Maaltijdservice Proven

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Proven voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Proven? Aan de hand van de maaltijdservice-vergelijker vergelijkt u eenvoudig alle aanbieders die bij u thuisbezorgen. Een warme maaltijdservice, of vriesverse maaltijden die u zelf moet opwarmen: u kunt alle kanten op. Al te verkrijgen vanaf €5,15 per gerecht. Flink uitpakken met Varkensprocureur in jus of Aardappelgratin? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? Geen probleem! D.m.v. de maaltijddienst in Proven beschikt u over smaakvolle gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieWest Vlaanderen
GemeentePoperinge
Waarom bestellen?Goede en snelle service
Postcode8972
Prijs per maaltijd€5,87
Meest gekozen maaltijdGroentensoep

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Proven

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten die bezorgen in Proven. Denk aan erkende firma’s als Delhaize en/of Champion. Maar ook lokaal zien we prima instanties en slagerijen. Ieder bedrijf wordt gekenmerkt door een “eigen” assortiment en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Met behulp van onze tool kan u daardoor de services overzichtelijk op een aantal punten vergelijken. Uitkomen bij een degelijke verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan ook wat aangenamer. Eerst kijken of het wat is? Bestel dan een aantrekkelijk proefpakket! Is er sprake van menu-voorkeuren als o.a. gluten- en lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Proven? Er is gelukkig een alternatief. Best veel traiteurs in België zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, bomvol natuurlijke ingrediënten. Nadien worden deze maaltijden snel teruggekoeld. Daardoor blijven voedingsstoffen en smaak onaangeroerd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Meest verse ingrediënten
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken middels de shock-freeze procedure ingevroren. Kleur, smaak en geur blijven in goede conditie. 10 weken lang eetbaar. Elke week een bezorging is dan ook overbodig.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Gezond en lekker
 • Veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Proven. Perfect voor bijv. hulpbehoevenden die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Doorgaans georganiseerd door een meer lokale partij.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Extra hulp mogelijk
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Verscheidenefirma’s hebben ook een premium boodschappendienst voor chronisch zieken. Hiermee krijgt men snel broodnodige boodschappen als handzeep en ontbijtspek. Meestal kosteloos afgeleverd door uw eigen bezorger.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Proven vergelijken

Liefhebber van een gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Proven? Of prefereert u de meest verse koelverse thuismaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een instelling die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? Er zijn velerlei thuismaaltijden die matchen met uw eisen en mogelijke allergieën. Zelf maaltijden online bestellen als Runderstoofpot Champignonsaus Sperziebonen Puree of Omelet Met Hollandaisesaus Broccoli En Puree? Hieronder ontdekt u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in de omgeving Poperinge. Bekijk goed het proefpakket. Steeds vaker is er een proef-mogelijkheid. U kan ambachtelijke bereide gerechten met verse ingrediënten en zonder conserveringsmiddelenuittesten. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. Het eten wordt geleverd door uw eigen bezorger. Zij werken vaak niet met een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Proven voor ouderen verschillen onderling enorm. Het tarief voor een maaltijd heeft te maken met aspecten als de aanbieder, de mate van versheid, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd als Pollak Botersaus Groentemix Aardappelkwartje is er al vanaf €5,55.
 • Diepvriesmaaltijd als Bulgur Met Geitenkaas, Broccoli & Bloemkool wordt al bezorgd vanaf €4,35.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Hamburger Bbq Saus Appelmoes Gebakken Aardappel kunt u al laten bezorgen vanaf €5,8.
De maaltijden hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Pureesoep, extra groenten en niet te vergeten een toetje als Flensjes om mee af te sluiten. Heeft u moeite met de financiën? Doorgaans kunt u vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Poperinge voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Top-5 bereide maaltijden

 • Pannenkoekenschotel
 • Boerengehaktschotel
 • Runderlever in saus
 • Gepofte aardappels
 • Kippenbout in jus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Proven regelen

 1. Wat zoekt u precies?

  Onderzoek allereerst welk type maaltijdservice past bij uw wensenlijstje. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Kies een cateringdienst of traiteurshop

  Vergelijk de aangeraden maaltijdservices en maak een keuze. Bekijk met name het soort gerechten, bezorg- en betaalmogelijkheden, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Begin met het proefpakket

  De meeste leveranciers bieden een spotgoedkoop proefpakket. Denk dan aan 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Zo kunt u laagdrempelig kennismaken met aantrekkelijke dienstverleners.

 4. Wekelijks bestellen

  Bevalt het proefpakket? Gelukkig, nu kunt u zonder moeite nog een bestelling doen. Gewoonlijk kan dat via de telefoon, met behulp van de menulijst, of met de tablet. De maaltijden worden doorgaans thuisbezorgd middels een persoonlijke bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan kunt u gerechten kiezen op een lijst met ruwweg 15 menu’s. Spreken we over diepvries, dan is het assortiment beperkt tot 50 – 100 blijvende menu’s. Met een tafeltje dekje treft men één maaltijd per dag. Steeds vaker is zelf uw menu samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Ja, heel veel maaltijdservices hanteren een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Als bijv. Gehaktschotel Met Worteltjes of Eendenvlees in zoetzure saus. Daardoor zijn er voor iedereen kant-en-klaar maaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw maaltijdservice.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, leveranciers werken niet met een abonnementsvorm voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd wanneer men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Aan de hand van de unieke menukaart / lijst kunt u gemakkelijk – online, telefonisch of op papier – de maaltijden inplannen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De maaltijden voor ouderen worden meestal door een vaste bezorgdienst iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Bij koelvers: 1 a 2 keer per 7 dagen. Bij vriesvers: maandelijks.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een voedzame maaltijd vormt het fundament van uw lichamelijke gezondheid. Een verse warme schotel mag dan ook niet ontbreken. Veel senioren of mensen met een beperking hebben bepaalde dieetwensen. Op basis daarvan faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Denk aan gemalen, glutenvrij, zoutarm, natriumarm of veganistisch, eiwitrijk, vloeibaar, vegetarisch: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Proven. Heeft u moeite met de financiën? Dan is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Enkele voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: handig als er iets speelt als een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als slikken of kauwen voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit