Maaltijdservice Puurs-Sint-Amands

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Puurs-Sint-Amands voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Puurs-Sint-Amands? Met behulp van maaltijdbutler.be vindt u overzichtelijk alle leveranciers die leveren in uw plaats. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of dagverse maaltijden die een paar minuten in de microgolf gaan: u bepaalt het helemaal zelf. Dit kan al vanaf €4,45 per maaltijd. Aan tafel voor Push Up Meatballs of Kip kerrie ananas met risotto? Maar is koken/boodschappen doen (tijdelijk) onmogelijk? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Door de maaltijdendienst in Puurs-Sint-Amands smult u weer van ambachtelijke maaltijden, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieAntwerpen
GemeentePuurs-Sint-Amands
ReactieSociale & Signalerende functie
Postcode2870
Prijs per gerecht€6,31
Vaak gekozen maaltijdMacaroni

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Puurs-Sint-Amands

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in de omgeving van Puurs-Sint-Amands. U kunt denken aan populaire leveranciers als Foodbag of Carrefour. Maar ook in de buurt bestaan er tal van aanbieders en sociale voorzieningen. Ieder bedrijf wordt bestempeld door een “eigen” manier van bereiding en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Met behulp van de maaltijdservice-vergelijker kan u daardoor de services eenvoudig tegen elkaar afzetten. Het kiezen van een degelijke verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij dan een beetje makkelijker. Eerst eens proberen? Bestel dan een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Zijn er allergieën of dieetwensen als kaliumbeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Puurs-Sint-Amands? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Legio traiteurs voor bejaarden zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met altijd kakelverse ingrediënten. Vervolgens worden deze producten gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Hierdoor blijven smaak en voedingswaarden intact. Het is 1 week houdbaar.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Vol van smaak
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en ingevroren via de shock-freeze methode. Belangrijke voedingsstoffen raken niet bedorven. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Continue bestellingen plaatsen is niet altijd nodig.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Ruime keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Puurs-Sint-Amands. Vaak toegepast door bijv. chronisch zieken die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. Het eten wordt warm bezorgd. Normaliter verzorgd door een lokale keuken.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • WMO mogelijkheden
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

De meeste bezorgers hanteren ook een handige boodschappendienst voor senioren. Hierdoor bestelt men direct de boodschappen zoals grillworst of koffiekoeken. Meestal kosteloos afgeleverd op een vast tijdstip.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Tot in de keuken geleverd
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Puurs-Sint-Amands vergelijken

Zoekt u een smaakvolle diepvriesmaaltijd in Puurs-Sint-Amands? Of neigt u meer naar de meest verse koelverse thuismaaltijden? Of neigt u meer naar een bedrijf die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? U kunt kiezen uit vele type aanbieders die voldoen aan uw wensen en voedingsadvies. Neem nu Vlaamse Karbonaden Met Appelmoes En Aardappelen of Bulgur Met Geitenkaas, Broccoli & Bloemkool? Via onze vergelijker vindt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in en nabij Puurs-Sint-Amands. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Meestal kan men voor aantrekkelijke prijzen ambachtelijke bereide gerechten met verse ingrediënten en zonder ongezonde toevoegingen proeven. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. Het eten wordt bezorgd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. U zit niet vast aan een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Puurs-Sint-Amands voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs hangt af van aspecten als de maaltijdservice, het totale assortiment, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Kalfsworst Bloemkool Aardappelen is er al voor €5,4.
 • Vriesverse maaltijd als Lamsslavink Bloemkool Bechamelsaus En Krieltjes is verkrijgbaar vanaf €4,35.
 • Een warme daghap voor senioren als Vissoep wordt al bezorgd vanaf €6,6.
De maaltijden is niet het enigste: Wat te denken van Okrosjka, een gezonde salade en een toetje als Vanille mousse achteraf. Is uw budget niet toereikend? Doorgaans kunt u een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Puurs-Sint-Amands voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Top-5 bereide maaltijden

 • Sukadelapje in jus
 • Nasi babi pangang
 • Lamsvlees in saus
 • Nasi babi ketjap
 • Gebakken witvis

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Puurs-Sint-Amands aanvragen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Check als eerst wat voor soort maaltijdservice in overeenkomst is met uw situatie. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Vergelijk traiteurs en cateraars

  Vergelijk meest gekozen maaltijdvoorzieningen en kies een geschikte. Check vooral de voedingswaarden, de bestel en bezorgopties, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Begin met het proefpakket

  Het gros van de verstrekkers geven een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Denk dan aan 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Zo kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met gespecialiseerde verstrekkers.

 4. Bestellingen plaatsen

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Zo ja, dan kan men snel en simpel een nieuwe bestelling doorgeven. In veel gevallen is dat mogelijk telefonisch, met behulp van de menulijst, of via de iPad. De bezorgmaaltijden worden meestal geleverd aan huis door een lokale leverancier in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Bij dagvers / koelverse gerechten is er een wekelijks keuzemenu met gemiddeld 30 menu’s. Gaat men voor diepvries, dan is het assortiment beperkt tot 90+ vaste maaltijden. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan treft men een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. In sommige gevallen is zelf een maaltijd samenstellen ook een optie.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer maaltijdservices hebben een speciale menulijst voor mensen met een dieet. ZoalsLinzensoep met bleekselderij en Draadjesvlees in rode wijnsaus. Zodoende zijn er voor alle bejaarden thuismaaltijden voor senioren! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw bezorger.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, er geldt geen contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd wanneer men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Aan de hand van een handige bestellijst kunt u gemakkelijk – met de papieren lijst, online of telefonisch – uw wensen doorgeven.

Hoe werken de leveringen?

De microgolf-maaltijden worden normaliter door uw eigen bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Bij koelvers spreken we van wekelijks. Binnen het vriesverse segment elke 14 dagen.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een verse maaltijd vormt de basis voor uw energie en levenslust. De warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Diverse bejaarden of invaliden hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Hierdoor kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden thuisbezorgd. U kunt denken aan lactosevrij, glutenvrij, gemalen, zoutarm of misschien veganistisch, vloeibaar, eiwitrijk, vegetarisch: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Puurs-Sint-Amands. Heeft u moeite met de financiën? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: zeer nuttig in het geval van een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen en/of slikken lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente