Maaltijdservice Krombeke

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Krombeke voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Krombeke? Middels de maaltijdservice-vergelijker bekijkt u overzichtelijk alle organisaties die bij u thuisbezorgen. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of dagverse maaltijden die u zelf moet opwarmen: u bepaalt het helemaal zelf. Nu al voor €3,70 p.p. Ouderwets genieten van Couscous, kip, mergueze worst of Bulgur Met Geitenkaas, Broccoli & Bloemkool? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? Geen probleem! Met behulp van de maaltijdendienst in Krombeke geniet u van smaakvolle maaltijden, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieWest Vlaanderen
GemeentePoperinge
Waarom bestellen?Luxe en erg lekker
Postcode8972
Gemiddelde prijs€5,86
Meest gekozen maaltijdBeef Squats

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Krombeke

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten in Krombeke. Neem bijv. landelijke partijen als Foodbag en Delhaize. Ook in deze plaats zelf kan men kiezen voor verschillende instellingen en speciale eetpunten. Iedere organisatie hanteert z’n eigen manier van bereiding en bestel- en bezorgmogelijkheden. Geholpen door onze vergelijker kan u daardoor de bezorgers op uw gemak naast elkaar bekijken. Het selecteren van de best passende aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat op die manier een beetje makkelijker. Zijn er meerdere opties? Bestel dan een aantrekkelijk proefpakket! Heeft u dieetwensen als o.a. gluten- en lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Krombeke? Er is gelukkig een alternatief. Veel traiteurs en cateraars kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met altijd verse producten. Nadien wordt de maaltijd gekoeld en goed verpakt. Door dit proces blijven vitaminen en mineralen ongeschonden. Het is 1 week houdbaar.

 • Vers van het land
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Weinig zout en vetten

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en middels de shock-freeze procedure ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak blijven gewaarborgd. Maanden lang op te slaan. Wekelijks een bezorger aan huis hoeft dan ook vaak niet.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Ruime keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Krombeke. Een prima oplossing voor bijv. gehandicapten die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! In de regel gedaan door een plaatselijk restaurant.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Verschillende bedrijven beschikken over een premium boodschappendienst voor ouderen. Zodoende haalt u snel de boodschappen zoals bananen of palingworst. Normaal kosteloos afgeleverd tot in de keuken.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Alles aan huis bezorgd
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Krombeke vergelijken

Houdt u van een heerlijke diepvriesmaaltijd in Krombeke? Of heeft u liever een wekelijkse bezorgde koelverse seniorenmaaltijden? Of prefereert u een service gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? U kunt kiezen uit velerlei seniorenmaaltijden die kloppen met uw wensenlijstje voedingspatroon. Zelf maaltijden online bestellen als Groenteburger Prei Gekookte Aardappelen of Hutsepot Met Rookworst En Spek? Op maaltijdbutler.be bekijkt u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in en rondom Poperinge. Overweeg ook altijd het proefpakket. Doorgaans is er een proef-mogelijkheid. U kan voedzame bereide gerechten met min. 200 gram groenten en weinig vet beoordelen. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. De menu’s worden bezorgt door een lokale / regionale bezorger. Er geldt geen vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Krombeke voor ouderen wijken nogal af. De prijs komt tot stand door zaken als de aanbieder, het type gerecht en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd zoals Gehaktballetjes Tomatensaus Met Broccoli En Rösti is er al voor €6,25.
 • Vriesverse maaltijd als Gemalen Koolvis Met Broccoli En Kruidenpuree wordt al bezorgd vanaf €4,25.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Dieet Kippenblanket Roerbakgroenten Aardappelen kunt u al bestellen vanaf €6,4.
Het eten is vaak uit te breiden met o.a. Gamjatang, een extra salade en een toetje als Tartufo om mee af te sluiten. Heeft u een laag inkomen? Soms kan men ondersteuning aanvragen via uw gemeente Poperinge voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Populaire bereide maaltijden

 • Jumping Jack Salmon
 • Gebakken aardappels
 • Varkenslapje in jus
 • Gebakken krieltjes
 • Witlof a la creme

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Krombeke aanvragen

 1. Wat zoekt u precies?

  Bedenk eerst wat voor ouderenmaaltijd klopt met uw voedingspatroon. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies uit de traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk meest gekozen maaltijd-bedrijven en selecteer er een. Let met name op het type maaltijden, de bestel en bezorgopties, en recensies van andere klanten.

 3. Probeer het proefpakket

  De belangrijkste aanbieders verstrekken een extra goedkoop proefpakket. Bijvoorbeeld 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Mede daarom kunt u op een prettige manier kennismaken met bekende maaltijdservices.

 4. Wekelijks bestellen

  Was de proefbestelling goed? Dat is fijn, nu kunt u overzichtelijk opnieuw bestellen. Meestal doet u dit door te bellen, via een menulijst, of met de computer. De maaltijden voor senioren worden dikwijls geleverd door een lokaal gezicht / bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

In het geval van koelverse maaltijden is er vaak een menulijst met ruwweg 20 maaltijden. Kiest u voor diepvries dan kunt u meestal kiezen uit 100+ vaste menu’s. In het geval van tafeltje dekje is er sprake van een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Bij sommige aanbieders is zelf uw menu samenstellen ook mogelijk.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Vaak wel. Bijna alle dienstverleners werken met een speciale categorie met dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Procureurlapje in jus, spinazie a la crème en aardappelpuree of Kip, uiensaus, appelmoes, gebakken aardappelen. Zo zijn er voor alle bejaarden kant-en-klaar maaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw eigen dienstverlener.

Is er een minimale afname?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats zodra men deze ook zelf besteld heeft. Door gebruik te maken van de welbekende bestellijst kunt u snel en simpel – met de papieren lijst, online of telefonisch – een bestelling doorgeven.

Hoe werken de leveringen?

De menu’s worden gewoonlijk door uw eigen bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Bij koelvers is dat elke week 2 keer. Bij vriesvers is dat 1 – 2 keer per 4 weken.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een verse maaltijd helpt mee aan een optimale lichamelijke gesteldheid. Elke dag een warme schotel is daarbij van groot belang. Diverse ouderen of gehandicapten hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Hierom zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden aan huis. Het gaat om lactosevrij, natriumarm, gemalen, glutenvrij of wellicht veganistisch, vegetarisch, vloeibaar, koolhydraatarm: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Krombeke. Heeft u moeite met de financiën? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: handig als u te maken heeft met coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat kauwen & slikken steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit