Maaltijdservice Pepingen

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Pepingen voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Pepingen? Door middel van maaltijdbutler.be treft u supersnel alle bezorgers in uw eigen gemeente. Warme gerechten, of een koelvers gerecht die nog even in de microgolf moeten: u maakt zelf de keuze. Te bestellen vanaf €5,30 per maaltijd. Flink uitpakken met Visschotel met wortel en gebakken aardappel en Kippenbout Archiduc Saus Met Kroketten? Maar lukt het niet (meer) om voor uzelf boodschappen te doen en te koken? Er kan meer dan u denkt! Geholpen door de maaltijddienst in Pepingen hebt u toegang tot ambachtelijke maaltijden, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieVlaams Brabant
GemeentePepingen
ReactieTop geregeld!
Postcode1670
Gemiddelde prijs€5,5
Nummer 1-maaltijdVissticks met groenten

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Pepingen

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in de omgeving van Pepingen. Neem erkende firma’s als HelloFresh en Cora. Ook binnen de gemeente zijn er prima partijen en slagerijen. Iedere leverancier wordt gekenmerkt door zijn eigen assortiment en bestel- en bezorgmogelijkheden. Dankzij maaltijdbutler.be kan u de firma’s snel en makkelijk naast elkaar bekijken. Uitkomen bij de best passende service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan ook een beetje makkelijker. Eerst kijken of het wat is? Kijk dan eerst naar een aantrekkelijk proefpakket! Heeft u te maken met maaltijdvoorkeuren als bijv. zoutarme of andere verse dieetmaaltijden in Pepingen? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Steeds meer traiteurs in België worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met altijd verse producten. Daaropvolgend worden deze maaltijden gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Door dit proces blijven voedingsstoffen en smaak beschermd. Het is 1 week houdbaar.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak blijven zo erg lang goed. 10 weken lang eetbaar. Wekelijks een bezorger aan huis hoef je niet te doen.

 • Lang houdbaar
 • Eenvoudig op te warmen
 • Vlaamse Klassiekers

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Pepingen. Een goede vervanger voor bijv. bejaarden die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Normaliter afgehandeld door lokale vrijwilligers.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Mogelijke subsidie
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Een aantal bedrijven bieden ook een handige boodschappendienst voor ouderen. Daarmee koop u probleemloos nuttige boodschappen zoals krentenbrood of oploskoffie. In de regel gratis afgeleverd tot in de keuken.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Alles aan huis bezorgd
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Pepingen vergelijken

Af en toe profiteren van een smaakvolle diepvriesmaaltijd in Pepingen? Of houdt u juist van gezonde en lekkere koelverse seniorenmaaltijden? Of zoekt u een lokale organisatie die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? Er zijn een hoop leveranciers die kloppen met uw eisen en mogelijke diëten. U kunt denken aan Spaghetti Bolognese Kaas of Dieet Kalfsworst Bloemkool Aardappelen? Op deze pagina vergelijkt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in de gemeente Pepingen. Bestel eerst eens een proefpakket. Dikwijls is er een proef-mogelijkheid. U kan de lekkerste bereide gerechten met verse producten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen proeven. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. Uw bestelling wordt bezorgd door uw eigen bezorger. Aanbieders werken niet met een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Pepingen voor ouderen variëren nogal. De prijs die u betaalt is afhankelijk van aspecten als de maaltijdservice, herkomst ingrediënten, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Blinde Vink Puree Met Prei kunt u al bestellen vanaf €5,7.
 • Een vriesverse maaltijd als Vol Au Vent Met Puree Met Bieslook En Peterselie kunt u al bestellen vanaf €3,55.
 • De daghap voor ouderen als Vegetarische balletjes in satésaus met gebakken ei en nasi goreng kunt u al laten bezorgen vanaf €6,2.
De recepten hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Tom yum, een extra salade en iets fris zoals Dame blanche mousse om mee af te sluiten. Zijn kosten voor u een probleem? Mogelijk kan u dan hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Pepingen voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Slavink in jus
 • Doperwtensoep
 • Broccolisoep
 • Witte rijst
 • Vissoep

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Pepingen aanvragen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Stel eerst vast welk soort opwarmmaaltijd past bij uw leefpatroon. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Vergelijk traiteurs en cateringdiensten

  Vergelijk de aangeraden maaltijddiensten en kies een geschikte. Bekijk met name de versheid van ingrediënten, de wijze van bezorgen, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Start met een proefpakket

  De meeste maaltijdservices hebben een voordelig proefpakket. Bijvoorbeeld 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Hierdoor kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met geschikte services.

 4. Vaste levermomenten

  Was de proefbestelling goed? Zo ja, dan kan men snel en simpel opnieuw bestellen. Dikwijls doet u dit per telefoon, via de papieren bestellijst of met de tablet. De gerechten worden vaak tot in de keuken geleverd via een regionale bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

In het geval van koelverse maaltijden profiteert u van een menukaart van zo’n 25 gerechten. Binnen het diepvries-segment kan men kiezen uit 80+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Via het tafeltje dekje principe treft men een vast weekmenu. Bij sommige aanbieders is zelf een maaltijd samenstellen ook een optie.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke maaltijdservices hebben een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Bijvoorbeeld Gepaneerde varkensschnitzel en Gehakt in kappertjessaus. Daardoor zijn er voor alle bejaarden opwarmmaaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw bezorger.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen vast abonnement voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd op het moment dat men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Met behulp van een speciale menukaart kunt u snel en simpel – online, telefonisch of met een bestellijst – de gerechten laten brengen.

Wanneer wordt er geleverd?

De seniorenmaaltijden worden meestal door een lokale bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Bij koelvers spreken we van elke week. Bij vriesvers spreken we van 1 – 2 keer per 4 weken.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een verse maaltijd bevordert een optimale lichamelijke gesteldheid. Een lekkere en gezonde warme schotel is daarbij een voorwaarde. Diverse ouderen of beperkten eten volgens een bepaald dieet. Hierdoor zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden aan huis. Dit heeft te maken met lactosevrij, zoutarm, glutenvrij, natriumarm of juist veganistisch, vegetarisch, vloeibaar, koolhydraatarm: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Pepingen. Is uw inkomen niet toereikend? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: een uitkomst bij een situatie als coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat slikken en/of kauwen een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente