Maaltijdservice Franchimont

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Franchimont voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Franchimont? Aan de hand van deze pagina achterhaalt u eenvoudig alle bezorgers in uw eigen gemeente. Een warme maaltijdservice, of microgolf-maaltijden die u gemakkelijk zelf opwarmt: het kan allemaal. Nu al voor €5,45 per gerecht. Flink uitpakken met Varkensvlees, champignonsaus, broccoli, aardappelpuree peterselie-bieslook of Gebakken witvis? Maar lukt zelf koken niet meer? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Door de maaltijdendienst in Franchimont geniet u van heerlijke maaltijden, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieNamen
GemeentePhilippeville
RecensieOok voorgerecht en toetje
Postcode5600
Kosten maaltijd (gemiddeld)€5,48
Vaak gekozen maaltijdGehaktballetjes in uienjus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Franchimont

We zien meer en meer maaltijdendiensten in de omgeving van Franchimont. U kunt denken aan belangrijke organisaties als Colruyt of 0. Maar ook lokaal ontstaan er interessante instellingen en verswinkels. Elke leverancier hanteert een eigen menu en voorwaarden. Geholpen door deze website kan u daardoor de bezorgdiensten eenvoudig naast elkaar bekijken. Een keuze maken voor een degelijke service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat zo een beetje makkelijker. Weet u niet of het wat voor u is? Profiteer nu van een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Is er sprake van menu-voorkeuren zoals eiwitrijke of andere verse dieetmaaltijden in Franchimont? Er is gelukkig een alternatief. Flink wat traiteurs en cateraars worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, vol verse producten en veel groenten. Daaropvolgend wordt het gerecht teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Met deze techniek blijven geur, kleur en smaak in topconditie. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Vers van het land
 • Rijke smaak en beleving
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen shock-freeze ingevroren. Structuur en smaak gaan zo niet verloren. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging hoef je niet te doen.

 • Lang houdbaar
 • Gezond en lekker
 • Veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Franchimont. Ideaal voor bijv. gehandicapten waarbij ook opwarmen niet meer lukt. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Vaak geïnitieerd door lokale vrijwilligers.

 • Direct aanschuiven
 • Extra hulp mogelijk
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Verschillende organisaties hebben ook een handige boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Zodoende bestelt u moeiteloos de boodschappen zoals smeerkaas en desem naturel. Meestal kosteloos bezorgd met de maaltijden.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Franchimont vergelijken

Af en toe profiteren van een gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Franchimont? Of heeft u liever gezonde en lekkere koelverse thuismaaltijden? Of neigt u meer naar een aanbieder gericht op tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? Er zijn relatief veel mogelijkheden die voldoen aan uw wensen voedingspatroon. Wat te denken van Lamsslavink Bloemkool Bechamelsaus En Krieltjes of Gebraad Mosterdsaus Spruiten Knolselderpuree? Aan de hand van deze website bekijkt u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in de regio Philippeville. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Vaak kunt een voor een lage prijs gezonde bereide gerechten met dagverse artikelen en weinig koolhydraten beoordelen. U kunt via verschillende manieren bestellen. De maaltijden worden bezorgd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Aanbieders werken niet met een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Franchimont voor ouderen fluctueren ontzettend. Het uiteindelijke tarief is afhankelijk van elementen als de maaltijdservice, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Gehaktballetje Tomaat Prinsessen Aardappelen kunt u al bestellen vanaf €5,45.
 • Een vriesverse maaltijd als Kipcordon Bleu Appel/Abrikoos Met Puree kan je kopen vanaf €4,8.
 • Een warme daghap voor senioren als Varkensgehaktbal met vleesjus, aardappelpuree, broccoli bestelt u vanaf €5,9.
De gerechten kan men aanvullen met onder andere Ciorbă, iets te drinken en iets fris zoals Vla als afsluiter. Beschikt u niet over voldoende geld? Soms kan u ondersteuning aanvragen via uw gemeente Philippeville voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Populaire bereide maaltijden

 • Bami, quorn, satésaus
 • Kip in zoetzure saus
 • Pannenkoekenschotel
 • Boerengehaktschotel
 • Gepofte aardappels

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Franchimont aanvragen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Ga eerst na welk type seniorenmaaltijd in lijn is met uw eetpatroon. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Maak een keuze voor een traiteur / cateraar

  Vergelijk aangeraden maaltijd-bedrijven en kies er een. Check vooral het assortiment, de manier van bezorging, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Bestel het proefpakket

  De belangrijkste services hebben een goedkoop of gratis proefpakket. Denk dan aan 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Door hier gebruik van te maken kunt u laagdrempelig kennismaken met aantrekkelijke maaltijd-verzorgers.

 4. Maaltijden afnemen

  Was het proefpakket naar wens? Mooi, dan kan men wekelijks een nieuwe menulijst invullen. Gewoonlijk doet u dat via een speciaal telefoonnummer, via de papieren bestellijst of via internet. De maaltijden voor senioren worden meestal geleverd door een persoonlijke bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Bij koelverse gerechten profiteert u van een menukaart met om en nabij de 20 gerechten. Spreken we over diepvries, dan kunt u meestal kiezen uit 80+ vaste menu’s. Bij de tafeltje dekje service kiest u voor een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. In sommige gevallen is zelf mixen en combineren een extra service die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Ja, heel veel aanbieders voorzien in een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Kipfilet Provencaal, Groentemix Met Krieltjes of Varkenslapjes in jus. Handig, want zo ontvangt men altijd goede kant-en-klaar maaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met de organisatie waar u klant bent.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis op het moment dat u deze besteld heeft. Door gebruik te maken van de unieke menukaart / lijst kunt u iedere week zelfstandig – digitaal, telefonisch of met pen en papier – de gerechten inkopen.

Wanneer wordt er geleverd?

De gerechten worden in de meeste gevallen door een lokale bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Het koelverse aanbod 1 of 2 keer per week. Bij vriesvers is dat om de 2 weken.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Verse voeding bevordert een goede balans en energie. Een lekkere en gezonde warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Sommige ouderen of hulpbehoevenden hebben bepaalde dieetwensen. Om die reden zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden voor thuis. We hebben het over glutenvrij, gemalen, zoutarm, natriumarm of juist vloeibaar, veganistisch, koolhydraatarm, eiwitrijk: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Franchimont. Voor ouderen met een laag inkomen is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: handig bij bijvoorbeeld een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat kauwen en/of slikken complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit