Maaltijdservice Wijtschate

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Wijtschate voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over verse maaltijden aan huis voor ouderen in Wijtschate? Door gebruik te maken van deze pagina achterhaalt u supersnel alle bedrijven die bij u thuisbezorgen. Tafeltje dekje, of een bezorgmaaltijd die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: u kunt alle kanten op. Al te verkrijgen vanaf €5,55 p.p. Aanschuiven voor Runderhamburger, uienjus, witlof, gekookte aardappelen of Dieet Kippenblanket Met Broccoli Wortelen Puree? Maar lukt het niet (meer) om voor uzelf boodschappen te doen en te koken? Er is gelukkig een alternatief. Via de maaltijddienst in Wijtschate hebt u toegang tot ambachtelijke gerechten, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieWest Vlaanderen
GemeenteHeuvelland
BeoordelingGezond en smaakvol
Postcode8953
Kosten maaltijd (gemiddeld)€5,81
Maaltijd-topperKip Andorra

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Wijtschate

We zien meer en meer maaltijdendiensten in en rondom Wijtschate. We hebben het over interessante firma’s als Viangro en Lidl. Echter, ook heel lokaal ontwikkelen zich prima instellingen en zorginstellingen. Iedere optie wordt bestempeld door een eigen keuken en bestel- en bezorgmogelijkheden. Met behulp van onze vergelijker kunt u derhalve de bedrijven overzichtelijk naast elkaar bekijken. Een keuze maken voor een relevante dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is hierdoor een stuk eenvoudiger. Twijfelt u nog? Bestel in dat geval een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Spelen er allergieën of dieetwensen zoals kaliumbeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Wijtschate? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Legio traiteurs en cateraars passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met altijd kakelverse ingrediënten. Nadien worden ze gekoeld naar onder 5⁰C. Met deze techniek blijven smaak en vitamines beschermd. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Maximale versheid
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en shock-freeze ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen blijven in goede conditie. Maanden lang op te slaan. Elke week een bezorging is niet altijd nodig.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Vlaamse Klassiekers

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Wijtschate. Een redding voor bijv. hulpbehoevenden die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! In de regel verzorgd door een meer lokale partij.

 • Vanuit de pan op het bord
 • 100% vers
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Verschillende firma’s hebben daarnaast een nuttige boodschappendienst voor gehandicapten. Hierdoor krijgt u gelijk de boodschappen zoals filterzakjes en kaas. Niet zelden zonder bezorgkosten op een vast tijdstip.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Op een vast moment in de week
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Wijtschate vergelijken

Af en toe profiteren van een voedzame diepvriesmaaltijd in Wijtschate? Of neigt u meer naar gezonde en lekkere koelverse maaltijden? Of houdt u juist van een organisatie die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? We onderscheiden vele menu’s die voldoen aan uw omstandigheden en voedingsadvies. Wat te denken van Dieet Hamburger Viergroentenstamppot en Kip Dragonsaus Groene Groenten En Aardappelpotje? Op deze pagina vindt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in de omgeving Heuvelland. Bestel eerst eens een proefpakket. Gewoonlijk kunt u extra voordelig de lekkerste bereide gerechten met veel groenten en zonder conserveringsmiddelenbeoordelen. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. Het eten wordt geleverd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Wijtschate voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs per maaltijd komt tot stand door o.a. het bedrijf, de grootte van de keuken, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Wortelstamppot Met Rundsstoverij wordt al bezorgd vanaf €6.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Dieet Kalfsworst Bloemkool Aardappelen is er al voor €4,3.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Kipfilet met vleesjus, aardappelpuree, snijbonen kan je kopen vanaf €6,75.
Het diner is vaak uit te breiden met o.a. Roomsoep, een lekker bijgerecht en iets lichts zoals Tiramisu als nagerecht. Is uw budget niet toereikend? Doorgaans kunt u hulp aanvragen bij de gemeente Heuvelland voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Geliefde bereide maaltijden

 • Schnitzel pepersaus
 • Varkenssteak in jus
 • Spagheti carbonara
 • Kip-groenteschotel
 • Rundvlees in saus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Wijtschate aanvragen

 1. Wat zoekt u precies?

  Stel eerst vast wat voor soort thuismaaltijd in overeenkomst is met uw wensenlijstje. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Vergelijk traiteurs en cateringdiensten

  Vergelijk de professionele maaltijdvoorzieningen en geef de voorkeur door. Let goed op het type maaltijden, keuze in bezorgdagen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Probeer het proefpakket

  De populaire services geven een goedkoop of gratis proefpakket. Typische acties zijn 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Daardoor kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met aantrekkelijke dienstverleners.

 4. Bestellingen plaatsen

  Bevalt het proefpakket? Dan kunt u probleemloos opnieuw bestellen. Gewoonlijk doet u dit via telefoon, via de papieren bestellijst of online. De seniorenmaaltijden worden standaard aan huis gebracht via een vriendelijke bezorgservice in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Bij dagvers / koelverse gerechten is er vaak een menulijst met grofweg 25 menu’s. Bij diepvries is het assortiment beperkt tot 75 – 125 blijvende menu’s. Bij tafeltje dekje krijgt men een daghap, zonder keuze. In steeds meer gevallen is zelf uw menu samenstellen een speciale feature.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Vaak wel. Bijna alle dienstverleners gebruiken een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Onder andere Rode kool met gehakt schotel en Babi saté, Tjaptjoy en witte rijst. Daardoor kan iedereen gebruik maken van gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw eigen dienstverlener.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, leveranciers werken niet met een doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis nadat u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Via de menulijsten kan men op eigen houtje – online, telefonisch of met een bestellijst – de maaltijdservice bestellen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De menu’s worden in de meeste gevallen door uw persoonlijke bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Bij koelverse maaltijden elke 3/4 dagen. Bij vriesvers: maandelijks.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een voedzame maaltijd vormt de basis voor een goede balans en energie. Een dagelijkse warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Diverse bejaarden of hulpbehoevenden eten volgens een bepaald dieet. Hierom zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. Denk aan zoutarm, gemalen, natriumarm, glutenvrij of misschien veganistisch, koolhydraatarm, eiwitrijk, vloeibaar: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Wijtschate. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: aan te raden bij een situatie als een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen & slikken lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit