Maaltijdservice Franière

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Franière voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar verse maaltijden aan huis voor ouderen in Franière? D.m.v. onze tool vergelijkt u moeiteloos alle aanbieders in uw eigen gemeente. Een warme maaltijdvoorziening, of koelverse gerechten die een paar minuten in de microgolf gaan: u maakt zelf de keuze. En dat al vanaf €4,30. Smullen van Varkensoester met champignonroomsaus, snijbonen en aardappelschijfjes met peterselie en Draadjesvlees in biersaus, stoofpeertjes, aardappelkoekjes? Maar lukt het niet (meer) om voor uzelf boodschappen te doen en te koken? Geen probleem! Via de maaltijddienst in Franière krijgt u ambachtelijke gerechten, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieNamen
GemeenteFloreffe
RecensieZou niet zonder kunnen
Postcode5150
Prijs per gerecht€5,57
Nummer 1-maaltijdNasi kip saté

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Franière

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in Franière. Neem landelijke aanbieders als Vlotter en/of Ekomenu. Maar ook op regionaal niveau ontwikkelen zich verscheidene organisaties en speciale eetpunten. Iedere optie levert een eigen assortiment en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Aan de hand van deze website kunt u derhalve de services probleemloos met elkaar vergelijken. Het selecteren van de best passende leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zodoende een beetje makkelijker. Eerst kijken of het wat is? Profiteer nu van een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Spelen er menu-voorkeuren zoals bijv. eiwitrijke of andere verse dieetmaaltijden in Franière? Er kan meer dan u denkt! Een aanzienlijk deel van de traiteurs en cateraars kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met de meest verse ingrediënten. Daarna worden ze direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Met deze techniek blijven vitaminen en mineralen gewaarborgd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Meest verse ingrediënten
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken razendsnel ingevroren (shock-freeze). Kleur, smaak en geur gaan zo niet verloren. Meerdere maanden te bewaren. Elke week een bezorging hoeft dan ook vaak niet.

 • Maandenlang te bewaren
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • NL en buitenlandse keuken

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Franière. Perfect voor bijv. gehandicapten die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Meestal geïnitieerd door een lokale keuken.

 • Warm thuisbezorgd
 • WMO mogelijkheden
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Verscheideneservices faciliteren daarnaast een speciale boodschappendienst voor bejaarden. In dat geval krijgt u probleemloos praktische of verse producten als vleeswaren en zoetwaren. Normaliter gratis mee bezorgd op een vast tijdstip.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Franière vergelijken

Houdt u van een complete diepvriesmaaltijd in Franière? Of neigt u meer naar een structurele oplossing zoals koelverse maaltijden voor senioren? Of zoekt u een service die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? We onderscheiden velerlei mogelijkheden die overeenstemmen met uw eisen en menu voorkeuren. Denk maar aan Bulgur Met Geitenkaas, Broccoli & Bloemkool of Gemalen Kip In Cremesaus Met Broccoli En Puree? Verderop bekijkt u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in de omgeving Floreffe. Let ook goed op het proefpakket. Doorgaans kunt u extra voordelig heerlijke bereide gerechten met veel groenten en zonder ongezonde toevoegingen proberen. U kunt via verschillende manieren bestellen. Het eten wordt geleverd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Franière voor ouderen fluctueren ontzettend. Het uiteindelijke tarief wordt gevormd door zaken als de organisatie, het soort maaltijd, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd als Lamsslavink Bloemkool Bechamelsaus En Krieltjes is er al vanaf €5,75.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Varkensstoofvlees Andijvie En Krielaardappelen kan je kopen vanaf €3,6.
 • Een warme dagschotel als Thais gestoofde vis, wilde rijst, doperwten wordt al bezorgd vanaf €6,8.
Een verse maaltijd kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Avocadosoep, iets te drinken en een toetje als Gortepap om mee af te sluiten. Heeft u weinig financiële middelen? In sommige gevallen kunt u vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Floreffe voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Top-5 bereide maaltijden

 • Paëlla
 • Hongaarse goulash, doperwtjes, rijst
 • Spinazie à la crème met champignons
 • Rode bieten met een speklap en jus
 • Rookworst met stamppot zuurkool

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Franière aanvragen

 1. Inventariseer wensen

  Ga eerst na wat voor ouderenmaaltijd in lijn is met uw wensen. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Selecteer een cateringdienst of traiteur

  Vergelijk de professionele maaltijddiensten en kies een geschikte. Let met name op het maaltijd-aanbod, keuze in bezorgdagen, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Proefpakket bestellen

  De professionele verstrekkers hebben een spotgoedkoop proefpakket. Vaak gaat het om 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Hierdoor kunt u op een prettige manier kennismaken met voordelige maaltijdservices.

 4. Vaste levermomenten

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Dan kan men gemakkelijkeen nieuwe bestelling doorgeven. Dikwijls kan dit via een speciaal telefoonnummer, via een menulijst, of met de tablet. De maaltijden voor thuis worden altijd bezorgd middels een vertrouwde bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Bij koelverse gerechten krijgt u meestal te maken met een bestellijst met ruwweg 25 menu’s. Kiest u voor diepvries dan is er een keus te maken uit 100+ blijvende gerechten. Met een tafeltje dekje kiest u voor een vaststaand menu per dag. In sommige gevallen is vers op maat een extra service die wordt aangeboden.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Praktisch alle leveranciers hebben een speciale categorie met dieetmaaltijden. Onder andere Speklap in jus, rode bietjes en gekookte aardappelen of Kalkoen met paddenstoelenroomsaus, boterbonen en aardappelpuree. Daardoor zijn er voor iedereen gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen abonnementsvorm voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis op het moment dat men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Door gebruik te maken van de standaard bestellijst kunt u wekelijks zelf – online, telefonisch of op papier – een bestelling doorgeven.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De menu’s worden in de meeste gevallen door uw eigen bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Het koelverse aanbod elke 3/4 dagen. Bij vriesverse maaltijden om de 14 dagen.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een verse maaltijd bevordert uw algehele gesteldheid. De warme schotel is heel belangrijk. Veel ouderen of mensen met een beperking eten volgens een bepaald dieet. Hierom onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden voor thuis. Het gaat om lactosevrij, zoutarm, gemalen, natriumarm en ook veganistisch, vloeibaar, eiwitrijk, koolhydraatarm: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Franière. Heeft u een laag inkomen? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: ideaal als u te maken heeft met glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken en/of kauwen een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit