Maaltijdservice Jamiolle

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Jamiolle voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Jamiolle? Geholpen door deze website vindt u gemakkelijk alle organisaties in de buurt! Een warme maaltijdservice, of een dagvers maaltijd die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: de mogelijkheden zijn enorm. Verkrijgbaar vanaf €4,30 p.p. Smullen van Linzen Met Varkensvlees, Spek Wortelen Aardappel en Gestoofde prei? Maar is koken/boodschappen doen (tijdelijk) onmogelijk? Geen probleem! D.m.v. de maaltijddienst in Jamiolle hebt u toegang tot verse maaltijden, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieNamen
GemeentePhilippeville
BeoordelingVraag om voedingsadvies
Postcode5600
Prijs per maaltijd€5,5
Vaak bestelde maaltijdGehaktballen in uienjus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Jamiolle

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in de omgeving van Jamiolle. We hebben het over erkende services als Vlotter of 0. Ook in deze plaats zelf ontwikkelen zich tal van instellingen en wijkrestaurants. Elke service heeft zo een “eigen” manier van bereiding en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Dankzij deze website kan u daardoor de bezorgers eenvoudig met elkaar vergelijken. Het uitkiezen van een solide bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan ook een beetje makkelijker. Moeite met kiezen? Profiteer nu van een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Heeft u te maken met voorkeuren als bijvoorbeeld eiwitrijke of andere verse dieetmaaltijden in Jamiolle? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Een groot aantal traiteurs voor senioren worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met 100% verse ingrediënten. Hierna worden deze producten gekoeld naar onder 5⁰C. Om die reden blijven voedingswaarden gewaarborgd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Vers van het land
 • Vol van smaak
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en shock-freeze ingevroren. Smaak, geur en mineralen blijven optimaal behouden. Meerdere maanden te bewaren. Wekelijks een bezorger aan huis is hier niet aan de orde.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Eenvoudig op te warmen
 • Vlaamse Klassiekers

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Jamiolle. Vaak toegepast door bijv. ouderendie geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. Gerechten zijn direct op te eten. In de regel gedaan door een meer lokale partij.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Mogelijke subsidie
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Veel services hebben daarnaast een premium boodschappendienst voor chronisch zieken. Hierdoor koop men probleemloos de boodschappen zoals salades en roomboter. Normaliter gratis mee bezorgd tot in de keuken.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Jamiolle vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een uitstekende diepvriesmaaltijd in Jamiolle? Of geeft u de voorkeur aan een wekelijkse bezorgde koelverse maaltijden voor senioren? Of zoekt u een organisatie die zich focust op tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? Er zijn diverse bezorgmaaltijden die in lijn zijn met uw wensenlijstje en diëten/allergieën. Denk maar aan Hutsepot Met Rookworst En Spek en Vlaamse Karbonaden Met Appelmoes En Aardappelen? Aan de hand van deze website ziet u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in de streek Philippeville. Bestel eerst eens een proefpakket. Meestal kunnen ouderen via een proefbox verse bereide gerechten met lekker veel groenten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen proeven. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. De menu’s worden bezorgt door een persoonlijke bezorger. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Jamiolle voor ouderen verschillen onderling enorm. Het uiteindelijke tarief hangt namelijk af van o.a. de aanbieder, de mate van versheid, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd zoals Spelt Risotto Tomatensaus, Groentemix is verkrijgbaar vanaf €4,5.
 • Diepvriesmaaltijd als Dieet Kippenblanket Met Broccoli Wortelen Puree is beschikbaar vanaf €3,9.
 • Een warme dagschotel als Rundersukade met vleesjus, gekookte aardappelen, stoofpeertjes is beschikbaar vanaf €6,1.
De gerechten hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Hot pot, iets te drinken en een toetje als Vruchtensalade als afsluiter. Heeft u te maken met geldproblemen? Soms kan men een subsidie of regeling treffen met de gemeente Philippeville voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Populaire bereide maaltijden

 • Rundvlees in tijmsaus
 • Venkelsoep met dille
 • Aspergesoep met zalm
 • Verse waldorfsalade
 • Verse worst in jus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Jamiolle bestellen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Trek eerst na wat voor type maaltijdservice past bij uw eisen. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Selecteer een cateringdienst of traiteur

  Vergelijk de meest gekozen maaltijd-bedrijven en geef de voorkeur door. Controleer goed het maaltijd-aanbod, de wijze van bezorgen, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Bestel het proefpakket

  De bekende verstrekkers hebben een zeer betaalbaar proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Door hier gebruik van te maken kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met goede maaltijd-verzorgers.

 4. Vaste levermomenten

  Was het proefpakket naar wens? Vervolgens kan men elke dag een nieuwe bestelling plaatsen. Doorgaans kan dat per telefoon, met behulp van de menulijst, of online. De seniorenmaaltijden worden veelal geleverd aan huis door een vertrouwde bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Bij koelverse gerechten is er een wekelijks wisselend assortiment met ongeveer 20 maaltijden. Kiest u voor diepvries dan is het assortiment beperkt tot 75 – 125 blijvende maaltijden. Met een tafeltje dekje kiest u voor een daghap, zonder keuze. Soms is zelf ingrediënten combineren ook een optie.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Doorgaan wel. Veel maaltijd-verzorgers hanteren een speciale categorie met dieetmaaltijden. Onder andere Rundvlees, rode kool, aardappelpuree of Alaska-koolvis in mosterdsaus. Zodoende zijn er voor alle bejaarden warme maaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw maaltijdservice.

Is er een minimale afname?

Nee, aanbieders hanteren geen abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats wanneer u een bestelling heeft doorgegeven. Door middel van een speciale menukaart kan men op eigen houtje – online, telefonisch of met een bestellijst – de maaltijden inplannen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De opwarmmaaltijden worden meestal door uw eigen bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Bij koelverse maaltijden 1 of 2 keer per week. Bij vriesvers: om de 14 dagen.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Gezond en vers eten draagt bij aan een goede balans en energie. Een dagverse warme schotel is daarbij cruciaal. Veel senioren of mensen met een beperking eten volgens een strikt dieet. Op basis daarvan ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden aan huis. Bijvoorbeeld glutenvrij, zoutarm, lactosevrij, natriumarm of misschien veganistisch, vloeibaar, koolhydraatarm, eiwitrijk: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Jamiolle. Heeft u moeite met de financiën? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: menu’s met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst bij een situatie als glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer als slikken & kauwen een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit