Maaltijdservice Quaregnon

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Quaregnon voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in verse maaltijden aan huis voor ouderen in Quaregnon? Door middel van de maaltijdservice-vergelijker achterhaalt u probleemloos alle firma’s die leveren in uw plaats. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of microgolf-maaltijden die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: u kunt alle kanten op. Te bestellen vanaf €4,05 per persoon. Aanschuiven voor Spinazie schotel met gehaktbal en Kipstukjes in mosterdsaus? Maar is zelf koken geen optie meer? Er is een oplossing! Via de maaltijddienst in Quaregnon krijgt u ambachtelijke gerechten, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieHenegouwen
GemeenteQuaregnon
ReactieAl jarenlang klant
Postcode7390
Gemiddelde prijs€5,49
Vaak bestelde maaltijdSchelvis in Dijon-mosterdsaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Quaregnon

We zien meer en meer maaltijdendiensten die actief zijn in Quaregnon. Neem bijv. erkende aanbieders als Prego en Intermarché. Maar ook in de buurt kan men kiezen voor verscheidene instanties en sociale voorzieningen. Elke aanbieder heeft zo een “eigen” type maaltijd en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Via onze tool kunt u derhalve de bedrijven overzichtelijk naast elkaar zetten. Het selecteren van een solide service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat op die manier een beetje makkelijker. Twijfelt u nog? Begin dan met eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Bestaan er bepaalde wensen als bijv. zoutarme of andere verse dieetmaaltijden in Quaregnon? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Nogal wat cateraars en traiteurs zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met 100% verse ingrediënten. Nadien worden deze producten teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Daardoor blijven voedingswaarden onaangeroerd. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Meest verse ingrediënten
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen shock-freeze ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak blijven optimaal behouden. Weken lang goed te houden. Elke week bestellen is niet altijd nodig.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Porties ruim voldoende
 • Groot keuzemenu

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Quaregnon. Perfect voor bijv. senioren waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Het eten wordt warm bezorgd. Normaliter op touw gezet door een plaatselijk restaurant.

 • Warm thuisbezorgd
 • 100% vers
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Meerdere bezorgers hebben daarnaast een bruikbare boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Zodoende haalt u direct verse of handige boodschappen als ontbijtproducten en ontbijtproducten. Dikwijls zonder bezorgkosten op een vast tijdstip.

 • Direct alles in huis
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Quaregnon vergelijken

Zoekt u een heerlijke diepvriesmaaltijd in Quaregnon? Of heeft u liever een structurele oplossing zoals koelverse maaltijden voor senioren? Of houdt u juist van een service die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? Er zijn een groot aantal mogelijkheden die aansluiten bij uw voorkeuren en mogelijke diëten. Zelf maaltijden online bestellen als Gebraad Provencaalse Wijze Courgettemix Kriel of Dieet Noors Vispannetje Fijne Kruiden Puree? Via onze vergelijker vindt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in en rondom Quaregnon. Bestel eerst eens een proefpakket. In veel gevallen kan men voor aantrekkelijke prijzen voedzame bereide gerechten met verse producten en weinig zout uittesten. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. Uw bestelling wordt bezorgd door een vaste bezorger. U zit niet vast aan een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Quaregnon voor ouderen variëren nogal. De prijs heeft te maken met o.a. de leverancier, de grootte van de keuken, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Gehaktballetje Tomaat Prinsessen Aardappelen is er al voor €6,25.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Gebraad Mosterdsaus Spruiten Knolselderpuree kan je kopen vanaf €4,2.
 • Een warme dagschotel als Koolvisfilet in mosterdsaus is beschikbaar vanaf €6,85.
Het diner is niet waar het bij blijft. Ook Dopewtensoep, een gezonde salade en voor de volledigheid een Zabaglione om het feest compleet te maken. Heeft u weinig financiële middelen? Wellicht kunt u ondersteuning aanvragen via uw gemeente Quaregnon voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Hongaarse goulash, doperwtjes, rijst
 • Kip in kerriesaus, doperwten, rijst
 • Rode bieten met een speklap en jus
 • Penne pesto, kip, groene groenten
 • Runderhachee, stamppot hutspot

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Quaregnon aanvragen

 1. Inventariseer behoeftes

  Ga eerst na welk soort opwarmmaaltijd klopt met uw eetpatroon. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Kies een cateringdienst of traiteurshop

  Vergelijk aangesloten bezorgdiensten en kies een geschikte. Kijk goed na het maaltijd-aanbod, keuze in bezorgdagen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Bestel het proefpakket

  De grote maaltijdservices hanteren een goedkoop of gratis proefpakket. Denk dan aan 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Hierdoor kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met aantrekkelijke dienstverleners.

 4. Elke week een levering

  Beviel het proefpakket? Mooi, dan kunt u wekelijks een nieuwe menulijst invullen. In veel gevallen kan dit via telefoon, door gerechten in te vullen, of email / internet. De gerechten worden in algemene zin thuisbezorgd middels een vertrouwde bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Binnen het koelverse segment is er een wekelijks keuzemenu met ongeveer 30 gerechten. Bij diepvries kunt u meestal kiezen uit 90+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Bij de tafeltje dekje service kiest u voor een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Bij meer en meer leveranciers is zelf een maaltijd samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Praktisch alle maaltijdservices voorzien in een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Zoals bijv. Rundvlees hoy sin. Thaise groentecurry. Nasi goreng en Kipsaté en ei met bami goreng. Hiermee ontvangt men altijd goede kant-en-klaar maaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw leverancier.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd nadat u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Door gebruik te maken van de unieke menukaart / lijst kan men direct en zonder moeite – online, telefonisch of op papier – de gerechten inkopen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De maaltijden worden gewoonlijk door een eigen bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Bij koelvers is dat om de 4 dagen. Binnen het vriesverse segment maandelijks.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een verse maaltijd bevordert uw energie en levenslust. Een lekkere en gezonde warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Diverse bejaarden of invaliden hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Daardoor kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden thuisbezorgd. Dit heeft te maken met gemalen, zoutarm, natriumarm, lactosevrij en ook veganistisch, vloeibaar, eiwitrijk, koolhydraatarm: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Quaregnon. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: een uitkomst wanneer er sprake is van coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen en/of slikken een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente