Maaltijdservice Kemmel

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Kemmel voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Kemmel? Dankzij de maaltijdservice-vergelijker ontdekt u overzichtelijk alle organisaties in uw regio! Tafeltje dekje, of dagverse maaltijden die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: dat kunt u zelf beslissen. Verkrijgbaar vanaf €5,10 per maaltijd. Genieten van Gekruide krieltjes of Nasi goreng, quorn, satésaus? Maar is koken/boodschappen doen (tijdelijk) onmogelijk? Geen probleem! Door de maaltijdendienst in Kemmel krijgt u smaakvolle maaltijden, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieWest Vlaanderen
GemeenteHeuvelland
Waarom bestellen?Al jarenlang klant
Postcode8956
Prijs per maaltijd€5,83
Meest gekozen maaltijdGroentesoep

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Kemmel

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in Kemmel. We hebben het over erkende organisaties als Colruyt en Vlotter. Maar ook in de buurt kan men kiezen voor verschillende instellingen en wijkrestaurants. Elke aanbieder levert een eigen productaanbod en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Dankzij onze tool kan u daarom de services eenvoudig met elkaar vergelijken. Het uitkiezen van een solide dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij dan een stuk gemakkelijker. Twijfelt u nog? Bestel in dat geval een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Zijn er allergieën of dieetwensen zoals bijv. vloeibare of andere verse dieetmaaltijden in Kemmel? Ook dan bent u welkom! Erg veel traiteurs voor bejaarden passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, vol verse producten en veel groenten. Later wordt de maaltijd gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Om die reden blijven structuur en smaak beschermd. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Altijd 200 gram groente
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken ingevroren via de shock-freeze methode. Mineralen, vitamines en smaak blijven zo erg lang goed. 10 weken lang eetbaar. Continue bestellingen plaatsen is dan ook overbodig.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Kleine en grote porties
 • Veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Kemmel. Ideaal voor bijv. chronisch zieken die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Normaliter geïnitieerd door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Extra hulp mogelijk
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

De meeste organisaties voorzien in een praktische boodschappendienst voor senioren. Daarmee bestelt men zonder moeite praktische of verse producten als boter of oude kaas. In algemene zin kosteloos afgeleverd door uw eigen bezorger.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Kemmel vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een uitstekende diepvriesmaaltijd in Kemmel? Of bent u meer op zoek naar een blijvende oplossing als koelverse bezorgmaaltijden? Of bent u meer op zoek naar een organisatie gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? Er zijn velerlei type aanbieders die voldoen aan uw wensenlijstje en eventuele voedingsvoorschrift. Genieten van de lekkerste gerechten als Groenteburger, Groene Groenten, Wortelsaus Spelt of Dieet Kalfsworst Bloemkool Aardappelen? Aan de hand van deze website vergelijkt u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in de streek Heuvelland. Bestel eerst eens een proefpakket. Bij veel aanbieders kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling voedzame bereide gerechten met veel voedingsstoffen en weinig kunstmatige toevoegingen keuren. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. Het eten wordt geleverd door een vaste bezorger op een vast moment. Aanbieders werken niet met een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Kemmel voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs hangt af van factoren als de maaltijdservice, het type gerecht en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Kalfsworst Bloemkool Aardappelen bestelt u vanaf €4,85.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Dieet Kippenbout Perziken Puree vindt u vaak al vanaf €4,65.
 • Een warme dagschotel als Snijbonenstamppot met slavink en jus kunt u al bestellen vanaf €6,25.
De gerechten is niet waar het bij blijft. Ook Waterkerssoep, een gezonde salade en voor de volledigheid een Vanille ijs als afsluiter. Heeft u weinig financiële middelen? In sommige gevallen kunt u vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Heuvelland voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Spinazie a la creme
 • Raapstelen stamppot
 • Heldere kippensoep
 • Chinese wokschotel
 • Verse fruitsalade

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Kemmel bestellen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Kijk eerst na welk type bezorgmaaltijd in lijn is met uw gesteldheid. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer cateringdienst of traiteur

  Vergelijk de gespecialiseerde maaltijddiensten en kies een geschikte. Check vooral het gerechten-aanbod, bezorg- en betaalmogelijkheden, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De professionele dienstverleners werken met een voordelig proefpakket. U moet dan denken aan 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Zodoende kunt u laagdrempelig kennismaken met bepaalde leveranciers.

 4. Maaltijden afnemen

  Beviel het proefpakket? Gelukkig, nu kan men overzichtelijk nieuwe gerechten bestellen. Meestal doet u dat via telefoon, via een menulijst, of email / internet. De maaltijden voor senioren worden niet zelden bezorgd tot in de keuken via een lokale leverancier in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Zodra u kiest voor koelvers, dan is er een wekelijks keuzemenu van zo’n 25 menu’s. Binnen het diepvries-segment is het assortiment beperkt tot 75 – 125 vaste menu’s. Rondom tafeltje dekje gebruikt men een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Meer en meer is zelf uw menu samenstellen een speciale feature.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Ja, steeds meer services bieden een speciale categorie met dieetmaaltijden. Neem nou Lasagne Bolognese en Kiptajine. Op die manier zijn er voor iedereen bezorgmaaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw eigen aanbieder.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, aanbieders hanteren geen doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen als u deze besteld heeft. Middels de unieke menukaart / lijst kunt u wekelijks zelf – met de papieren lijst, online of telefonisch – een bestelling doorgeven.

Wanneer wordt er bezorgd?

De bezorgmaaltijden worden normaliter door een regionale bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Koelvers: 1 of 2 keer per week. Vriesvers: maandelijks.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een maaltijd met verse ingrediënten helpt mee aan uw lichamelijke gezondheid. Een warme schotel in de avond mag dan ook niet ontbreken. Diverse ouderen of beperkten volgen een dieet of hebben een allergie. Hierdoor faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden aan huis. Het gaat om zoutarm, gemalen, lactosevrij, glutenvrij en ook vloeibaar, vegetarisch, eiwitrijk, veganistisch: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Kemmel. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Wat voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: handig als er iets speelt als coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat kauwen & slikken een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit