Maaltijdservice Bogaarden

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Bogaarden voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over verse maaltijden aan huis voor ouderen in Bogaarden? Aan de hand van www.maaltijdbutler.be vergelijkt u supersnel alle firma’s in de buurt! Warme gerechten, of een thuismaaltijd die u zelf moet opwarmen: het kan allemaal. En dat al vanaf €3,75 per maaltijd. Flink uitpakken met Kick Through Spaghetti of Klapstuk met hutspot? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? Dat hoeft niet erg te zijn! Dankzij de maaltijdendienst in Bogaarden hebt u toegang tot gezonde maaltijden, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieVlaams Brabant
GemeentePepingen
ReactieSnel in huis
Postcode1670
Maaltijd prijs€6,06
Vaak gekozen maaltijdCasselerrib in mosterdsaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Bogaarden

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in Bogaarden. Denk dan aan interessante organisaties als Delhaize of Traiteur Goossens. Ook in deze plaats zelf kan men kiezen voor verscheidene aanbieders en zorginstellingen. Iedere partij heeft zo z’n eigen menu en procedures rondom bestellen en betaling. Geholpen door deze website kunt u dus de leveranciers overzichtelijk op een aantal punten vergelijken. Het uitkiezen van de best passende verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is hierdoor wat minder gecompliceerd. Eerst eens proberen? Profiteer nu van eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Heeft u te maken met menu-voorkeuren als bijv. gemalen of andere verse dieetmaaltijden in Bogaarden? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Veel traiteurs voor senioren zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met 100% verse ingrediënten. Daaropvolgend worden de ingrediënten direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Zo blijven vitaminen en mineralen onaangeroerd. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Meest verse maaltijden
 • Rijke smaak en beleving
 • Geen pakjes en zakjes

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Vitamines en mineralen blijven optimaal behouden. Meerdere maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging hoef je niet te doen.

 • Maandenlang te bewaren
 • Kleine en grote porties
 • NL en buitenlandse keuken

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Bogaarden. Een redding voor bijv. bejaarden die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. Meestal geregeld via een meer lokale partij.

 • Direct aanschuiven
 • 100% vers
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Veel bedrijven voorzien in een nuttige boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Zodoende koop u moeiteloos verse of handige boodschappen als frisdrank of appelstroom. Normaal kosteloos afgeleverd tot in de keuken.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Tot in de keuken geleverd
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Bogaarden vergelijken

Liefhebber van een smaakvolle diepvriesmaaltijd in Bogaarden? Of geeft u de voorkeur aan de meest verse koelverse seniorenmaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een bedrijf die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit talloze opties die rijmen met uw voorkeuren en menu voorkeuren. Denk maar aan Gemalen Koolvis Met Broccoli En Kruidenpuree en Dieet Wortelstamppot Met Rundsstoverij? Hieronder ziet u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in de omgeving Pepingen. Bekijk goed het proefpakket. Steeds vaker is er een proef-mogelijkheid. U kan de lekkerste bereide gerechten met verse ingrediënten en weinig koolhydraten proberen. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. Het eten wordt bezorgd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Zij werken vaak niet met een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Bogaarden voor ouderen zijn ontzettend divers. Het tarief voor een maaltijd is afhankelijk van bijvoorbeeld de leverancier, het type gerecht en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd zoals Gemalen Kip In Cremesaus Met Broccoli En Puree is verkrijgbaar vanaf €4,65.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Hutsepot Met Rookworst En Spek vindt u vaak al vanaf €4,85.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Pilav is beschikbaar vanaf €6,2.
Het eten is vaak uit te breiden met o.a. Hot pot, een gezonde salade en iets fris zoals Aardbeien ijs als nagerecht. Heeft u een laag inkomen? Dan kunt u mogelijk een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Pepingen voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Geliefde bereide maaltijden

 • Babi ketjap, bami
 • Gekruide speklap
 • Zalm in roomsaus
 • Kip in roomsaus
 • Groenteschotel

Plekken in de omgeving


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Bogaarden bestellen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Trek eerst na wat voor categorie bezorgmaaltijd aansluit op uw eisen. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Selecteer cateringdienst of traiteur

  Vergelijk aangesloten bezorgdiensten en maak een keuze. Controleer goed de voedingswaarden, op welke manieren u kunt bestellen, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Begin met het proefpakket

  De professionele services geven een zeer betaalbaar proefpakket. U kunt denken aan 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Zodoende kunt u zonder hoge kosten kennismaken met alle verstrekkers.

 4. Bestellingen plaatsen

  Was het proefpakket naar wens? Dat is fijn, nu kunt u overzichtelijk nieuwe gerechten bestellen. Meestal doet u dat telefonisch, met behulp van de menukaart, of via de website. Uw bestelling wordt in de regel tot in de keuken geleverd via een vriendelijke bezorgservice in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Bij dagvers / koelverse gerechten is er een wekelijks keuzemenu met plusminus 25 menu’s. Kiest u voor diepvries dan kan men kiezen uit 75 – 125 vaste vaste gerechten. Met een tafeltje dekje kiest u voor een vaststaand menu per dag. In sommige gevallen is zelf een maaltijd samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Vaak wel. Bijna alle maaltijdservices werken met een speciale menulijst voor mensen met een dieet. ZoalsGestoofde prei en Doperwtje wortel kippenpoot schotel. Handig, want zo zijn er voor alle bejaarden gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw bezorger.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, leveranciers werken niet met een doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats op het moment dat u een bestelling heeft doorgegeven. Met behulp van de standaard bestellijst kunt u gemakkelijk – online, telefonisch of met een bestellijst – een bestelling doorgeven.

Hoe werkt de bezorging?

De opwarmmaaltijden worden in de regel door een regionale bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Bij koelvers spreken we van elke 3/4 dagen. Binnen het vriesverse segment 1 of 2 keer per maand.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een verse maaltijd draagt bij aan een optimale lichamelijke gesteldheid. Een dagverse warme schotel is heel belangrijk. Sommige ouderen of mensen met een beperking hebben bepaalde dieetwensen. Daarom zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Denk aan zoutarm, natriumarm, gemalen, lactosevrij of misschien vegetarisch, koolhydraatarm, veganistisch, vloeibaar: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Bogaarden. Is er sprake van een laag inkomen? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Enkele voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: handig bij bijvoorbeeld een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat kauwen of slikken voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit