Maaltijdservice Leers-Nord

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Leers-Nord voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Leers-Nord? Via onze vergelijker vergelijkt u probleemloos alle bedrijven in de buurt! Een warme maaltijdvoorziening, of een koelverse maaltijd die u zelf moet opwarmen: u bepaalt het helemaal zelf. Dit kan al vanaf €5,35 p.p. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Zalm met botersaus, bloemkool à la crème en gele rijst en Stoofpotje met peer rundvlees en puree? Maar geen energie meer om zelf te koken of boodschappen te doen? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Middels de maaltijdendienst in Leers-Nord profiteert u van uitstekende gerechten, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieHenegouwen
GemeenteEstaimpuis
ErvaringGeen doorlopend lidmaatschap
Postcode7730
Gemiddelde menuprijs€5,15
Vaak bestelde maaltijdRundvlees in basilicumsaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Leers-Nord

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in de buurt van Leers-Nord. Neem bijv. erkende aanbieders als Delhaize en Yumbel. Echter, ook heel lokaal bestaan er tal van initiatieven en vrijwilligersorganisaties. Ieder bedrijf onderscheidt zich door een eigen manier van bereiding en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Geholpen door deze pagina kunt u dus de organisaties snel en makkelijk met elkaar vergelijken. Uitkomen bij een solide verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is derhalve wat aangenamer. Eerst eens proberen? Start eens met een aantrekkelijk proefpakket! Heeft u te maken met bepaalde voorkeuren zoals kaliumbeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Leers-Nord? Dat hoeft niet erg te zijn! Een groot aantal traiteurs en cateraars worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met de meest verse ingrediënten. Daaropvolgend wordt het eten snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Daardoor blijven voedingsstoffen en smaak optimaal behouden. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Meest verse ingrediënten
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Zonder conserveringsmiddelen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en razendsnel ingevroren (shock-freeze). Vitamines en mineralen blijven zo intact. Meerdere maanden te bewaren. Iedere 7 dagen inkopen doen is hier niet aan de orde.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Leers-Nord. Een redding voor bijv. bejaarden die het eten niet meer kunnen opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Normaliter geregeld via een plaatselijk restaurant.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Maximale versheid
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Meerdere aanbieders hebben ook een premium boodschappendienst voor gehandicapten. Op die manier bestelt u moeiteloos praktische of verse producten als rauwe ham en volle yoghurt. Meestal kosteloos bezorgd door de vaste bezorger.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Leers-Nord vergelijken

Incidenteel eens genieten van een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Leers-Nord? Of prefereert u een wekelijkse bezorgde koelverse opwarmmaaltijden? Of heeft u liever een bedrijf die zich focust op tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? Er is de keuze uit velerlei soorten maaltijden die voldoen aan uw gesteldheid en mogelijke diëten. Genieten van de lekkerste gerechten als Boomstammetje Savooikool Pastinaakpuree of Blinde Vink Met Erwten En Wortelen En Puree? Op maaltijdbutler.be treft u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in de omgeving Estaimpuis. Overweeg ook altijd het proefpakket. Steeds vaker kunt een voor een lage prijs smaakvolle bereide gerechten met dagverse artikelen en zonder ongezonde toevoegingen beoordelen. U kunt via verschillende manieren bestellen. De gerechten worden geleverd door een lokale / regionale bezorger. Er geldt geen vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Leers-Nord voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs die wordt gerekend hangt namelijk af van onderdelen als de maaltijdservice, het aantal verwerkte maaltijden, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd als Kip Op Grootmoeders Wijze is verkrijgbaar vanaf €5,55.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Dieet Kalfsworst Bloemkool Aardappelen is beschikbaar vanaf €4,6.
 • Een warme dagschotel als Visfilet, worteltjes doperwten mix en aardappelpuree kunt u al bestellen vanaf €6,4.
De maaltijden hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Avocadosoep, een extra salade en voor de volledigheid een Mokka ijs om het af te maken. Heeft u een laag inkomen? Doorgaans kunt u hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Estaimpuis voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Populaire bereide maaltijden

 • Slavink in uienjus
 • Kippenbout in jus
 • Macaroni met kaas
 • Hollandse hachee
 • Rabarbercompote

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Leers-Nord regelen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Stel eerst vast welke vorm van een ouderenmaaltijd aansluit op uw wensenlijstje. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Kies een cateringdienst of traiteurshop

  Vergelijk professionele leveranciers en maak een keuze. Let goed op het aanbod, de wijze van bezorgen, en recensies van andere klanten.

 3. Bestel het proefpakket

  De meeste maaltijd-verzorgers bieden een voordelig proefpakket. Bijvoorbeeld 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Hierdoor kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met gespecialiseerde aanbieders.

 4. Vaste levermomenten

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Zo ja, dan kan men gemakkelijknog een bestelling doen. Meestal is dat mogelijk per telefoon, door de menukaart in te vullen, of via de iPad. De maaltijden worden niet zelden aan huis gebracht via een vriendelijke bezorgservice in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Binnen het koelverse segment kunt u zelf kiezen van een bestellijst met grofweg 15 menu’s. Binnen het diepvries-segment kunt u meestal kiezen uit 80+ vaste vaste gerechten. In het geval van tafeltje dekje krijgt men een vast weekmenu. Meer en meer is zelf uw menu samenstellen ook een optie.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Ja, steeds meer maaltijd-verzorgers werken met een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Als bijv. Roerei met spinazie à la crème of Groenteburger, Groene Groenten, Wortelsaus Spelt. Zo zijn er voor iedereen gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met de organisatie waar u klant bent.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd zodra men deze ook zelf besteld heeft. Aan de hand van de standaard bestellijst kunt u snel en simpel – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – een bestelling plaatsen.

Hoe verloopt de bezorging?

De maaltijden voor ouderen worden normaliter door een vaste bezorgdienst op een vast tijdstip afgeleverd. Bij koelvers is dat 2 wekelijks. Bij vriesvers: 2 keer per maand.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een verse maaltijd bevordert uw energie en levenslust. Een dagelijkse warme schotel is daarbij van groot belang. Sommige senioren of gehandicapten eten volgens een strikt dieet. Hierdoor zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. We hebben het over natriumarm, glutenvrij, gemalen, lactosevrij en niet te vergeten vegetarisch, eiwitrijk, veganistisch, koolhydraatarm: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Leers-Nord. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Wat voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: handig bij glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen en slikken complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit