Maaltijdservice Merlemont

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Merlemont voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over verse maaltijden aan huis voor ouderen in Merlemont? Via www.maaltijdbutler.be ontdekt u supersnel alle firma’s die aan huis leveren. Warme gerechten, of een kant-en-klaar maaltijd die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: dat kunt u zelf beslissen. Al te verkrijgen vanaf €4,00 per persoon. Smullen van Zalmfilet, kervelsaus, gemengde groenten, krieltjes of Gemalen Kip In Cremesaus Met Broccoli En Puree? Maar Is boodschappen doen, koken én afwassen te inspannend voor u? Geen probleem! Dankzij de maaltijdendienst in Merlemont profiteert u van voedzame maaltijden, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieNamen
GemeentePhilippeville
RecensieVol vitaminen en mineralen
Postcode5600
Prijs per gerecht€5,51
Nummer 1-maaltijdRibkarbonade in jus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Merlemont

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten in Merlemont. Bijvoorbeeld populaire aanbieders als Colruyt en Foodbag. Echter, ook heel lokaal kunt u terecht bij verschillende organisaties en zorginstellingen. Elke optie heeft weer een “eigen” manier van bereiding en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Geholpen door deze pagina kan u de organisaties probleemloos met elkaar vergelijken. Het uitzoeken van een geschikte leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij derhalve een beetje makkelijker. Moeite met kiezen? Bestel in dat geval eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Spelen er dieetwensen zoals bijvoorbeeld lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Merlemont? Geen probleem! Veel traiteurs voor ouderen passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met altijd kakelverse ingrediënten. Later wordt het gerecht gekoeld en goed verpakt. Door deze handeling blijven vitaminen en mineralen ongeschonden. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Maximale versheid
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Geen pakjes en zakjes

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Kleur, smaak en geur blijven gewaarborgd. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Elke week een bezorging hoeft dan ook vaak niet.

 • Lang houdbaar
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Groot keuzemenu

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Merlemont. Een uitkomst voor bijv. senioren die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Doorgaans verzorgd door een lokale zorginstelling.

 • Warm thuisbezorgd
 • Extra hulp mogelijk
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Een aantal leveranciers faciliteren daarnaast een bruikbare boodschappendienst voor ouderen. In dat geval haalt u eenvoudig broodnodige boodschappen als broodbeleg en volle yoghurt. Gewoonlijk zonder bezorgkosten tot in de keuken.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Merlemont vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een complete diepvriesmaaltijd in Merlemont? Of houdt u juist van een wekelijkse bezorgde koelverse seniorenmaaltijden? Of prefereert u een organisatie gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? U kunt kiezen uit allerlei mogelijkheden die rijmen met uw omstandigheden en voedingsadvies. Wat dacht u van Boereworst Rode Kool Aardappel Peterselie of Vlaamse Karbonaden Met Appelmoes En Aardappelen? Hieronder ontdekt u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in en rondom Philippeville. Bestel eerst eens een proefpakket. Meestal kunt u tegen een zeer scherpe prijs vers bereidde bereide gerechten met veel groenten en weinig zout proeven. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. De gerechten worden bezorgd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Merlemont voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs die wordt gerekend heeft te maken met factoren als de leverancier, het type gerecht en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Kalfsworst Bloemkool Aardappelen kunt u al laten bezorgen vanaf €6,25.
 • Diepvriesmaaltijd als Gehaktsteak Aardappelgratin Met Broccoli is beschikbaar vanaf €3,95.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Gehaktschotel, prei à la crème, aardappelpuree, kaas kunt u al bestellen vanaf €5,75.
De recepten kan men aanvullen met onder andere Preisoep, een extra salade en niet te vergeten een toetje als Trifle om mee af te sluiten. Is uw budget niet toereikend? Soms kan men een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Philippeville voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Gepaneerde kipnuggets
 • Verse rauwkostsalade
 • Klapstuk met hutspot
 • Pittige Thaise soep
 • Gekruide krieltjes

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Merlemont regelen

 1. Inventariseer behoeftes

  Trek eerst na welk type seniorenmaaltijd klopt met uw wensen. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Maak een keuze voor een traiteur / cateraar

  Vergelijk de meest gekozen maaltijd-bedrijven en selecteer er een. Let met name op het maaltijd-aanbod, de wijze van bezorgen, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Probeer het proefpakket

  De grote verstrekkers stunten met een voordelig proefpakket. Bijvoorbeeld 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Daardoor kunt u laagdrempelig kennismaken met professionele services.

 4. Een vaste leverdag

  Bevalt het proefpakket? Vervolgens kunt u overzichtelijk een nieuwe bestelling plaatsen. Doorgaans doet u dat telefonisch, door de menukaart in te vullen, of met de tablet. De gerechten worden meestal aan huis gebracht via een behulpzame bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

In het geval van koelverse maaltijden is er een wekelijks keuzemenu met plusminus 20 maaltijden. Als we het hebben over diepvries is er een keus te maken uit 90+ vaste menu’s. Bij tafeltje dekje is er sprake van een vaststaand menu per dag. Bij sommige aanbieders is zelf samenstellen ook een optie.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Vaak wel. Bijna alle maaltijdverstrekkers hebben een speciale categorie met dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Champignonfricassee met spinazie à la crème en aardappelpuree en Bruine bonensoep. Hierdoor kan iedereen gebruik maken van bezorgmaaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw leverancier.

Is er een minimale afname?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd indien u deze besteld heeft. Middels de menulijsten kan men eenvoudig – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de maaltijden inplannen.

Wanneer wordt er geleverd?

De maaltijden worden normaliter door een lokale bezorger op een vast moment in de week bezorgd. In het geval van koelvers: 1 a 2 keer per 7 dagen. Bij vriesverse gerechten om de 2 weken.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een gewoon goede maaltijd vormt de basis voor uw energie en levenslust. Elke dag een warme schotel is daarbij cruciaal. Veel bejaarden of beperkten hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Om die reden onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis. Bijvoorbeeld gemalen, zoutarm, glutenvrij, lactosevrij of juist koolhydraatarm, vloeibaar, veganistisch, vegetarisch: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Merlemont. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Wat voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: een uitkomst in het geval van een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: zodra kauwen en slikken voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit