Maaltijdservice Wulvergem

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Wulvergem voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Wulvergem? Aan de hand van maaltijdbutler.be achterhaalt u snel en simpel alle services in uw eigen gemeente. Maaltijden warm bezorgd, of een bezorgmaaltijd die u gemakkelijk zelf opwarmt: er is veel mogelijk. Nu al voor €4,65. Genieten van Penne Vier Kazen Spinazie & Tomaat of Runderlapje met jus, bloemkool en gekookte aardappelen? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? Er is gelukkig een alternatief. Middels de maaltijdendienst in Wulvergem ontvangt u smaakvolle gerechten, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieWest Vlaanderen
GemeenteHeuvelland
ReactieSmaak valt niet tegen
Postcode8952
Gemiddelde prijs€5,8
Geliefde maaltijdPompoensoep

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Wulvergem

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in de regio van Wulvergem. Denk aan erkende leveranciers als Smartmat of 0. Maar ook lokaal ontstaan er prima partijen en wijkrestaurants. Ieder bedrijf heeft weer z’n eigen type maaltijd en procedures rondom bestellen en betaling. Aan de hand van www.maaltijdbutler.be kan u daardoor de services eenvoudig tegen elkaar afzetten. De keuze maken voor een goede leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zo een stuk gemakkelijker. Twijfelt u nog? Start eens met een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u voorkeuren zoals bijvoorbeeld vegetarische of andere verse dieetmaaltijden in Wulvergem? Dat hoeft niet erg te zijn! Best veel traiteurs passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met 100% verse ingrediënten. Vervolgens worden deze producten gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Met deze techniek blijven voedingswaarden beschermd. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • 100% dagvers
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken middels de shock-freeze procedure ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak blijven zo erg lang goed. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Continue bestellingen plaatsen is hier niet aan de orde.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Porties ruim voldoende
 • Ruime keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Wulvergem. Een prima oplossing voor bijv. senioren die het eten niet meer kunnen opwarmen. U kunt meteen aanschuiven! Dikwijls geïnitieerd door een lokale keuken.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Extra hulp mogelijk
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Meerdere firma’s faciliteren daarnaast een extra boodschappendienst voor ouderen. Zo krijgt men zonder moeite praktische of verse producten als komijnekaas of beschuit. Gewoonlijk gratis bezorgd wanneer u dat wil.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Wulvergem vergelijken

Af en toe profiteren van een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Wulvergem? Of geeft u de voorkeur aan echt 100% verse koelverse thuismaaltijden? Of houdt u juist van een organisatie gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? Er is de keuze uit relatief veel thuismaaltijden die passen bij uw uw eisen en voedingsadvies. U kunt denken aan Spelt Risotto Tomatensaus, Groentemix of Boereworst Rode Kool Aardappel Peterselie? Via onze vergelijker ontdekt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in en rondom Heuvelland. Onze tip: begin met een proefpakket. Dikwijls kunnen ouderen via een proefbox complete bereide gerechten met verse producten en zonder conserveringsmiddelenproberen. U kunt via verschillende manieren bestellen. Het eten wordt bezorgd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Wulvergem voor ouderen variëren nogal. De prijs voor een gerecht komt tot stand door bijvoorbeeld de leverancier, het aantal verwerkte maaltijden, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Hamburger Witloof Aardappelen wordt al bezorgd vanaf €5,1.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Witte Pens Met Rodekool En Puree is verkrijgbaar vanaf €3,9.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Stamppot boerenkool met worst kan je kopen vanaf €5,55.
Het diner is niet het enigste: Wat te denken van Witlofsoep, een extra salade en iets lichts zoals Brownie na. Zijn kosten voor u een probleem? Soms kan u ondersteuning aanvragen via uw gemeente Heuvelland voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Pasta/tonijnschotel
 • Spaghetti bolognese
 • Geglaceerde wortel
 • Hutspot met hachee
 • Zalmfilet in saus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Wulvergem bestellen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Check als eerst welk soort ouderenmaaltijd in lijn is met uw gesteldheid. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Selecteer een traiteurshop of cateringdienst

  Vergelijk aangeraden maaltijddiensten en selecteer er een. Controleer goed de voedingswaarden, op welke manieren u kunt bestellen, en recensies van andere klanten.

 3. Proefpakket bestellen

  De grote maaltijd-verzorgers stunten met een extra goedkoop proefpakket. U kunt denken aan 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Hierdoor kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met geschikte dienstverleners.

 4. Bezorgafspraken maken

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? In dat geval kunt u dagelijks nieuwe gerechten bestellen. Bij veel aanbieders doet u dat door even te bellen, door de menukaart in te vullen, of via de website. De kant-en-klaar maaltijden worden veelal tot in de keuken geleverd via een vertrouwde bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Zodra u kiest voor koelvers, dan profiteert u van een menukaart met grofweg 15 menu’s. In het aanbod van diepvries is er een keus te maken uit 80+ blijvende menu’s. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan treft men een speciaal dagmenu. In steeds meer gevallen is zelf ingrediënten combineren een optie die wordt aangeboden.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Ja, heel veel maaltijdverstrekkers hebben een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. ZoalsTagliatelle, kip, paddestoelen en Kerriesoep. Zodoende zijn er voor alle ouderen seniorenmaaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij de organisatie waar u klant bent.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht abonnementsvorm voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd nadat u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Met behulp van de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u snel en simpel – online, telefonisch of met een bestellijst – de gerechten inkopen.

Hoe verloopt de levering?

De opwarmmaaltijden worden gewoonlijk door een regionale bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Koelvers: 2 wekelijks. In het geval van vriesvers: 1 – 2 keer per 4 weken.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een voedzame maaltijd bevordert uw algehele gesteldheid. Een warme schotel in de avond is essentieel. Sommige ouderen of gehandicapten volgen een dieet of hebben een allergie. Daardoor faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden thuisbezorgd. Denk aan natriumarm, zoutarm, glutenvrij, gemalen of juist koolhydraatarm, vegetarisch, eiwitrijk, veganistisch: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Wulvergem. Heeft u een laag inkomen? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: zeer nuttig als er iets speelt als een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat slikken of kauwen lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit