Maaltijdservice Terhagen

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Terhagen voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Terhagen? Geholpen door maaltijdbutler.be bekijkt u probleemloos alle aanbieders in uw eigen gemeente. Tafeltje dekje, of een koelverse maaltijd die u gemakkelijk zelf opwarmt: u maakt zelf de keuze. En dat al vanaf €3,65 per persoon. Genieten van Kipcordon Bleu Appel/Abrikoos Met Puree of Kerriesoep? Maar gaat het koken u moeilijk? Geen probleem! Met behulp van de maaltijdendienst in Terhagen ontvangt u smaakvolle gerechten, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieAntwerpen
GemeenteRumst
Waarom bestellen?Met dieetmaaltijden
Postcode2840
Prijs per maaltijd€6,29
Vaak bestelde maaltijdChili con carne, gehakt, rijst

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Terhagen

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten die bezorgen in Terhagen. U kunt denken aan interessante firma’s als Delimeal en Carrefour. Ook binnen de gemeente ontwikkelen zich verscheidene instanties en restaurants. Elke leverancier wordt gekenmerkt door een eigen type maaltijd en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Geholpen door de maaltijdservice-vergelijker kunt u de firma’s snel en makkelijk vergelijken op allerlei onderdelen. Het kiezen van een goede dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat hierdoor wat overzichtelijker. Zijn er meerdere opties? Kijk dan eerst naar een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Is er sprake van specifieke wensen als bijvoorbeeld kaliumbeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Terhagen? Geen probleem! Steeds meer traiteurs passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met altijd kakelverse ingrediënten. In de volgende stap worden deze maaltijden snel teruggekoeld. Hierdoor blijven vitaminen en mineralen onaangeroerd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Ambachtelijk bereid
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het koken ingevroren via de shock-freeze methode. Vitamines en mineralen blijven zo erg lang goed. Maximaal 3 maanden houdbaar. Wekelijks een bezorger aan huis hoeft dan ook vaak niet.

 • Lang houdbaar
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Vlaamse Klassiekers

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Terhagen. Perfect voor bijv. chronisch zieken die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Meestal gedaan door een lokale zorginstelling.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Veel services voorzien in een handige boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Hierdoor haalt men eenvoudig verse of handige boodschappen als vlokken en desem bol spelt. Veelal kosteloos bezorgd met de maaltijden.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Terhagen vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een uitstekende diepvriesmaaltijd in Terhagen? Of houdt u juist van een structurele oplossing zoals koelverse thuismaaltijden? Of neigt u meer naar een aanbieder gericht op tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? Er is de keuze uit allerlei soorten maaltijden die voldoen aan uw wensen voedingspatroon. U kunt denken aan Penne Pesto Kip Wokgroenten of Groenteburger, Groene Groenten, Wortelsaus Spelt? Op maaltijdbutler.be achterhaalt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in de streek Rumst. Onze tip: begin met een proefpakket. Steeds vaker kunt u extra voordelig smaakvolle bereide gerechten met veel voedingsstoffen en weinig kunstmatige toevoegingen proberen. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. De menu’s worden bezorgt door een lokale / regionale bezorger. U zit niet vast aan een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Terhagen voor ouderen variëren nogal. De prijs die u betaalt hangt af van aspecten als de leverancier, het totale assortiment, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd als Blinde Vink Met Erwten En Wortelen En Puree is verkrijgbaar vanaf €4,65.
 • Een vriesverse maaltijd als Gemalen Rundsvlees Met Rode Kool En Aardappelpuree is verkrijgbaar vanaf €5,1.
 • Een daghap aan huis als Dieet Kalfsworst Bloemkool Aardappelen is beschikbaar vanaf €7,2.
De avondmaaltijd is vaak uit te breiden met o.a. Kimchi jjigae, een gezonde salade en om het compleet te maken Karnemelkse bloempap na. Beschikt u niet over voldoende geld? In sommige gevallen kunt u ondersteuning aanvragen via uw gemeente Rumst voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Couscous, kip, mergueze worst
 • Reepjes kalkoenvlees in saus
 • Kippenbout à la bonne femme
 • Hutspot, gesneden rundvlees
 • Snijbonen met een kipfilet

Plekken in de omgeving


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Terhagen bestellen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Ga eerst na welk type seniorenmaaltijd past bij uw eetpatroon. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Kies uit de traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk de aangesloten aanbieders en kies een geschikte. Controleer goed het soort gerechten, keuze in bezorgdagen, en de klantwaardering.

 3. Bestel het proefpakket

  De grote maaltijd-verzorgers hanteren een extra goedkoop proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Door hier gebruik van te maken kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met aantrekkelijke dienstverleners.

 4. Bezorgafspraken maken

  Was de proefbestelling goed? In dat geval kunt u supersnel nog een bestelling doen. Meestal kan dat door even te bellen, via een menulijst, of email / internet. De seniorenmaaltijden worden altijd aan huis gebracht via een regionale bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Binnen het koelverse segment profiteert u van een menukaart met plusminus 20 maaltijden. Spreken we over diepvries, dan kan men kiezen uit 100+ vaste menu’s. Via het tafeltje dekje principe is er vaak een vaststaand menu per dag. Bij sommige aanbieders is vers op maat een extra service die wordt aangeboden.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Vaak wel. Bijna alle dienstverleners werken met een ruim assortiment dieetmaaltijden. Zoals bijv. Varkensreepjes met satésaus, taugé-kool-paprikamix en witte rijst of Vispannetje fruits de mer met groenten in kreeftensaus. Aardappelgratin. Handig, want zo kan iedereen gebruik maken van bezorgmaaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw leverancier.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht vast abonnement voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd zodra u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Door gebruik te maken van de unieke menukaart / lijst kunt u iedere week zelfstandig – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – een bestelling plaatsen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De bezorgmaaltijden worden in de meeste gevallen door een vaste bezorgdienst iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Binnen het koelverse segment 1 a 2 keer per 7 dagen. Binnen het vriesverse segment 1 of 2 keer per maand.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een gewoon goede maaltijd draagt bij aan uw vitaliteit en gezondheid. Elke dag een warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Diverse senioren of mensen met een beperking eten volgens een strikt dieet. Op basis daarvan kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden voor thuis. U kunt denken aan natriumarm, glutenvrij, zoutarm, gemalen en ook vegetarisch, veganistisch, koolhydraatarm, vloeibaar: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Terhagen. Is uw inkomen niet toereikend? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Wat voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: een uitkomst bij een situatie als een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat slikken en kauwen een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit