Maaltijdservice Reningelst

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Reningelst voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Reningelst? Dankzij maaltijdbutler.be bekijkt u snel en simpel alle firma’s in uw regio! Tafeltje dekje, of diepvriesmaaltijden die een paar minuten in de microgolf gaan: er is veel mogelijk. Verkrijgbaar vanaf €3,80 per keer. Smullen van Kippendijstukjes in satésaus, nasi goreng of Raapstelen stamppot met beenham? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? Dat hoeft geen obstakel te vormen. D.m.v. de maaltijddienst in Reningelst hebt u toegang tot voedzame maaltijden, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieWest Vlaanderen
GemeentePoperinge
Waarom bestellen?Top geregeld!
Postcode8970
Gemiddelde menuprijs€5,85
Vaak gekozen maaltijdSavooiekool

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Reningelst

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten die actief zijn in Reningelst. We hebben het over interessante firma’s als Home Cuisine of Champion. Maar ook lokaal ontstaan er verschillende aanbieders en slagerijen. Iedere aanbieder wordt bestempeld door z’n eigen productaanbod en bestel- en bezorgmogelijkheden. Aan de hand van maaltijdbutler.be kunt u dus de services rustig met elkaar vergelijken. Het kiezen van een geschikte maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt zodoende wat aangenamer. Eerst kijken of het wat is? Bestel in dat geval een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Zijn er in uw geval speciale voorkeuren als onder andere zoutarme of andere verse dieetmaaltijden in Reningelst? Dat is niet erg! Nogal wat traiteurs voor ouderen zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met de meest verse ingrediënten. Vervolgens wordt de maaltijd gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Om die reden blijven voedingsstoffen en smaak intact. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Meest verse maaltijden
 • Vol van smaak
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Vitamines en mineralen blijven gewaarborgd. Weken lang goed te houden. Elke week bestellen is geen verplichting.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Kleine en grote porties
 • Vlaamse Klassiekers

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Reningelst. Een goede vervanger voor bijv. chronisch zieken die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. U kunt meteen aanschuiven! Meestal afgehandeld door een meer lokale partij.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Verscheideneaanbieders voorzien in een extra boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Zodoende koop men zonder moeite de boodschappen zoals kwark of halfvolle melk. Vaak zonder bezorgkosten tot in de keuken.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Alles aan huis bezorgd
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Reningelst vergelijken

Zoekt u een handige diepvriesmaaltijd in Reningelst? Of bent u meer op zoek naar een structurele oplossing zoals koelverse thuismaaltijden? Of houdt u juist van een aanbieder die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? U kunt kiezen uit meerdere leveranciers die overeenstemmen met uw voorkeuren en eetpatroon. Wat te denken van Blinde Vink Bloemkool-Broccoli Kaassaus En Puree of Dieet Gentse Waterzooi? Hieronder vindt u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in de regio Poperinge. Onze tip: begin met een proefpakket. Doorgaans kunnen ouderen via een proefbox ambachtelijke bereide gerechten met verse ingrediënten en zonder ongezonde toevoegingen keuren. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. De menu’s worden bezorgt door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Er is geen sprake van een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Reningelst voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs die u betaalt is afhankelijk van elementen als de leverancier, de grootte van de keuken, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd zoals Boereworst Met Wortelstamppot wordt al bezorgd vanaf €6,35.
 • Vriesverse maaltijd als Lamsnavarin Prinsessenbonen Gebak. Aardappelkubus kan je kopen vanaf €4,15.
 • Een thuisbezorgde daghap als Gestoofde lamsschouder kunt u al bestellen vanaf €6,35.
De gerechten is niet het enigste: Wat te denken van Bietensoep, extra groenten en voor de volledigheid een Griesmeelpap achteraf. Is uw budget niet toereikend? Soms kan u vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Poperinge voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Top-5 bereide maaltijden

 • Kip Andorra schotel
 • Andijvie a la creme
 • Ribkarbonade in jus
 • Gebakken kibbeling
 • Broccoli kaassaus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Reningelst regelen

 1. Inventariseer behoeftes

  Check als eerst wat voor type opwarmmaaltijd aansluit op uw omstandigheden. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk traiteurs en cateringdiensten

  Vergelijk de meest gekozen leveranciers en bepaal uw voorkeuren. Let goed op het aanbod, keuze in bezorgdagen, en de klantwaardering.

 3. Begin met het proefpakket

  De meeste services hebben een spotgoedkoop proefpakket. U moet dan denken aan 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Hierdoor kunt u zonder hoge kosten kennismaken met geschikte leveranciers.

 4. Bestellingen plaatsen

  Was de proefbestelling goed? Vervolgens kan men gemakkelijknieuwe gerechten bestellen. Dikwijls kan dat telefonisch, via een menulijst, of via de website. De kant-en-klaar maaltijden worden doorgaans bezorgd tot in de keuken via een lokale leverancier in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Bij dagvers / koelverse gerechten profiteert u van een menukaart met om en nabij de 25 gerechten. Kiest u voor diepvries dan is er een keus te maken uit 80+ vaste maaltijden. In het geval van tafeltje dekje is er sprake van één maaltijd per dag. Steeds vaker is zelf mixen en combineren een speciale feature.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer maaltijd-verzorgers komen u tegemoet met een ruim assortiment dieetmaaltijden. Denk aan Runderhachee, rode kool, aardappelpuree of Kalkoen Sinaassaus Appelmoes Geb. Aardappelkubus. Handig, want zo zijn er voor alle ouderen bezorgmaaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw eigen dienstverlener.

Is er een minimale afname?

Nee, er geldt geen abonnementsvorm voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd indien u deze besteld heeft. Door middel van de menulijsten kan men eenvoudig – online, telefonisch of op papier – een bestelling doorgeven.

Wanneer wordt er geleverd?

De microgolf-maaltijden worden vaak door een lokale bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Het koelverse aanbod elke 3/4 dagen. Bij vriesvers is dat om de 2 weken.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een verse maaltijd draagt bij aan uw lichamelijke gezondheid. Een lekkere en gezonde warme schotel is daarbij een voorwaarde. Diverse senioren of mensen met een beperking volgen een dieet of hebben een allergie. Hierom bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden thuisbezorgd. Het gaat om lactosevrij, gemalen, zoutarm, natriumarm of wellicht koolhydraatarm, vegetarisch, vloeibaar, veganistisch: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Reningelst. Heeft u een laag inkomen? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Wat voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: een uitkomst bij een situatie als een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken of kauwen een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit