Maaltijdservice Thorembais-Saint-Trond

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Thorembais-Saint-Trond voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Thorembais-Saint-Trond? Geholpen door onze vergelijker achterhaalt u snel en simpel alle firma’s in uw regio! Warme gerechten, of kant-en-klaar maaltijden die u gemakkelijk zelf opwarmt: er is veel mogelijk. Te bestellen vanaf €4,35 per keer. Smullen van Kalkoenroulade Fine Champagne Saus Met Kroketten of Varkensgehaktbal met vleesjus, aardappelpuree, doperwten? Maar lukt zelf koken niet meer? Dat hoeft niet erg te zijn! Door de maaltijdendienst in Thorembais-Saint-Trond krijgt u vers bereidde maaltijden, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieWaals Brabant
GemeentePerwez
BeoordelingPersoonlijk en herkenbaar
Postcode1360
Gemiddelde prijs€5,31
Vaak gekozen maaltijdSukadelapje in jus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Thorembais-Saint-Trond

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten in de buurt van Thorembais-Saint-Trond. Neem bijv. populaire services als Colruyt en/of Aldi. Ook in de gemeente zelf bestaan er tal van leveranciers en sociale voorzieningen. Elk bedrijf levert een heel eigen aanbod en procedures rondom bestellen en betaling. Middels de maaltijdservice-vergelijker kunt u de firma’s probleemloos op een rijtje zetten. Een keuze maken voor een goede aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan leuker en makkelijker. Twijfelt u nog? Bestel dan een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Heeft u voorkeuren als onder andere eiwitrijke of andere verse dieetmaaltijden in Thorembais-Saint-Trond? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Best veel traiteurs en cateraars worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met altijd kakelverse ingrediënten. Later worden deze maaltijden direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Om die reden blijven geur, kleur en smaak ongedeerd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Ambachtelijk bereid
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen ingevroren via de shock-freeze methode. Kleur, smaak en geur gaan zo niet verloren. Maximaal 3 maanden houdbaar. Elke week bestellen is dan ook overbodig.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Thorembais-Saint-Trond. Een redding voor bijv. gehandicapten die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. Vaak verzorgd door een meer lokale partij.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

De meeste services voorzien in een nuttige boodschappendienst voor ouderen. Hiermee krijgt men eenvoudig belangrijke boodschappen als kaas extra belegen montbeliarde en biscuits. Veelal zonder bezorgkosten met de maaltijden.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Op een vast moment in de week
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Thorembais-Saint-Trond vergelijken

Liefhebber van een uitstekende diepvriesmaaltijd in Thorembais-Saint-Trond? Of bent u meer op zoek naar de meest verse koelverse maaltijden voor senioren? Of heeft u liever een aanbieder die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? We onderscheiden een groot aantal type aanbieders die rijmen met uw gesteldheid en diëten/allergieën. Wat te denken van Vol Au Vent Met Puree Met Bieslook En Peterselie en Gehaktsteak Aardappelgratin Met Broccoli? Op maaltijdbutler.be treft u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in de gemeente Perwez. Overweeg ook altijd het proefpakket. Vaak kan men voor aantrekkelijke prijzen vers bereidde bereide gerechten met verse producten en weinig vet uittesten. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. Het eten wordt bezorgd door een persoonlijke bezorger. Er geldt geen abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Thorembais-Saint-Trond voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs is afhankelijk van bijvoorbeeld de aanbieder, het totale assortiment, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd als Penne Vier Kazen Spinazie & Tomaat is er al vanaf €5,75.
 • Vriesverse maaltijd als Gehaktballetjes Tomatensaus Met Broccoli En Rösti wordt al bezorgd vanaf €5,05.
 • Een warme daghap voor senioren als Rode bieten met een speklap en jus is er al vanaf €7,45.
De gerechten is vaak uit te breiden met o.a. Witlofsoep, iets te drinken en om het compleet te maken Slagroom om mee af te sluiten. Heeft u een laag inkomen? Soms kan men ondersteuning aanvragen via uw gemeente Perwez voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Appelcompote
 • Groentesoep
 • Gele rijst
 • Macaroni
 • Groenteburger, prei, aardappelen

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Thorembais-Saint-Trond regelen

 1. Inventariseer wensen

  Kijk eerst na welk soort maaltijdservice aansluit op uw gesteldheid. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer een cateringdienst of traiteur

  Vergelijk meest gekozen maaltijdvoorzieningen en geef de voorkeur door. Check vooral de versheid van ingrediënten, de bestel en bezorgopties, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De meeste dienstverleners hebben een voordelig proefpakket. Vaak gaat het om 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Daardoor kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met geschikte aanbieders.

 4. Elke week een levering

  Genoten van de proefmaaltijd? Zo ja, dan kan men gemakkelijkeen nieuwe menulijst invullen. Bij veel aanbieders kan dit door even te bellen, door maaltijden aan te kruisen, of online. De gerechten worden in de regel aan huis gebracht via een lokaal gezicht / bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Bij dagvers / koelverse gerechten kunt u zelf kiezen van een bestellijst met gemiddeld 25 maaltijden. Binnen het diepvries-segment is het aanbod gelimiteerd tot 75 – 125 blijvende gerechten. In het geval van tafeltje dekje krijgt men een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Bij sommige aanbieders is zelf ingrediënten combineren een mogelijkheid.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Ja, heel veel maaltijdservices gebruiken een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Neem nou Macaroni met kaas en Gekruide speklap. Daardoor zijn er voor iedereen kant-en-klaar maaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw eigen aanbieder.

Is er een minimale afname?

Nee, aanbieders hanteren geen vast abonnement voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats indien u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Door gebruik te maken van de unieke menukaart / lijst kan men op eigen houtje – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – een bestelling plaatsen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De maaltijden voor ouderen worden vaak door een eigen bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Het koelverse aanbod 1 of 2 keer per week. Vriesvers: elke 14 dagen.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Verse voeding bevordert uw vitaliteit en gezondheid. Een dagelijkse warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Sommige ouderen of invaliden eten volgens een strikt dieet. Daardoor onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis. We hebben het over lactosevrij, natriumarm, zoutarm, glutenvrij en niet te vergeten veganistisch, eiwitrijk, koolhydraatarm, vloeibaar: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Thorembais-Saint-Trond. Heeft u moeite met de financiën? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: ideaal als u te maken heeft met een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen & slikken steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit