Maaltijdservice Soye

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Soye voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Soye? Aan de hand van de maaltijdservice-vergelijker doorzoekt u probleemloos alle bezorgers die bij u thuisbezorgen. Maaltijden warm bezorgd, of diepvriesmaaltijden die alleen maar even de microgolf in hoeven: het kan allemaal. Verkrijgbaar vanaf €4,35 per keer. Aan tafel voor Varkensgehaktbal met vleesjus, aardappelpuree, broccoli en Groentensoep? Maar lukt zelf koken niet meer? Dat hoeft niet erg te zijn! Dankzij de maaltijdendienst in Soye hebt u toegang tot uitstekende gerechten, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieNamen
GemeenteFloreffe
ReactieAl jarenlang klant
Postcode5150
Prijs per maaltijd€5,58
Maaltijd-topperBami kip saté

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Soye

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in de regio van Soye. We hebben het over veel gekozen firma’s als 15Gram of 0. Maar ook lokaal zijn er uitstekende partijen en wijkrestaurants. Elk bedrijf hanteert een eigen manier van bereiding en voorwaarden. D.m.v. de maaltijdservice-vergelijker kunt u derhalve de bezorgdiensten snel en makkelijk tegen elkaar afzetten. Het kiezen van de beste aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zo een stuk gemakkelijker. Zijn er meerdere opties? Start eens met een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u maaltijdvoorkeuren als bijvoorbeeld eiwitrijke of andere verse dieetmaaltijden in Soye? Dat hoeft niet erg te zijn! Flink wat traiteurs en cateraars worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, vol verse producten en veel groenten. Daaropvolgend worden deze maaltijden gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Door deze handeling blijven voedingswaarden optimaal behouden. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Maximale versheid
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het koken in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Mineralen, vitamines en smaak blijven in goede conditie. Maximaal 3 maanden houdbaar. Continue bestellingen plaatsen is geen verplichting.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Kleine en grote porties
 • Maaltijden uit alle keukens

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Soye. Vaak toegepast door bijv. gehandicapten die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Normaliter afgehandeld door een plaatselijk restaurant.

 • Vanuit de pan op het bord
 • 100% vers
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Meerdere organisaties voorzien in een nuttige boodschappendienst voor senioren. Daarmee bestelt u moeiteloos de boodschappen zoals roomboter en afbakbroodjes. Gewoonlijk gratis mee bezorgd wanneer u dat wil.

 • Direct alles in huis
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Soye vergelijken

Houdt u van een gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in Soye? Of bent u meer op zoek naar gezonde en lekkere koelverse opwarmmaaltijden? Of neigt u meer naar een instelling met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? Er zijn allerlei mogelijkheden die in lijn zijn met uw voorkeuren en voedingsadvies. Wat te denken van Gemalen Varkensvlees Met Erwten En Aardappelpuree of Runderstoofpotje Stroganoff Snijbonen Krieltjes? Onderstaand vergelijkt u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in en rondom Floreffe. Overweeg ook altijd het proefpakket. In veel gevallen kan men voor aantrekkelijke prijzen de lekkerste bereide gerechten met verse producten en weinig vet beoordelen. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De gerechten worden geleverd door een vaste bezorger. Er is geen sprake van een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Soye voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs voor een gerecht komt tot stand door bijvoorbeeld het bedrijf, het totale assortiment, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd als Rundstong Madeirasaus Puree is er al vanaf €5,95.
 • Een vriesverse maaltijd als Spaghetti Bolognese Kaas is beschikbaar vanaf €4,35.
 • De daghap voor ouderen als Kip in kerriesaus, doperwten, rijst is beschikbaar vanaf €6.
Het diner is niet het enigste: Wat te denken van Komkommersoep, iets te drinken en een dessert als Chocolade mousse om mee af te sluiten. Zijn kosten voor u een probleem? Doorgaans kunt u vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Floreffe voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Vissoep
 • Sucadelapje, bladspinazie, krieltjes
 • Kip in kerriesaus, doperwten, rijst
 • Macaroni in tomatensaus, ham, kaas
 • Raapstelen stamppot met beenham

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Soye regelen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Achterhaal eerst welke vorm van een ouderenmaaltijd aansluit op uw situatie. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Kies cateraar of traiteurwinkel

  Vergelijk de professionele maaltijdservices en maak een keuze. Let goed op het assortiment, bezorg- en betaalmogelijkheden, en recensies van andere klanten.

 3. Een proefpakket nemen

  De populaire aanbieders werken met een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Bijvoorbeeld 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Door hier gebruik van te maken kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met aantrekkelijke dienstverleners.

 4. Bezorgafspraken maken

  Was de proefbestelling goed? Dan kunt u supersnel weer nieuwe gerechten bestellen. Vaak is dat mogelijk via de telefoon, door gerechten in te vullen, of met de computer. De maaltijden voor ouderen worden vaak bezorgd tot in de keuken via een vriendelijke bezorgservice in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Zodra u kiest voor koelvers, dan is er een wekelijks keuzemenu met gemiddeld 30 menu’s. In het aanbod van diepvries kunt u meestal kiezen uit 50 – 100 blijvende gerechten. Met een tafeltje dekje is er vaak een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. In sommige gevallen is zelf uw menu samenstellen een mogelijkheid.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke services gebruiken een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Onder andere Rundergehaktbal met vleesjus, gekookte aardappelen rode kool met appel en Lamsslavink Bloemkool Bechamelsaus En Krieltjes. Zo zijn er voor alle bejaarden warme maaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw bezorger.

Is er een minimale afname?

Nee, er is geen sprake van een abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats in het geval men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Door middel van een handige bestellijst kunt u iedere week zelfstandig – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de gerechten laten brengen.

Wanneer wordt er geleverd?

De gerechten worden normaliter door uw eigen bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Het koelverse aanbod wekelijks. Bij vriesverse maaltijden om de 14 dagen.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Verse voeding heeft invloed op een goede balans en energie. De warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Sommige senioren of beperkten eten volgens een strikt dieet. Hierom zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden voor thuis. Het gaat om zoutarm, natriumarm, gemalen, lactosevrij of wellicht vloeibaar, vegetarisch, koolhydraatarm, veganistisch: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Soye. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: een uitkomst in het geval van een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als als slikken & kauwen complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit