Maaltijdservice Bomal

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Bomal voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Bomal? Dankzij deze website vindt u moeiteloos alle aanbieders die maaltijden thuisbezorgen. Een warme maaltijdvoorziening, of microgolf-maaltijden die alleen maar even de microgolf in hoeven: de mogelijkheden zijn enorm. En dat al vanaf €4,35. Aan tafel voor Filetlapje met milde peperroomsaus, prei à la crème en mini krieltjes met boter en Hamburger Bbq Saus Appelmoes Gebakken Aardappel? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Dankzij de maaltijdendienst in Bomal profiteert u van voedzame maaltijden, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieWaals Brabant
GemeenteRamillies
RecensieAandacht en ambacht
Postcode1367
Kosten maaltijd (gemiddeld)€5,33
Maaltijd-topperGepaneerde kalkoenschnitzel

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Bomal

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten in en rondom Bomal. Denk aan interessante firma’s als Dienstenthuis.be of Dienstenthuis.be. Ook binnen de gemeente zijn er interessante partijen en wijkrestaurants. Elke leverancier biedt een eigen aanbod en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Geholpen door onze vergelijker kan u daardoor de bezorgdiensten op uw gemak naast elkaar bekijken. Het uitzoeken van de beste verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat zo een stuk gemakkelijker. Zijn er meerdere opties? Ga dan eerst voor een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Zijn er bepaalde wensen zoals bijvoorbeeld gluten- en lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Bomal? Er kan meer dan u denkt! Veel traiteurs in België passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, vol verse producten en veel groenten. Daarna worden de ingrediënten gekoeld naar onder 5⁰C. Door deze handeling blijven geur, kleur en smaak ongedeerd. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Meest verse ingrediënten
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Weinig zout en vetten

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen middels de shock-freeze procedure ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak blijven gewaarborgd. Voor meerdere maanden houdbaar. Iedere 7 dagen inkopen doen hoeft dan ook vaak niet.

 • Maandenlang te bewaren
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Groot keuzemenu

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Bomal. Perfect voor bijv. bejaarden die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. Normaliter geïnitieerd door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Diverse firma’s beschikken over een handige boodschappendienst voor ouderen. Op die manier haalt men direct de boodschappen zoals halfvolle yoghurt of oploskoffie. In de regel kosteloos afgeleverd tot in de keuken.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Bomal vergelijken

Af en toe profiteren van een uitstekende diepvriesmaaltijd in Bomal? Of zoekt u echt 100% verse koelverse seniorenmaaltijden? Of prefereert u een organisatie gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? Er is de keuze uit een groot aantal type aanbieders die overeenstemmen met uw voorkeuren voedingspatroon. Wat dacht u van Runderrollade Jus Bloemkool Bechamel Aardappelen of Spelt Risotto Tomatensaus, Groentemix? Via onze vergelijker achterhaalt u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in de streek Ramillies. Bekijk goed het proefpakket. Bij veel aanbieders kunnen ouderen via een proefbox heerlijke bereide gerechten met veel voedingsstoffen en weinig kunstmatige toevoegingen beoordelen. U kunt via verschillende manieren bestellen. De menu’s worden geleverd door een persoonlijke bezorger. Er geldt geen doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Bomal voor ouderen zijn ontzettend divers. Het uiteindelijke tarief komt tot stand door onderdelen als de aanbieder, het productieproces, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd als Kip Op Grootmoeders Wijze is er al vanaf €5,8.
 • Diepvriesmaaltijd als Koolvis Hollandaisesaus Preiroom Krielaardappel vindt u vaak al vanaf €5,15.
 • De daghap voor ouderen als Rundergehaktbal in jus kunt u al bestellen vanaf €5,6.
De gerechten kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Thenthuk, een stukje fruit en niet te vergeten een toetje als Panna cotta om het feest compleet te maken. Heeft u een laag inkomen? Doorgaans kunt u hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Ramillies voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Garnalensoep
 • Savooiekool
 • Aspergesoep
 • Biogarde
 • Kippenpoot met doperwtjes wortel

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Bomal bestellen

 1. Inventariseer behoeftes

  Bedenk eerst wat voor soort seniorenmaaltijd past bij uw leefpatroon. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Maak een keuze voor een traiteur / cateraar

  Vergelijk de beschikbare bezorgservices en maak een keuze. Kijk goed na de versheid van ingrediënten, de wijze van bezorgen, en de klantwaardering.

 3. Start met een proefpakket

  De meeste dienstverleners verstrekken een extra goedkoop proefpakket. U moet dan denken aan 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Zodoende kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met geschikte verstrekkers.

 4. Vaste levermomenten

  Was de proefbestelling goed? Vervolgens kunt u zonder moeite weer nieuwe gerechten bestellen. Steeds vaker kan dat telefonisch, door maaltijden aan te kruisen, of met de computer. De menu’s worden altijd aan huis gebracht via een lokale leverancier in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan profiteert u van een menukaart met ongeveer 30 gerechten. Bij diepvries hebt u de keuze uit 70+ blijvende gerechten. Rondom tafeltje dekje krijgt men een vast weekmenu. Soms is zelf ingrediënten combineren een mogelijkheid.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Ja, heel veel maaltijdverstrekkers voorzien in een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Vegetarische omelet, aardappelpuree, wortelen met doperwten of Varkensfilet in jus. Op die manier ontvangt men altijd goede kant-en-klaar maaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw leverancier.

Is er een minimale afname?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht vast abonnement voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd indien men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Door middel van een handige bestellijst kunt u iedere week zelfstandig – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – een bestelling plaatsen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De bezorgmaaltijden worden normaliter door uw persoonlijke bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Het koelverse aanbod om de 3 dagen. Binnen het vriesverse segment om de 2 weken.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een goede maaltijd heeft invloed op een goede balans en energie. Een warme schotel in de avond is heel belangrijk. Veel senioren of mensen met een beperking hebben bepaalde dieetwensen. Hierom bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden thuisbezorgd. Bijvoorbeeld lactosevrij, glutenvrij, natriumarm, zoutarm en niet te vergeten koolhydraatarm, eiwitrijk, veganistisch, vegetarisch: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Bomal. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Enkele voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: handig bij coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat slikken of kauwen voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit