Maaltijdservice Hergenrath

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Hergenrath voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Hergenrath? Met behulp van de maaltijdservice-vergelijker achterhaalt u probleemloos alle organisaties die leveren in uw plaats. Maaltijden warm bezorgd, of dagverse maaltijden die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: u kunt alle kanten op. Te bestellen vanaf €4,95 per keer. Aan tafel voor Bami goreng met rundvlees en Kipcordon Bleu Appel/Abrikoos Met Puree? Maar Is boodschappen doen, koken én afwassen te inspannend voor u? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Geholpen door de maaltijddienst in Hergenrath krijgt u heerlijke gerechten, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieLuik
GemeenteKelmis
ReactieHeldere instructies
Postcode4728
Kosten maaltijd (gemiddeld)€6,44
Geliefde maaltijdVisstukjes in kruidensaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Hergenrath

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in Hergenrath. U kunt denken aan populaire leveranciers als Viangro en/of Prego. Maar ook op regionaal niveau ontwikkelen zich verschillende organisaties en zorginstellingen. Iedere leverancier levert een eigen assortiment en procedures rondom bestellen en betaling. D.m.v. de maaltijdservice-vergelijker kan u daardoor de firma’s eenvoudig op een rijtje zetten. De keuze maken voor een solide leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt op die manier wat minder gecompliceerd. Moeite met kiezen? Kijk dan eerst naar een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Is er sprake van allergieën of dieetwensen als o.a. veganistische of andere verse dieetmaaltijden in Hergenrath? Geen probleem! Steeds meer traiteurs voor bejaarden worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met 100% verse ingrediënten. Hierna wordt het eten gekoeld en goed verpakt. Door deze handeling blijven structuur en smaak ongeschonden. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Vol van smaak
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Belangrijke voedingsstoffen blijven in goede conditie. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Elke week bestellen hoef je niet te doen.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Gezond en lekker
 • Maaltijden uit alle keukens

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Hergenrath. Ideaal voor bijv. ouderendie geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. Gerechten zijn direct op te eten. Vaak op touw gezet door een lokale keuken.

 • Direct aanschuiven
 • WMO mogelijkheden
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Verschillende bedrijven faciliteren daarnaast een nuttige boodschappendienst voor gehandicapten. In dat geval bestelt men eenvoudig verse of handige boodschappen als griekse yoghurt en koffieroomcups. Doorgaans kosteloos afgeleverd door uw eigen bezorger.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Tot in de keuken geleverd
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Hergenrath vergelijken

Af en toe profiteren van een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Hergenrath? Of heeft u liever een blijvende oplossing als koelverse bezorgmaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een instelling gericht op tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? We onderscheiden verscheidene opties die kloppen met uw omstandigheden en mogelijke diëten. U kunt denken aan Gemalen Kip In Cremesaus Met Broccoli En Puree of Dieet Rundstong Tomatensaus Puree? Hieronder bekijkt u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in de regio Kelmis. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Gewoonlijk kunt een voor een lage prijs smaakvolle bereide gerechten met lekker veel groenten en weinig kunstmatige toevoegingen keuren. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. De maaltijden worden bezorgd door een lokale / regionale bezorger. Er is geen sprake van een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Hergenrath voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs die u betaalt wordt samengesteld door factoren als de leverancier, het aanbod in gerechten, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Wortelstamppot Met Rundsstoverij is verkrijgbaar vanaf €5,5.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Luikse Balletjes Sperziebonen Bieslookpuree kan je kopen vanaf €3,8.
 • Een thuisbezorgde daghap als Runderlapje in jus, spruitjes en aardappelpartjes met peterselie is beschikbaar vanaf €6,4.
De recepten is niet het enigste: Wat te denken van Pindasoep, een stukje fruit en om het compleet te maken Aardbeien na. Beschikt u niet over voldoende geld? Mogelijk kan u dan een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Kelmis voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

 • Provincie: Luik
 • Gemeente: Kelmis
 • Postcodegebied: 4728

Beste bereide maaltijden

 • Stamppot spinazie a la creme
 • Gepaneerde kalkoenschnitzel
 • Poffertjes met poedersuiker
 • Runderhachee met rode kool
 • Pastaschotel met spinazie

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Hergenrath aanvragen

 1. Wat zijn de wensen?

  Ga eerst na welk soort bezorgmaaltijd aansluit op uw wensen. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Maak een keuze voor een traiteur / cateraar

  Vergelijk de gespecialiseerde bezorgservices en kies er een. Let goed op de versheid van ingrediënten, op welke manieren u kunt bestellen, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De populaire dienstverleners hanteren een extra goedkoop proefpakket. Bijvoorbeeld 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Hierdoor kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met geschikte dienstverleners.

 4. Bezorgafspraken maken

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Gelukkig, nu kan men gelijk een nieuwe bestelling doorgeven. Steeds vaker is dat mogelijk door te bellen, door gerechten in te vullen, of met de computer. Uw bestelling wordt niet zelden tot in de keuken geleverd via een vriendelijke bezorgservice in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Binnen het koelverse segment is er een wekelijks wisselend assortiment met om en nabij de 20 gerechten. Bij diepvries is het aanbod gelimiteerd tot 90+ blijvende gerechten. Bij de tafeltje dekje service treft men een vaststaand menu per dag. Meer en meer is vers op maat een mogelijkheid.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Praktisch alle services voorzien in een speciale categorie met dieetmaaltijden. Zoals bijv. Dieet Varkensvlees Broccolimix Puree en Sucadelapje met jus, witlof à la crème en gekookte aardappelen. Hierdoor krijgt iedereen geschikte thuismaaltijden voor senioren! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw maaltijdservice.

Is er een minimale afname?

Nee, er geldt geen doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd indien u zelf een bestelling geplaatst heeft. Via de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u wekelijks zelf – met de papieren lijst, online of telefonisch – uw wensen doorgeven.

Wanneer wordt er bezorgd?

De maaltijden voor ouderen worden meestal door een eigen bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. In het geval van koelvers: elke week 2 keer. In het geval van vriesvers: om de 14 dagen.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Gezond en vers eten draagt bij aan uw lichamelijke gezondheid. De warme schotel mag dan ook niet ontbreken. Veel bejaarden of gehandicapten hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Hierom bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden aan huis. Het gaat om glutenvrij, zoutarm, natriumarm, gemalen of misschien vloeibaar, koolhydraatarm, vegetarisch, veganistisch: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Hergenrath. Is er sprake van een laag inkomen? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: ideaal als er iets speelt als coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken of kauwen steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit