Maaltijdservice Hauset

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Hauset voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Hauset? Door gebruik te maken van onze vergelijker vindt u overzichtelijk alle bezorgers die bij u thuisbezorgen. Maaltijden warm bezorgd, of een vriesvers maaltijd die u gemakkelijk zelf opwarmt: dat kunt u zelf beslissen. Verkrijgbaar vanaf €4,30 per gerecht. Ouderwets genieten van Champignonfricassee met spinazie à la crème en aardappelpuree of Dieet Rundsvlees Spruiten Kookaardappelen? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? Er kan meer dan u denkt! Door middel van de maaltijddienst in Hauset krijgt u uitstekende maaltijden, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieLuik
GemeenteRaeren
RecensieGezond, goed en lekker
Postcode4730
Kosten maaltijd (gemiddeld)€6,45
Geliefde maaltijdGarnalen in chili-roomsaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Hauset

We zien meer en meer maaltijdendiensten die actief zijn in Hauset. We hebben het over grote bezorgers als Traiteur Goossens en/of 0. Ook in de gemeente zelf bestaan er verschillende leveranciers en vrijwilligersorganisaties. Elke leverancier hanteert een heel eigen assortiment en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Met behulp van onze tool kan u de organisaties snel en makkelijk op een aantal punten vergelijken. Het kiezen van een geschikte bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt op die manier leuker en makkelijker. Twijfelt u nog? Ga dan eerst voor eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Heeft u speciale voorkeuren als o.a. lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Hauset? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Opvallend veel traiteurs voor senioren houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met altijd verse producten. Vervolgens worden deze maaltijden direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Door deze handeling blijven smaak en vitamines in topconditie. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Ambachtelijk bereid
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding shock-freeze ingevroren. Structuur en smaak blijven zo erg lang goed. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Continue bestellingen plaatsen is hier niet aan de orde.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Hauset. Ideaal voor bijv. gehandicapten die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. In veel gevallen verzorgd door een lokale zorginstelling.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Maximale versheid
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Veel bezorgers voorzien in een nuttige boodschappendienst voor senioren. Hiermee krijgt u moeiteloos de supermarktartikelen als gekookte achterham of achterham. Gewoonlijk zonder extra kosten bezorgd op een vooraf gekozen moment.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Hauset vergelijken

Af en toe profiteren van een complete diepvriesmaaltijd in Hauset? Of heeft u liever een blijvende oplossing als koelverse seniorenmaaltijden? Of heeft u liever een lokale organisatie die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit een groot aantal bezorgmaaltijden die in lijn zijn met uw wensenlijstje en eventuele voedingsvoorschrift. Wat dacht u van Dieet Gehakt Van Rundsvlees Rode Kool Puree of Kipbrochette Ratatouille En Gebakken Aardappelen? Aan de hand van deze website ziet u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in en rondom Raeren. Onze tip: begin met een proefpakket. Doorgaans is er een proef-mogelijkheid. U kan de lekkerste bereide gerechten met veel voedingsstoffen en weinig kunstmatige toevoegingen keuren. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. De gerechten worden bezorgd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Aanbieders werken niet met een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Hauset voor ouderen zijn erg wisselend. Het uiteindelijke tarief hangt namelijk af van factoren als de organisatie, het totale assortiment, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Vol Au Vent Puree vindt u vaak al vanaf €5,6.
 • Vriesverse maaltijd als Kabeljauw Kreeftensaus Spinazie Koolrabi Aardappel kan je kopen vanaf €5.
 • Een daghap aan huis als Hollands pannetje van varkensvlees met rabarbercompote en aardappelpuree kunt u al laten bezorgen vanaf €7,05.
Het eten is niet het enigste: Wat te denken van Spinaziesoep, een extra salade en niet te vergeten een toetje als Yoghurtijs achteraf. Heeft u een laag inkomen? Mogelijk kan u dan een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Raeren voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Beste bereide maaltijden

 • Spinaziestamppot, braadworst
 • Koolvisfilet in mosterdsaus
 • Stamppot Zuurkool met appel
 • Rundvlees in basilicumsaus
 • Kip kerrie ananas schotel

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Hauset bestellen

 1. Inventariseer behoeftes

  Stel eerst vast welk soort maaltijdservice klopt met uw gesteldheid. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Selecteer een cateringdienst of traiteur

  Vergelijk meest gekozen maaltijd-bedrijven en maak een keuze. Achterhaal altijd eerst het aanbod, de wijze van bezorgen, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Proefpakket bestellen

  De bekende maaltijdservices geven een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Bijvoorbeeld 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Daardoor kunt u op een prettige manier kennismaken met aantrekkelijke verstrekkers.

 4. Elke week een levering

  Was het proefpakket naar wens? In dat geval kan men overzichtelijk nieuwe gerechten bestellen. In veel gevallen kan dat per telefoon, door de menukaart in te vullen, of online. De maaltijden voor senioren worden altijd geleverd aan huis door een persoonlijke bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Binnen het koelverse segment kunt u zelf kiezen van een bestellijst met pakweg 20 gerechten. Bij diepvries hebt u de keuze uit 100+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Bij de tafeltje dekje service treft men één maaltijd per dag. In sommige gevallen is zelf mixen en combineren een extra service die wordt aangeboden.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Vaak wel. Bijna alle maaltijdverstrekkers hanteren een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. ZoalsKalkoenfilet in jus, spinazie a la crème en gekookte aardappelen of Rundersaucijsje met vleesjus, aardappelpuree, stoofpeertjes. Handig, want zo kan iedereen genieten van thuismaaltijden voor senioren! Vragen? Neem contact op met uw leverancier.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, er is geen sprake van een doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd wanneer u deze besteld heeft. Met behulp van de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u gemakkelijk – online, telefonisch of op papier – de maaltijdservice bestellen.

Hoe werkt de bezorging?

De kant-en-klaar maaltijden worden normaliter door een lokale bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Bij koelvers: wekelijks. Bij vriesvers: 1 – 2 keer per 4 weken.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Verse voeding is cruciaal voor uw vitaliteit en gezondheid. Een warme schotel in de avond ligt hieraan ten grondslag. Veel bejaarden of invaliden volgen een dieet of hebben een allergie. Daarom onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden voor thuis. Het betreft lactosevrij, zoutarm, natriumarm, glutenvrij of misschien koolhydraatarm, vloeibaar, eiwitrijk, veganistisch: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Hauset. Voor ouderen met een laag inkomen kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: ideaal bij een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen of slikken een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit