Maaltijdservice Bury

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Bury voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Bury? Dankzij maaltijdbutler.be treft u overzichtelijk alle firma’s die aan huis leveren. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of een dagvers maaltijd die u zelf moet opwarmen: er is veel mogelijk. Al beschikbaar vanaf €4,70 p.p. Genieten van Kip satésaus, Tjaptjoy en witte rijst of Hamburger met barbecuesaus, grove appelcompote met rozijnen en gebakken aardappelblokjes? Maar gaat het koken u moeilijk? Er kan meer dan u denkt! Met behulp van de maaltijdendienst in Bury beschikt u over ambachtelijke gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieHenegouwen
GemeentePéruwelz
RecensieWekelijks nieuwe gerechten
Postcode7602
Gemiddelde kosten€6,9
Geliefde maaltijdGehakt in jus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Bury

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten die actief zijn in Bury. U kunt denken aan interessante firma’s als Meal-Story en/of Okay. Ook in deze plaats zelf bestaan er interessante aanbieders en restaurants. Iedere partij wordt bestempeld door een eigen manier van bereiding en bestel- en bezorgmogelijkheden. Via maaltijdbutler.be kunt u derhalve de leveranciers overzichtelijk naast elkaar bekijken. Het selecteren van de beste bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat op die manier een stuk eenvoudiger. Eerst kijken of het wat is? Kijk dan eerst naar een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Is er sprake van bepaalde wensen zoals o.a. lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Bury? Dat hoeft niet erg te zijn! Meer en meer traiteurs in België houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, bomvol natuurlijke ingrediënten. In de volgende stap worden deze producten snel teruggekoeld. Door deze handeling blijven smaak en voedingswaarden ongedeerd. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Altijd volledig vers
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Vitamines en mineralen blijven zo erg lang goed. Meerdere maanden te bewaren. Iedere 7 dagen inkopen doen hoeft dan ook vaak niet.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Veel verschillende menu’s

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Bury. Een goede vervanger voor bijv. ouderendie het eten niet meer kunnen opwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. In de regel afgehandeld door een lokale keuken.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Extra hulp mogelijk
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

De meeste bedrijven hebben ook een nuttige boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Op die manier bestelt men gelijk belangrijke boodschappen als cake en halfvolle vanille yoghurt. Normaliter gratis mee bezorgd met de maaltijden.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Tot in de keuken geleverd
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Bury vergelijken

Zoekt u een voedzame diepvriesmaaltijd in Bury? Of geeft u de voorkeur aan een structurele oplossing zoals koelverse opwarmmaaltijden? Of houdt u juist van een leverancier die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? We onderscheiden meerdere opties die aansluiten bij uw gesteldheid en eventuele voedingsvoorschrift. Zelf maaltijden online bestellen als Medaillon Champignonsaus Groenten Gebakken Aard. of Dieet Kippenbout Perziken Puree? Op maaltijdbutler.be treft u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in en nabij Péruwelz. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Doorgaans kunt u extra voordelig voedzame bereide gerechten met min. 200 gram groenten en weinig zout uittesten. U kunt via verschillende manieren bestellen. Het eten wordt bezorgd door een vaste bezorger op een vast moment. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Bury voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs per maaltijd is afhankelijk van factoren als de aanbieder, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd als Kaasburger Met Spinazie En Puree kunt u al bestellen vanaf €5,25.
 • Diepvriesmaaltijd als Boomstammetje Savooikool Pastinaakpuree kunt u al bestellen vanaf €3,55.
 • Een thuisbezorgde daghap als Chili con carne. Rijst-groenteschotel kunt u al bestellen vanaf €5,95.
Het eten kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Witlofsoep, een lekker bijgerecht en een dessert als Dame blanche ijs als nagerecht. Heeft u weinig financiële middelen? Soms kan men vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Péruwelz voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Top-5 bereide maaltijden

 • Nasi babi ketjap
 • Kipfilet in saus
 • Gebakken witvis
 • Hutspot, hachee
 • Kervelroomsoep

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Bury regelen

 1. Wat zijn de wensen?

  Stel eerst vast wat voor type kant-en-klaar maaltijd in lijn is met uw eisen. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Vergelijk traiteurs en cateringdiensten

  Vergelijk populaire leveranciers en bepaal uw voorkeuren. Let met name op de versheid van ingrediënten, de bestel en bezorgopties, en recensies van andere klanten.

 3. Start met een proefpakket

  Het gros van de maaltijdservices stunten met een scherp geprijsd proefpakket. Typische acties zijn 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Hierdoor kunt u op een prettige manier kennismaken met professionele verstrekkers.

 4. Bestellingen plaatsen

  Beviel het proefpakket? Mooi, dan kan men gelijk een nieuwe bestelling doorgeven. Bij veel aanbieders doet u dat via telefoon, met behulp van de menukaart, of via de iPad. De thuismaaltijden worden in algemene zin aan huis gebracht via een lokaal gezicht / bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Bij koelverse gerechten is er een wekelijks wisselend assortiment met grofweg 30 menu’s. Als we het hebben over diepvries hebt u de keuze uit 75 – 125 vaste maaltijden. Via het tafeltje dekje principe gebruikt men een vast weekmenu. Meer en meer is zelf uw bord samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke maaltijdverstrekkers voorzien in een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Neem nou Hachee met rodekool en witte rijst en Kipcordon Bleu Appel/Abrikoos Met Puree. Handig, want zo zijn er voor alle ouderen opwarmmaaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw bezorger.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, leveranciers werken niet met een abonnementsvorm voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd zodra men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Door het invullen van de standaard bestellijst kunt u snel en simpel – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – een bestelling plaatsen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De microgolf-maaltijden worden in de meeste gevallen door een regionale bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Het koelverse assortiment om de 4 dagen. Vriesvers: maandelijks.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een goede maaltijd draagt bij aan uw algehele gesteldheid. Een lekkere en gezonde warme schotel is daarbij van groot belang. Veel senioren of mensen met een beperking hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Op basis daarvan faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden voor thuis. Het gaat om zoutarm, natriumarm, gemalen, lactosevrij of wellicht koolhydraatarm, eiwitrijk, vloeibaar, veganistisch: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Bury. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: handig als er iets speelt als coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken of kauwen een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit