Maaltijdservice Jamagne

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Jamagne voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Jamagne? D.m.v. deze pagina vindt u moeiteloos alle organisaties in uw regio! Tafeltje dekje, of een vriesvers maaltijd die nog even in de microgolf moeten: dat kunt u zelf beslissen. Nu al voor €4,85 per keer. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Dieet Blinde Vink Puree Met Prei of Spaghetti Bolognese, kaas? Maar geen energie meer om zelf te koken of boodschappen te doen? Er kan meer dan u denkt! Geholpen door de maaltijddienst in Jamagne hebt u toegang tot uitstekende gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieNamen
GemeentePhilippeville
RecensieThuis uit eten!
Postcode5600
Prijs per maaltijd€5,49
Nummer 1-maaltijdSlavink in uienjus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Jamagne

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten in de omgeving van Jamagne. Neem belangrijke leveranciers als Ekomenu en Vlotter. Ook binnen de gemeente bestaan er tal van organisaties en speciale eetpunten. Elke service wordt gekenmerkt door een eigen type maaltijd en bestelvoorwaarden. Dankzij deze website kunt u de bezorgers rustig op een rijtje zetten. De keuze maken voor een relevante bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij zo wat minder gecompliceerd. Zijn er meerdere opties? Begin dan met een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u te maken met allergieën of dieetwensen als bijv. kaliumbeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Jamagne? Geen probleem! Meer en meer traiteurs worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, vol verse producten en veel groenten. Daaropvolgend worden deze maaltijden direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Om die reden blijven smaak en vitamines beschermd. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Maximale versheid
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Vitamines en mineralen blijven gewaarborgd. Meerdere maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging is dan ook overbodig.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Kleine en grote porties
 • Maaltijden uit alle keukens

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Jamagne. Een goede vervanger voor bijv. bejaarden die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Veelvuldig afgehandeld door een plaatselijk restaurant.

 • Warm thuisbezorgd
 • Maximale versheid
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Een aantal services hanteren ook een premium boodschappendienst voor bejaarden. Hiermee koop men gelijk praktische of verse producten als desem meergranen en vuilniszakken. Meestal kosteloos afgeleverd tot in de keuken.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Alles aan huis bezorgd
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Jamagne vergelijken

Liefhebber van een smaakvolle diepvriesmaaltijd in Jamagne? Of bent u meer op zoek naar een blijvende oplossing als koelverse opwarmmaaltijden? Of heeft u liever een aanbieder die zich focust op tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? We onderscheiden talloze maaltijdservices die in lijn zijn met uw voorkeuren en eetpatroon. Zelf maaltijden online bestellen als Dieet Wortelstamppot Met Rundsstoverij of Kip Dragonsaus Groene Groenten En Aardappelpotje? Onderstaand ontdekt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in en rondom Philippeville. Bekijk goed het proefpakket. Vaak kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling ambachtelijke bereide gerechten met verse ingrediënten en weinig kunstmatige toevoegingen beoordelen. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De maaltijden worden geleverd door een lokale / regionale bezorger. U zit niet vast aan een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Jamagne voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs die wordt gerekend heeft te maken met elementen als de maaltijdservice, het soort maaltijd, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd zoals Gemalen Varkensvlees Met Erwten En Aardappelpuree kunt u al laten bezorgen vanaf €5,9.
 • Diepvriesmaaltijd als Gehaktballetjes Tomatensaus Met Broccoli En Rösti is beschikbaar vanaf €5,4.
 • Een thuisbezorgde daghap als Witte rijst bestelt u vanaf €6,35.
De avondmaaltijd hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Uiensoep, een lekker bijgerecht en iets lichts zoals Haagse bluf achteraf. Beschikt u niet over voldoende geld? In sommige gevallen kunt u een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Philippeville voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Populaire bereide maaltijden

 • Varkenssaucijs in jus
 • Varkensvlees in saus
 • Aspergesoep met zalm
 • Gekookte aardappels
 • Parijse worteltjes

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Jamagne bestellen

 1. Wat zoekt u precies?

  Onderzoek allereerst wat voor type thuismaaltijd in lijn is met uw gesteldheid. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Kies cateraar of traiteurwinkel

  Vergelijk beschikbare bezorgservices en bepaal uw voorkeuren. Kijk goed na het type maaltijden, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De bekende leveranciers werken met een extra goedkoop proefpakket. U kunt denken aan 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Op basis daarvan kunt u laagdrempelig kennismaken met geschikte maaltijd-verzorgers.

 4. Wekelijks bestellen

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Mooi, dan kan men zonder moeite een nieuwe menulijst invullen. Dikwijls kan dit via de telefoon, via een menulijst, of met de tablet. De bezorgmaaltijden worden doorgaans geleverd aan huis door een lokaal gezicht / bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Zodra u kiest voor koelvers, dan is er doorgaans een keuze menulijst met ruwweg 15 gerechten. Als we het hebben over diepvries kan men kiezen uit 80+ blijvende menu’s. In het geval van tafeltje dekje heeft u te maken met een daghap, zonder keuze. Bij meer en meer leveranciers is zelf samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Ja, heel veel maaltijd-verzorgers hanteren een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Zoals bijv. Varkensvlees in satésaus met nasi goreng of Braadworst in jus. Op die manier ontvangt men altijd goede kant-en-klaar maaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw bezorger.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd op het moment dat u een bestelling heeft doorgegeven. Door het invullen van de unieke menukaart / lijst kan men direct en zonder moeite – digitaal, telefonisch of met pen en papier – de maaltijdservice bestellen.

Hoe verloopt de levering?

De menu’s worden in de regel door een lokale bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Bij koelverse maaltijden 1 of 2 keer per week. Bij vriesvers spreken we van om de 14 dagen.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een maaltijd met verse ingrediënten bevordert een vitaal en energiek lichaam. Elke dag een warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Veel senioren of invaliden hebben bepaalde dieetwensen. Daarom onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden voor thuis. We hebben het over zoutarm, lactosevrij, glutenvrij, natriumarm en ook vegetarisch, vloeibaar, koolhydraatarm, veganistisch: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Jamagne. Is uw inkomen niet toereikend? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: een uitkomst in het geval van glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen & slikken lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit