Maaltijdservice Bon-Secours

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Bon-Secours voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Bon-Secours? Door middel van onze tool ontdekt u eenvoudig alle bedrijven die leveren in uw plaats. Warm geleverd, of microgolf-maaltijden die alleen maar even de microgolf in hoeven: u bepaalt het helemaal zelf. Verkrijgbaar vanaf €4,10 per gerecht. Genieten van Macaroni Ham Kaassaus en Zuurkoolstamppot? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Middels de maaltijdendienst in Bon-Secours ontvangt u smaakvolle gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieHenegouwen
GemeentePéruwelz
RecensieUnieke recepten
Postcode7603
Gemiddelde prijs€6,91
Nummer 1-maaltijdKipvink in jus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Bon-Secours

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in de regio van Bon-Secours. Neem grote bezorgers als Dienstenthuis.be en 0. Echter, ook heel lokaal ontstaan er verschillende instellingen en restaurants. Elk bedrijf biedt een heel eigen productaanbod en procedures rondom bestellen en betaling. Via www.maaltijdbutler.be kan u de bezorgdiensten probleemloos vergelijken op allerlei onderdelen. Een keuze maken voor een geschikte bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt hierdoor wat overzichtelijker. Zijn er meerdere opties? Bestel dan een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u bepaalde voorkeuren zoals bijv. vegetarische of andere verse dieetmaaltijden in Bon-Secours? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Erg veel traiteurs en cateraars worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, vol verse producten en veel groenten. In de volgende stap wordt de maaltijd gekoeld en goed verpakt. Om die reden blijven vitaminen en mineralen ongeschonden. Je kunt het 1 week bewaren.

 • 100% dagvers
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken ingevroren via de shock-freeze methode. Belangrijke voedingsstoffen gaan zo niet verloren. Meerdere maanden te bewaren. Elke week een bezorging hoef je niet te doen.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Bon-Secours. Ideaal voor bijv. bejaarden die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. In veel gevallen verzorgd door een lokale keuken.

 • Direct aanschuiven
 • WMO mogelijkheden
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Diverse bedrijven voorzien in een speciale boodschappendienst voor ouderen. Hiermee haalt men zonder moeite praktische of verse producten als snoep en volle melk. Dikwijls gratis bezorgd op een vooraf gekozen moment.

 • Direct alles in huis
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Bon-Secours vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Bon-Secours? Of heeft u liever echt 100% verse koelverse maaltijden? Of neigt u meer naar een bedrijf gericht op tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? U kunt kiezen uit een hoop type aanbieders die aansluiten bij uw situatie en eetpatroon. Zelf maaltijden online bestellen als Tomatensoep Met Balletjes of Kaasburger Met Spinazie En Puree? Via onze vergelijker ziet u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in de regio Péruwelz. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Steeds vaker is er een proef-mogelijkheid. U kan vers bereidde bereide gerechten met lekker veel groenten en weinig vet testen. U kunt via verschillende manieren bestellen. De gerechten worden geleverd door een lokale / regionale bezorger. Er geldt geen doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Bon-Secours voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs voor een gerecht hangt namelijk af van zaken als de maaltijdservice, de grootte van de keuken, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd als Groenteburger, Groene Groenten, Wortelsaus Spelt is er al vanaf €5,95.
 • Diepvriesmaaltijd als Penne Vier Kazen Spinazie & Tomaat vindt u vaak al vanaf €5.
 • De daghap voor ouderen als Runderhachee, witte rijst, bloemkool kan je kopen vanaf €6.
De avondmaaltijd kan men aanvullen met onder andere Broccolisoep, extra groenten en iets fris zoals Crema catalana achteraf. Heeft u moeite met de financiën? Dan kunt u mogelijk hulp aanvragen bij de gemeente Péruwelz voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Geliefde bereide maaltijden

 • Bami babi ketjap
 • Rundvlees in jus
 • Hamlapje in jus
 • Chili con carne
 • Champignonsoep

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Bon-Secours bestellen

 1. Inventariseer behoeftes

  Trek eerst na welk soort kant-en-klaar maaltijd in lijn is met uw eetpatroon. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk aangeraden maaltijddiensten en selecteer er een. Bekijk met name de versheid van ingrediënten, de manier van bezorging, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Een proefpakket nemen

  De bekende maaltijdservices stunten met een scherp geprijsd proefpakket. Denk dan aan 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Door hier gebruik van te maken kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met gespecialiseerde aanbieders.

 4. Bezorgafspraken maken

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? In dat geval kan men direct een nieuwe bestelling doorgeven. Meestal doet u dat via een speciaal telefoonnummer, door de menukaart in te vullen, of email / internet. Uw bestelling wordt meestal tot in de keuken geleverd via een regionale bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Bij dagvers / koelverse gerechten is er een wekelijks keuzemenu met ongeveer 15 maaltijden. In het aanbod van diepvries kunt u meestal kiezen uit 50 – 100 blijvende menu’s. Via het tafeltje dekje principe gebruikt men een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Soms is zelf mixen en combineren ook mogelijk.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Vaak wel. Bijna alle maaltijd-verzorgers hebben een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Als o.a. Varkensvlees, sperziebonen, aardappelpuree of Procureurlapje in jus, spinazie a la crème en aardappelpuree. Daardoor ontvangt men altijd goede warme maaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw maaltijdservice.

Is er een minimale afname?

Nee, er geldt geen abonnementsvorm voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen in het geval u een bestelling heeft doorgegeven. Via de welbekende bestellijst kan men direct en zonder moeite – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – een bestelling plaatsen.

Hoe verloopt de bezorging?

De kant-en-klaar maaltijden worden in de regel door uw persoonlijke bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Bij koelvers: om de 3 dagen. Het vriesverse assortiment maandelijks.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een verse maaltijd bevordert een goede balans en energie. Een dagelijkse warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Diverse senioren of mensen met een beperking hebben bepaalde dieetwensen. Om die reden onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Het betreft zoutarm, gemalen, natriumarm, lactosevrij en ook vegetarisch, vloeibaar, veganistisch, eiwitrijk: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Bon-Secours. Heeft u een laag inkomen? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: perfect bij bijvoorbeeld glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat kauwen & slikken voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit