Maaltijdservice Loker

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Loker voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Loker? Door gebruik te maken van onze vergelijker ontdekt u eenvoudig alle organisaties die maaltijden thuisbezorgen. Warm geleverd, of een bezorgmaaltijd die een paar minuten in de microgolf gaan: dat kunt u zelf beslissen. Nu al voor €4,40 per maal. Genieten van Boerenkoolstamppot, spekjes, schijfjes rookworst en Gentse Waterzooi? Maar is zelf koken geen optie meer? Dat hoeft niet erg te zijn! Middels de maaltijdendienst in Loker krijgt u uitstekende gerechten, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieWest Vlaanderen
GemeenteHeuvelland
ReactieIk bestel voor m’n ouders
Postcode8958
Gemiddelde prijs€5,84
Nummer 1-maaltijdWokgroenten

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Loker

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in de omgeving van Loker. Denk aan landelijke bedrijven als Colruyt en/of Traiteur Goossens. Ook in deze plaats zelf ontwikkelen zich allerlei instellingen en restaurants. Iedere organisatie onderscheidt zich door een eigen aanbod en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Dankzij deze website kan u de bezorgers op uw gemak met elkaar vergelijken. Een keuze maken voor een goede verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat hierdoor een stuk eenvoudiger. Moeite met kiezen? Profiteer nu van eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Zijn er allergieën of dieetwensen zoals o.a. kaliumbeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Loker? Er is gelukkig een alternatief. Nogal wat traiteurs zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, vol verse producten en veel groenten. In de volgende stap wordt het eten gekoeld naar onder 5⁰C. Zo blijven vitaminen en mineralen ongeschonden. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Ambachtelijk bereid
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Kleur, smaak en geur raken niet bedorven. Meerdere maanden te bewaren. Elke week een bezorging is hier niet aan de orde.

 • Maandenlang te bewaren
 • Eenvoudig op te warmen
 • Groot keuzemenu

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Loker. Een uitkomst voor bijv. hulpbehoevenden die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. In veel gevallen verzorgd door een plaatselijk restaurant.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • 100% vers
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

De meeste aanbieders beschikken over een speciale boodschappendienst voor gehandicapten. Hiermee koop u gelijk broodnodige boodschappen als boterhamworst of abrikozenjam. Gewoonlijk gratis mee bezorgd wanneer u dat wil.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Alles aan huis bezorgd
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Loker vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een smaakvolle diepvriesmaaltijd in Loker? Of geeft u de voorkeur aan vers bereidde koelverse maaltijden voor ouderen? Of heeft u liever een service met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? We onderscheiden diverse mogelijkheden die kloppen met uw eisen en mogelijke diëten. U kunt denken aan Gebraad Kruidige Saus Schorseneren Béchamel Kriel of Varkensgebraad Orloff Wortelen En Aardappelgratin? Verderop treft u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in de omgeving Heuvelland. Onze tip: begin met een proefpakket. Steeds vaker kunt een voor een lage prijs complete bereide gerechten met veel voedingsstoffen en weinig kunstmatige toevoegingen beoordelen. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De maaltijden worden geleverd door uw eigen bezorger. Er geldt geen vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Loker voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs per maaltijd hangt namelijk af van bijvoorbeeld de maaltijdservice, het soort maaltijd, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd als Penne Vier Kazen Spinazie & Tomaat wordt al bezorgd vanaf €5,5.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Volkoren Penne Erwtjes Zoete Aardappelen Kaassaus kunt u al bestellen vanaf €3,95.
 • Een daghap aan huis als Speklapje met jus, sperziebonen en aardappelpuree is er al vanaf €6,6.
De recepten is niet waar het bij blijft. Ook Rozenbottelsoep, een stukje fruit en niet te vergeten een toetje als Custard om mee af te sluiten. Zijn kosten voor u een probleem? Wellicht kunt u een subsidie of regeling treffen met de gemeente Heuvelland voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Geliefde bereide maaltijden

 • Gestoofde spitskool
 • Rode kool met appel
 • Kip korma, rijstmix
 • Gestoofde peertjes
 • Zalm in dillesaus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Loker aanvragen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Kijk eerst na welk soort bezorgmaaltijd matcht met uw eisen. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Maak een keuze voor een traiteur / cateraar

  Vergelijk professionele aanbieders en kies een geschikte. Let met name op het type maaltijden, de wijze van bezorgen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Begin met het proefpakket

  De professionele dienstverleners verstrekken een voordelig proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Zodoende kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met geschikte leveranciers.

 4. Vaste levermomenten

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Zo ja, dan kan men overzichtelijk een nieuwe bestelling doorgeven. In veel gevallen kan dit telefonisch, met behulp van de menukaart, of via de website. De bezorgmaaltijden worden meestal aan huis gebracht via een lokale leverancier in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Binnen het koelverse segment is er vaak een menulijst van zo’n 20 gerechten. Kiest u voor diepvries dan hebt u de keuze uit 50 – 100 blijvende maaltijden. Via het tafeltje dekje principe heeft u te maken met een vaste menulijst zonder al te veel keuze. In sommige gevallen is zelf mixen en combineren een extra dienst die afgenomen kan worden.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Doorgaan wel. Veel maaltijdservices voorzien in een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. ZoalsBlinde vink in jus, rode bietjes en gekruide aardappelpartjes en Runderlapje, spruitjes, gekookte aardappelen. Op die manier zijn er voor iedereen opwarmmaaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw maaltijdservice.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, er geldt geen doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd in het geval u een bestelling heeft doorgegeven. Door het invullen van de menulijsten kan men eenvoudig – online, telefonisch of op papier – een bestelling doorgeven.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De opwarmmaaltijden worden in de regel door uw persoonlijke bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Bij koelvers is dat 2 wekelijks. Bij vriesvers: 1 – 2 keer per 4 weken.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een gewoon goede maaltijd helpt mee aan uw algehele gesteldheid. Een dagverse warme schotel is heel belangrijk. Sommige senioren of invaliden hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Om die reden ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden thuisbezorgd. Het betreft gemalen, lactosevrij, zoutarm, glutenvrij of misschien vloeibaar, veganistisch, vegetarisch, koolhydraatarm: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Loker. Is uw inkomen niet toereikend? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: gerechten met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst wanneer er sprake is van glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen en/of slikken steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit