Maaltijdservice Goegnies-Chaussée

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Goegnies-Chaussée voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Goegnies-Chaussée? Geholpen door www.maaltijdbutler.be doorzoekt u overzichtelijk alle bezorgers in de buurt! Een warme maaltijdservice, of microgolf-maaltijden die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: dat kunt u zelf beslissen. Te bestellen vanaf €3,70 per keer. Genieten van Drumsticks met vleesjus, witte rijst, sperziebonen of Macaroni met ham, kaas en tomatensaus? Maar gaat het koken u moeilijk? Er is een oplossing! Door middel van de maaltijddienst in Goegnies-Chaussée geniet u van de lekkerste maaltijden, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieHenegouwen
GemeenteQuévy
RecensieSimpel bestellen
Postcode7040
Gemiddelde prijs€5,56
Geliefde maaltijdMaaltijdpoffertjes

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Goegnies-Chaussée

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten in Goegnies-Chaussée. Bijvoorbeeld interessante organisaties als Colruyt of Prego. Maar ook lokaal ontwikkelen zich allerlei initiatieven en slagerijen. Iedere aanbieder heeft weer een eigen keuken en bestelvoorwaarden. Geholpen door onze vergelijker kunt u dus de bezorgers probleemloos tegen elkaar afzetten. Het selecteren van de beste verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat zodoende een beetje makkelijker. Weet u niet of het wat voor u is? Start eens met een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Heeft u te maken met bepaalde wensen als bijv. vloeibare of andere verse dieetmaaltijden in Goegnies-Chaussée? Er is gelukkig een alternatief. Legio traiteurs voor bejaarden houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met altijd verse producten. Later wordt het eten gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Met deze techniek blijven smaak en voedingswaarden intact. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Met verse producten bereid
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het koken ingevroren via de shock-freeze methode. Structuur en smaak blijven zo intact. 10 weken lang eetbaar. Een wekelijkse bezorging is geen verplichting.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Kleine en grote porties
 • Grote keuze uit gerechten

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Goegnies-Chaussée. Ideaal voor bijv. senioren die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Vaak georganiseerd door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Verscheideneorganisaties bieden ook een premium boodschappendienst voor senioren. In dat geval bestelt u moeiteloos broodnodige boodschappen als snijworst of kaas extra belegen blaarkop. In algemene zin gratis mee bezorgd op een vooraf gekozen moment.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Op een vast moment in de week
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Goegnies-Chaussée vergelijken

Af en toe profiteren van een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Goegnies-Chaussée? Of heeft u liever vers bereidde koelverse seniorenmaaltijden? Of prefereert u een aanbieder met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? We onderscheiden allerlei menu’s die in lijn zijn met uw wensen en eetpatroon. Zelf maaltijden online bestellen als Gebraad Mosterdsaus Spruiten Knolselderpuree of Dieet Gehaktbal Uiensaus Prei Aardappelen? Hieronder vergelijkt u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in de regio Quévy. Bestel eerst eens een proefpakket. Doorgaans kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling uitstekende bereide gerechten met verse ingrediënten en weinig vet uittesten. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. Uw bestelling wordt geleverd door een vaste bezorger op een vast moment. Aanbieders werken niet met een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Goegnies-Chaussée voor ouderen wijken nogal af. De prijs die u betaalt hangt namelijk af van bijvoorbeeld de organisatie, de mate van versheid, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd zoals Vleesbrood Krieken En Aardappelen Met Peterselie kunt u al laten bezorgen vanaf €4,9.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Dieet Kalfsworst Rode Kool Aardappel bestelt u vanaf €3,5.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Kalfssaucijsjes in specerijenjus. Witlof à la crème. Gekookte aardappelen kunt u al bestellen vanaf €5,7.
Het eten is niet waar het bij blijft. Ook Aspergesoep, een lekker bijgerecht en niet te vergeten een toetje als Panna cotta na. Heeft u een laag inkomen? In sommige gevallen kunt u een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Quévy voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Beste bereide maaltijden

 • Macaroni in tomatensaus, ham, kaas
 • Stamppot Boerenkool met rookworst
 • Raapstelen stamppot met beenham
 • Hete Bliksem met een speklapje
 • Witlofschotel met ham en kaas

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Goegnies-Chaussée aanvragen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Kijk eerst na wat voor ouderenmaaltijd matcht met uw eisen. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies cateraar of traiteurwinkel

  Vergelijk de aangeraden leveranciers en bepaal uw voorkeuren. Bekijk met name het type maaltijden, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en de klantwaardering.

 3. Bestel het proefpakket

  Het gros van de aanbieders stunten met een zeer betaalbaar proefpakket. Vaak gaat het om 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Door hier gebruik van te maken kunt u laagdrempelig kennismaken met geschikte leveranciers.

 4. Vaste levermomenten

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Zo ja, dan kunt u probleemloos nog een bestelling doen. Vaak doet u dat telefonisch, met behulp van de menulijst, of via de iPad. De maaltijden voor ouderen worden standaard thuisbezorgd middels een vriendelijke bezorgservice in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Binnen het koelverse segment is er een wekelijks wisselend assortiment met ongeveer 25 menu’s. Bij diepvries is het aanbod gelimiteerd tot 80+ vaste maaltijden. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan heeft u te maken met een vast weekmenu. In sommige gevallen is zelf samenstellen ook mogelijk.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer dienstverleners bieden een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Als bijv. Vis in hollandaisesaus, tuttifrutti en babyworteltjes en gebakken krieltjes of Gebakken heek in botersaus. Gesmoorde prei. Gekookte aardappelen. Zodoende krijgt iedereen geschikte opwarmmaaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw eigen aanbieder.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, leveranciers werken niet met een doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd zodra men deze ook zelf besteld heeft. Door middel van een speciale menukaart kunt u iedere week zelfstandig – digitaal, telefonisch of met pen en papier – uw wensen doorgeven.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De kant-en-klaar maaltijden worden normaliter door een vaste bezorgdienst op een terugkerend moment in de week geleverd. Het koelverse assortiment om de 4 dagen. Het vriesverse assortiment elke 14 dagen.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een goede maaltijd bevordert uw energie en levenslust. De warme schotel is heel belangrijk. Veel bejaarden of beperkten eten volgens een strikt dieet. Hierdoor faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden aan huis bezorgd. We hebben het over glutenvrij, natriumarm, lactosevrij, gemalen of vloeibaar, eiwitrijk, koolhydraatarm, veganistisch: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Goegnies-Chaussée. Is er sprake van een laag inkomen? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: menu’s met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: perfect bij bijvoorbeeld een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als slikken en/of kauwen voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit