezorgd door een lokale / regionale bezorger. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Paliseul voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs voor een gerecht is afhankelijk van bijvoorbeeld de leverancier, herkomst ingrediënten, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd als Gemalen Koolvis Met Broccoli En Kruidenpuree kunt u al laten bezorgen vanaf €6,1.
 • Een vriesverse maaltijd als Volkoren Penne Erwtjes Zoete Aardappelen Kaassaus is er al voor €4,85.
 • Een warme daghap voor senioren als Twentse gehaktbal met vleesjus, gekookte aardappelen, rode kool met appel kunt u al laten bezorgen vanaf €7,3.
Het eten kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Champignonsoep, een extra rauwkostsalade en om het compleet te maken Aardbeien ijs om het feest compleet te maken. Heeft u te maken met geldproblemen? In sommige gevallen kunt u hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Paliseul voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Beste bereide maaltijden

 • Varkensfilet in jus met koolraap
 • Gebonden kerrie-champignonsoep
 • Kipragout met Parijse wortelen
 • Pastaschotel: kip met broccoli
 • Couscous, kip, mergueze worst

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Paliseul aanvragen

 1. Inventariseer behoeftes

  Onderzoek allereerst wat voor categorie thuismaaltijd in overeenkomst is met uw voedingspatroon. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Vergelijk traiteurs en cateringdiensten

  Vergelijk populaire bezorgdiensten en geef de voorkeur door. Let goed op het gerechten-aanbod, de bestel en bezorgopties, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De populaire verstrekkers geven een goedkoop of gratis proefpakket. Vaak gaat het om 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Daardoor kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met gespecialiseerde maaltijd-verzorgers.

 4. Maaltijden afnemen

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Dan kan men probleemloos nieuwe gerechten bestellen. Vaak doet u dat via een speciaal telefoonnummer, via de papieren bestellijst of via internet. De thuismaaltijden worden steeds vaker aan huis gebracht via een regionale bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Bij koelverse gerechten kunt u gerechten kiezen op een lijst met gemiddeld 30 gerechten. Als we het hebben over diepvries kunt u meestal kiezen uit 50 – 100 blijvende menu’s. In het geval van tafeltje dekje is er sprake van een vaststaand menu per dag. In sommige gevallen is zelf een maaltijd samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Vaak wel. Bijna alle maaltijdservices komen u tegemoet met een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Bijvoorbeeld Dieet Kippenblanket Roerbakgroenten Aardappelen of Vispannetje Met Parijse Wortelen En Puree. Op die manier krijgt iedereen geschikte thuismaaltijden voor senioren! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, er is geen sprake van een abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd indien u deze besteld heeft. Middels een speciale menukaart kan men direct en zonder moeite – met de papieren lijst, online of telefonisch – de maaltijden inplannen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De gerechten worden normaliter door een vaste bezorgdienst op een vast tijdstip geleverd. Bij koelvers is dat elke week 2 keer. Vriesvers: 1 of 2 keer per maand.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een gewoon goede maaltijd bevordert een optimale lichamelijke gesteldheid. Een lekkere en gezonde warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Diverse senioren of hulpbehoevenden hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Om die reden kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden voor thuis. Het gaat om zoutarm, gemalen, lactosevrij, natriumarm of eiwitrijk, vloeibaar, vegetarisch, veganistisch: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Paliseul. Is er sprake van een laag inkomen? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: ideaal bij een situatie als een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: zodra slikken en kauwen lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente