Maaltijdservice Pecq

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Pecq voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Pecq? Geholpen door onze vergelijker bekijkt u overzichtelijk alle aanbieders die leveren in uw plaats. Warme gerechten, of een koelverse maaltijd die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: er is veel mogelijk. Al te verkrijgen vanaf €4,85. Smullen van Tortellini met gehakt en kaas en Reepjes kalkoenvlees in saus? Maar lukt het niet (meer) om voor uzelf boodschappen te doen en te koken? Dat hoeft niet erg te zijn! Geholpen door de maaltijddienst in Pecq geniet u van complete gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieHenegouwen
GemeentePecq
BeoordelingBestel het voor mijn ouders
Postcode7740
Kosten maaltijd (gemiddeld)€5,57
Vaak bestelde maaltijdJonge kabeljauw in roomsaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Pecq

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in en rondom Pecq. Denk aan interessante services als Traiteur Goossens of Smartmat. Ook in deze plaats zelf kan men kiezen voor allerlei initiatieven en wijkrestaurants. Elke aanbieder hanteert een heel eigen aanbod en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Geholpen door de maaltijdservice-vergelijker kunt u dus de firma’s probleemloos met elkaar vergelijken. Het uitzoeken van een geschikte dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan ook leuker en makkelijker. Eerst eens proberen? Start eens met een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Is er sprake van bepaalde wensen als onder andere zoutarme of andere verse dieetmaaltijden in Pecq? Geen probleem! Een groot aantal traiteurs voor senioren houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met uitsluitend verse groenten. Vervolgens wordt het gerecht gekoeld en goed verpakt. Met deze techniek blijven vitaminen en mineralen in topconditie. Het is 1 week houdbaar.

 • 100% dagvers
 • Vol van smaak
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Smaak en gezonde vitaminen gaan zo niet verloren. Weken lang goed te houden. Continue bestellingen plaatsen is dan ook overbodig.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Pecq. Een redding voor bijv. hulpbehoevenden die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Vaak verzorgd door een meer lokale partij.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Veel bedrijven beschikken over een handige boodschappendienst voor senioren. Zo haalt men probleemloos verse of handige boodschappen als handzeep of oploskoffie. Normaal gratis afgeleverd op een vast tijdstip.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Pecq vergelijken

Af en toe profiteren van een complete diepvriesmaaltijd in Pecq? Of prefereert u vers bereidde koelverse opwarmmaaltijden? Of neigt u meer naar een leverancier die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? We onderscheiden allerlei soorten maaltijden die aansluiten bij uw situatie en eetpatroon. Wat dacht u van Boereworst Met Wortelstamppot of Omelet Met Hollandaisesaus Broccoli En Puree? Op maaltijdbutler.be achterhaalt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in de omgeving Pecq. Let ook goed op het proefpakket. In veel gevallen kunt u tegen een zeer scherpe prijs complete bereide gerechten met lekker veel groenten en zonder ongezonde toevoegingen proeven. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. De maaltijden worden geleverd door een lokale / regionale bezorger. Zij werken vaak niet met een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Pecq voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs per maaltijd komt tot stand door onderdelen als de maaltijdservice, herkomst ingrediënten, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd als Vlaamse Karbonaden Met Appelmoes En Aardappelen kunt u al bestellen vanaf €4,85.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Macaroni Ham Kaassaus is er al voor €3,9.
 • Een thuisbezorgde daghap als Runderstoofpot Champignonsaus Sperziebonen Puree wordt al bezorgd vanaf €6,2.
Het eten is niet het enigste: Wat te denken van Koninginnensoep, een stukje fruit en iets fris zoals Kwark achteraf. Is uw budget niet toereikend? Dan kunt u mogelijk hulp aanvragen bij de gemeente Pecq voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Pilav
 • Spinazie à la crème met champignons
 • Stoofpotje peer, rundvlees en puree
 • Rode bieten met een speklap en jus
 • Wisselmenu Aspergesoep met zalm

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Pecq bestellen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Achterhaal eerst wat voor opwarmmaaltijd aansluit op uw wensenlijstje. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies uit de traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk de aangesloten leveranciers en selecteer er een. Let met name op de voedingswaarden, keuze in bezorgdagen, en de klantwaardering.

 3. Start met een proefpakket

  De grote maaltijd-verzorgers werken met een voordelig proefpakket. Denk dan aan 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Mede daarom kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met professionele dienstverleners.

 4. Bestellingen plaatsen

  Was de proefbestelling goed? Mooi, dan kan men wekelijks opnieuw bestellen. Dikwijls doet u dat via telefoon, met behulp van de menukaart, of met de tablet. De gerechten worden doorgaans aan huis gebracht via een behulpzame bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Bij de koelverse variant, dan profiteert u van een menukaart met gemiddeld 25 gerechten. Als we het hebben over diepvries is het aanbod gelimiteerd tot 70+ blijvende maaltijden. Via het tafeltje dekje principe is er sprake van een speciaal dagmenu. In sommige gevallen is zelf ingrediënten combineren een speciale feature.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Ja, de meeste dienstverleners hebben een ruim assortiment dieetmaaltijden. Neem nou Macaronischotel en Gemalen Wortelpuree Met Rundsvlees. Op die manier ontvangt men altijd goede bezorgmaaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw eigen dienstverlener.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd zodra men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Via de unieke menukaart / lijst kan men op eigen houtje – op meerdere manieren – de maaltijdservice bestellen.

Hoe werkt de bezorging?

De maaltijden worden in de regel door een lokale bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. In het geval van koelvers: wekelijks. Binnen het vriesverse segment elke 14 dagen.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een voedzame maaltijd draagt bij aan uw algehele gesteldheid. Een dagverse warme schotel is daarbij cruciaal. Diverse ouderen of invaliden hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Hierdoor faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden thuisbezorgd. Denk aan lactosevrij, natriumarm, zoutarm, gemalen of wellicht vegetarisch, vloeibaar, koolhydraatarm, eiwitrijk: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Pecq. Heeft u moeite met de financiën? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: praktisch bij een situatie als een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat kauwen en slikken lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente