Maaltijdservice Baugnies

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Baugnies voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Baugnies? Geholpen door maaltijdbutler.be achterhaalt u moeiteloos alle leveranciers die leveren in uw plaats. Een warme maaltijdvoorziening, of opwarmmaaltijden die een paar minuten in de microgolf gaan: u bepaalt het helemaal zelf. En dat al vanaf €5,25 per keer. Aan tafel voor Lekkerbekje, doperwten,wortelen, gebakken aardappelen of Runderrollade Jus Bloemkool Bechamel Aardappelen? Maar lukt het niet (meer) om voor uzelf boodschappen te doen en te koken? Geen probleem! Dankzij de maaltijdendienst in Baugnies krijgt u complete gerechten, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieHenegouwen
GemeentePéruwelz
Waarom bestellen?Vlaamse + Buitenlandse keuken
Postcode7604
Gemiddelde menuprijs€6,92
Populaire maaltijdSlavink in jus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Baugnies

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten die bezorgen in Baugnies. Bijvoorbeeld interessante firma’s als Ekomenu of Spar. Ook in de gemeente zelf ontstaan er interessante aanbieders en restaurants. Elke partij hanteert een eigen menu en bestelvoorwaarden. Dankzij deze website kan u daardoor de bezorgers probleemloos naast elkaar bekijken. Uitkomen bij een degelijke service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt zodoende een stuk gemakkelijker. Moeite met kiezen? Begin dan met een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er bepaalde voorkeuren zoals bijv. glutenvrije of andere verse dieetmaaltijden in Baugnies? Ook dan bent u welkom! Een groot aantal traiteurs voor ouderen zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met de meest verse ingrediënten. Daaropvolgend wordt het gerecht snel teruggekoeld. Daardoor blijven voedingsstoffen en smaak gewaarborgd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Vers van het land
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het koken op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Smaak en gezonde vitaminen blijven gewaarborgd. Meerdere maanden te bewaren. Continue bestellingen plaatsen hoeft dan ook vaak niet.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Vlaamse Klassiekers

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Baugnies. Een goede vervanger voor bijv. bejaarden die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Vaak georganiseerd door lokale vrijwilligers.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Verschillende bedrijven faciliteren daarnaast een premium boodschappendienst voor gehandicapten. Op die manier haalt u probleemloos belangrijke boodschappen als kruidenkaas of halfvolle vanille yoghurt. Gewoonlijk kosteloos afgeleverd wanneer u dat wil.

 • Direct alles in huis
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Baugnies vergelijken

Incidenteel eens genieten van een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Baugnies? Of heeft u liever een wekelijkse bezorgde koelverse maaltijden voor ouderen? Of bent u meer op zoek naar een bedrijf die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? Er zijn talloze thuismaaltijden die rijmen met uw voorkeuren en mogelijke allergieën. U kunt denken aan Luikse Balletjes Sperziebonen Bieslookpuree en Dieet Gehakt Van Rundsvlees Rode Kool Puree? Hieronder vindt u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in de omgeving Péruwelz. Bestel eerst eens een proefpakket. Doorgaans kunt een voor een lage prijs verse bereide gerechten met veel groenten en weinig zout proberen. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. De maaltijden worden bezorgd door een lokale / regionale bezorger. Aanbieders werken niet met een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Baugnies voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs voor een gerecht hangt af van zaken als de maaltijdservice, kwaliteit van ingrediënten, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd als Gemalen Wortelpuree Met Rundsvlees is er al vanaf €4,7.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Spirelli In Tomatensaus Met Ham En Kaas kunt u al laten bezorgen vanaf €4.
 • Een daghap aan huis als Spagheti carbonara kunt u al laten bezorgen vanaf €6,4.
De gerechten hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Consommé, een extra rauwkostsalade en iets fris zoals Poffertjes als afsluiter. Heeft u moeite met de financiën? Doorgaans kunt u hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Péruwelz voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Heldere uiensoep
 • Runderstoofpotje
 • Wrap kip madras
 • Pasta carbonara
 • Spekpannenkoek

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Baugnies aanvragen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Kijk eerst na wat voor type bezorgmaaltijd past bij uw wensen. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Maak een keuze voor een traiteur / cateraar

  Vergelijk meest gekozen aanbieders en kies een geschikte. Bekijk met name de versheid van ingrediënten, de wijze van bezorgen, en recensies van andere klanten.

 3. Start met een proefpakket

  De professionele verstrekkers hebben een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Denk dan aan 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Hierdoor kunt u zonder hoge kosten kennismaken met bekende maaltijd-verzorgers.

 4. Elke week een levering

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? In dat geval kan men wekelijks een nieuwe bestelling doorgeven. Gewoonlijk kan dat door te bellen, via de papieren bestellijst of via de website. De seniorenmaaltijden worden in algemene zin aan huis gebracht via een persoonlijke bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Bij dagvers / koelverse gerechten is er vaak een menulijst met circa 25 gerechten. Gaat men voor diepvries, dan is er een keus te maken uit 75 – 125 vaste menu’s. Met een tafeltje dekje gebruikt men een vast weekmenu. In steeds meer gevallen is zelf ingrediënten combineren ook mogelijk.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Vaak wel. Bijna alle aanbieders hebben een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Denk aan Kipnuggets, kerriesaus, gebakken aardappelen of Kip kerrie ananas schotel. Op die manier kan iedereen gebruik maken van warme maaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw eigen dienstverlener.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, aanbieders hanteren geen contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd wanneer men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Met behulp van de menulijsten kunt u wekelijks zelf – online, telefonisch of met een bestellijst – de gerechten inkopen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De seniorenmaaltijden worden in algemene zin door uw eigen bezorger op een vast tijdstip geleverd. Het koelverse assortiment om de 4 dagen. Binnen het vriesverse segment elke 14 dagen.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een voedzame maaltijd bevordert uw lichamelijke gezondheid. Een dagverse warme schotel is daarbij een voorwaarde. Veel bejaarden of mensen met een beperking hebben bepaalde dieetwensen. Hierom onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Bijvoorbeeld zoutarm, lactosevrij, natriumarm, glutenvrij of juist vloeibaar, vegetarisch, eiwitrijk, veganistisch: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Baugnies. Heeft u een laag inkomen? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: gerechten met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: praktisch bij een situatie als een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: zodra kauwen en/of slikken een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit