Maaltijdservice Néchin

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Néchin voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Néchin? Geholpen door deze website vergelijkt u probleemloos alle aanbieders in uw eigen gemeente. Een warme maaltijdservice, of een thuismaaltijd die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: het kan allemaal. Nu al voor €3,95 p.p. Genieten van Rode kool met appel of Hamburger Bbq Saus Appelmoes Gebakken Aardappel? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? Dat hoeft niet erg te zijn! Door middel van de maaltijddienst in Néchin profiteert u van verse gerechten, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieHenegouwen
GemeenteEstaimpuis
RecensieGoed, vers en lekker
Postcode7730
Gemiddelde kosten€5,16
Vaak bestelde maaltijdRundvlees met gegrilde groente

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Néchin

We zien meer en meer maaltijdendiensten in de buurt van Néchin. Denk dan aan populaire bedrijven als Delhaize en/of Yumbel. Maar ook lokaal ontwikkelen zich allerlei leveranciers en slagerijen. Iedere partij onderscheidt zich door zijn eigen productaanbod en bestel- en bezorgmogelijkheden. Middels maaltijdbutler.be kan u de bedrijven op uw gemak naast elkaar bekijken. Een keuze maken voor de best passende verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt op die manier wat overzichtelijker. Twijfelt u nog? Begin dan met een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er in uw geval speciale voorkeuren zoals gemalen of andere verse dieetmaaltijden in Néchin? Geen probleem! Een groot aantal traiteurs voor senioren houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met altijd verse producten. Hierna worden deze producten direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Daardoor blijven geur, kleur en smaak beschermd. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Heerlijke en smaakvol
 • Zonder conserveringsmiddelen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het koken op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Kleur, smaak en geur blijven zo intact. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging hoeft dan ook vaak niet.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Porties ruim voldoende
 • NL en buitenlandse keuken

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Néchin. Perfect voor bijv. gehandicapten waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Er is geen verdere handeling nodig. Meestal op touw gezet door een lokale keuken.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Verschillende aanbieders faciliteren daarnaast een nuttige boodschappendienst voor senioren. Op die manier haalt u snel belangrijke boodschappen als desem bol grof en koffiecreamer. Gewoonlijk gratis afgeleverd op een vast tijdstip.

 • Direct alles in huis
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Néchin vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Néchin? Of geeft u de voorkeur aan een blijvende oplossing als koelverse maaltijden voor senioren? Of heeft u liever een leverancier die zich focust op tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? Er is de keuze uit veel verschillende leveranciers die in lijn zijn met uw wensenlijstje en menu voorkeuren. Zelf maaltijden online bestellen als Dieet Kalfsworst Rode Kool Aardappel en Dieet Kippenbout Appelmoes Aardappelen? Onderstaand vergelijkt u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in de regio Estaimpuis. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Meestal kunt u tegen een zeer scherpe prijs gezonde bereide gerechten met verse ingrediënten en weinig koolhydraten keuren. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. De maaltijden worden bezorgd door een lokale / regionale bezorger. Er is geen sprake van een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Néchin voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs voor een gerecht wordt samengesteld door zaken als de maaltijdservice, kwaliteit van ingrediënten, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Kippenworst Spinazie Puree vindt u vaak al vanaf €5,55.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Blinde Vink Bloemkool-Broccoli Kaassaus En Puree vindt u vaak al vanaf €4,85.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Rundersukade met vleesjus, aardappelpuree, rode bieten kan je kopen vanaf €6,9.
Een verse maaltijd kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Komkommersoep, iets te drinken en voor de volledigheid een Pannenkoekjes als nagerecht. Zijn kosten voor u een probleem? Wellicht kunt u hulp aanvragen bij de gemeente Estaimpuis voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Runderlapje in jus
 • Push Up Meatballs
 • Braadworst in jus
 • Pasta kip madras
 • Prei a la creme

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Néchin bestellen

 1. Wat zijn de wensen?

  Achterhaal eerst wat voor kant-en-klaar maaltijd rijmt met uw omstandigheden. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies uit de traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk de beschikbare maaltijddiensten en geef de voorkeur door. Achterhaal altijd eerst het maaltijd-aanbod, bezorg- en betaalmogelijkheden, en de klantwaardering.

 3. Begin met het proefpakket

  De meeste verstrekkers bieden een voordelig proefpakket. U kunt denken aan 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Door hier gebruik van te maken kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met alle aanbieders.

 4. Bezorgafspraken maken

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Vervolgens kan men supersnel een nieuwe bestelling doorgeven. Vaak doet u dat door even te bellen, door gerechten in te vullen, of online. De seniorenmaaltijden worden veelal aan huis gebracht via een lokale leverancier in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Bij dagvers / koelverse gerechten is er een wekelijks wisselend assortiment met circa 20 gerechten. Bij diepvries kunt u kiezen uit 75 – 125 blijvende menu’s. Met een tafeltje dekje is er sprake van een daghap, zonder keuze. Steeds vaker is zelf gerechten samenstellen ook een optie.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Zeker. Landelijke aanbieders hanteren een ruim assortiment dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Gebakken lekkerbekje met vegetarische jus, aardappelpuree, wortelen met peterselie of Gepaneerde kalkoenschnitzel. Hierdoor zijn er voor alle ouderen opwarmmaaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij de organisatie waar u klant bent.

Is er een minimale afname?

Nee, er is geen sprake van een abonnementsvorm voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd zodra men deze ook zelf besteld heeft. Met behulp van de standaard bestellijst kunt u wekelijks zelf – online, telefonisch of op papier – uw wensen doorgeven.

Hoe verloopt de levering?

De maaltijden voor ouderen worden in de regel door een vaste bezorgdienst op een vast moment in de week week thuisbezorgd. In het geval van koelvers: wekelijks. Bij vriesvers is dat 2 keer per maand.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een maaltijd met voldoende groenten is van belang voor uw algehele gesteldheid. Een warme schotel in de avond is daarbij van groot belang. Sommige bejaarden of invaliden eten volgens een strikt dieet. Daarom ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden thuisbezorgd. Bijvoorbeeld gemalen, lactosevrij, zoutarm, glutenvrij of vloeibaar, veganistisch, eiwitrijk, koolhydraatarm: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Néchin. Is uw inkomen niet toereikend? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Wat voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: praktisch wanneer er sprake is van glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen of slikken steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit